druga opcija upisa

Started by jeckili_cg, 31-03-2008, 18:09:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

da li ste razmisljali sta da upisete ako Vas ne prime na farmaciji?

hemijski fakultet
2 (22.2%)
tehnoloski fakultet
4 (44.4%)
bioloski fakultet
1 (11.1%)
nesto drugo(navedite sta)
2 (22.2%)

Total Members Voted: 9

jeckili_cg

da li ste razmisljali sta da upisete ako ne prodjete na farmaciji?da li bi ste se onda opredelili za neki prirodnjacki fakultet,ili bi upisali nesto deseto sto nema veze sa hemijom?

Wlada

Мислим да оваква тема већ постоји.

Да нисам упао на фармацију...  :hm Па мислим да је биолошки био попуњен већ у првом року, а пошто не желим да будем обичан хемичар, нити да будем технолог и да радим у индустрији, онда бих вероватно паузирао годину.
:K

jeckili_cg

haha koji diplomatski odgovor :pljes:

jeckili_cg

nisam znala da tema postoji,nema veze, malo sam je izvukla iz naftalina :~ :~

Girl

http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,9104.0.html (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,9104.0.html)

:)

Wlada

Ма нема ту дипломатије...
Замисли, одеш на технолошки само зато што пријемн ниси лепо спремила... Учиш тамо, разбијаш се (јер није нимало лак факс), и онда кроз 4 године схватиш да ниси то желела у животу... Хаос :shock
Сад кад си ме покренула на размишљање...
Да нисам положио пријемни пријавио бих се да радим на неком прекоокеанском броду једно 4-5 месеци.
Мало бих на броду радио, мало се можда спремао за следећи јун, пуно бих се зезао, видео Нови Свет, усавршио језик, упознао посаду са свих страна света...Зарадио паре, накупио се искуства, и унео промену у живот.
Онда, када бих дошао кући, лица огрубелог од шибања Пасата и осталих светских ветрова и сланог од океанске воде (нормално), паре бих или брзо потрошио, или ставио у банку да осигурам нека нова путовања...

А онда бих разбио пријемни  :K

jeckili_cg

haha a mozda te uhvati neko divlje pleme i postave te za vraca?? :plez
a mozda te i pojedu u medjuvremenu :lol:

milica_d

Zaboravio si da kazes da ako ti dobro krene ta "sljakica" na brodu ne bi ni spremao prijemni... :K

Razmisljala sam o tome jos prosle godine i polagala prijemni i na hemijskom i na Medicinskom u Novom Sadu,odsek farmaceutski ing.,Tehnoloski nije bio u opticaju jer mi fizika ne ide,pa bih se prve dve godine usmerenog studiranja verovatno lose snasla sa predmetima kao sto je npr. masinstvo,a inace i nije ono cime bih zelela da se bavim... :wink:

Bla_bla_blaaaa

Ja da nisam upala ovde...otisla bih na tehnoloski...i verovatno ga batalila posle par meseci....
No, dobro je ipak sam tu gde sam....

jeckili_cg

uh ja ne znam sta da cinim ako ne polozim ovaj prijemni,jednostavno nemam ideje sta bi drugo mogla da upisem,a mora se o svemu razmisljati  :ninja:

jeckili_cg

hehe bas mi se svidjaju ovi smajlici,fenomenalni su :~ :K

Bla_bla_blaaaa

znaci tehnoloski ne preporucujem....jedna od mojih naj drugarica je ipak otisla na hemijski i sad joj se polovina ovih sa tehnoloskog javlja...kao hoce da se prebace na hemijski, ipak je tehnoloski nesto slj(tj nisu hteli to...pa kao bolje hemija)

Uostalom...sto razmisljas o tome...polako knjigu u sake i bice sve ok (ko ti kaze :K)

buu

ja bih pauzirala godinu, ali hvala bogu nije tako :~ :K :~ :K na tehnoloskom (znam za ns) ima smer farmaceutsko inzenjerstvo, to je ok, studira moja drugarica

SLATKIS

Jeckili ja æu ti reæi da hemijski fax nikako ne upisuje¹!LIÈNO ISKUSTVO!!!

Prof. nisu otvoreni za saradnju(mislim na to da ode¹ kod njih na konsultacije i tako to batali)-dodu¹e sada je promenjen program i ima samo po jedan semestar fizike i mate

Po ceo dan si na faxu(ali bukvalno uðe¹ u 8 izaðe¹ u 21)

Ve¾be su jako iscrpljujuæe(ve¾be na farmaciji su boza)

Za spremanje ispita ima¹ 5 dana pred ispit i vikende(koje naravno koristi¹ da spremi¹ ve¾be jer ako ne polo¾i¹ kolokvijum ne mo¾e¹ da radi¹ a to je jako nezgodno)

Znaèi nema ¹anse da ako nisi petnièar da prati¹ profesora,jer oni obraæaju pa¾nju na njih koji to veæ znaju jer im je lak¹e da manje obja¹njavaju.

®albe preko parlamenta zaboravi to na hemijsko ama ba¹ ne funkcioni¹e,za njih su studenti ni¾a klasa(npr.poku¹avaju da smene profesorku biohemije veæ 4 godine koja je psihièki bolesnik i obara samo devojke).

Da ne prièam o tvom zdravlju koje se jako naru¹uje svakim danom.

Ima¹ pitanja javi se :wave:

Bla_bla_blaaaa

a kako ti sve to znas?

Da na hemijskom su po ceo dan na faxu sto jes jes  :wink: