Trudni tata

Started by Girl, 07-04-2008, 20:02:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Girl

Trudni tata kod Opre Vinfri

Prvi trudni mu¹karac na svetu, 34-godi¹nji Tomas Biti, gostovao je kod najpoznatije i najuticajnije amerièke TV voditeljke Opre Vinfri. On je, u ¹estom mesecu trudnoæe, obja¹njavao kako je do¹lo da toga da postane prvi mu¹karac u istoriji koji je ostao u drugom stanju. Voditeljka je u emisiji prikazala i snimke s ultrazvuka Bitijevog ploda.



HORMONI - Trudni mu¹karac je otkrio publici da je oduvek ¾eleo da ima dete i da svoje stanje smatra „pravim èudom”.
– ®elja za detetom nije ni ¾enska ni mu¹ka. To je ljudska ¾elja – izjavio je Biti, dodav¹i da ima „vrlo stabilan mu¹ki identitet”, pa se zbog trudnoæe ne oseæa ¾enstveno.
Tomas Biti je roðen kao ¾ena, ali je pre 10. godina shvatio da ¾eli da postane mu¹karac. Iz tih razloga je uzimao testosterone, da bi nakon toga operisao grudi, kako bi uklonio mleène ¾lezde.
- Odluèio sam tada da ne operi¹em reproduktivne organe jer sam znao da æu jednog dana ¾eleti da postanem roditelj – rekao je voditeljki Biti.
U emisiji je gostovala i Tomasova supruga Nensi, koja veæ ima dve odrasle æerke iz prethodnog braka. Ona je otkrila da je mu¾a oplodila ¹pricem napunjenim semenom kupljenim u banci sperme.
– Tomas æe biti otac, a ja æu biti majka – odgovarila je Nensi na pitanje o tome kakvu æe ko imati ulogu u ¾ivotu deteta.
Doktorka Kimberli D¾ejms, ginekolog Tomasa Bitija, otkrila je Opri Vinfri da je trudnoæa „normalna” i da je buduæa „majka” testosteron prestala da uzima pre dve godine, pa je sada kolièina hormona „normalna”.
– Beba je zdrava – izjavila je doktorka D¾ejms, koja je brigu o trudnoæi preuzela nakon ¹to je to odbilo vi¹e lekara kojima su se buduæi roditelji obratili za pomoæ.
„Mala princeza”, kako neroðenu bebu naziva otac u èijoj se utrobi devojèica razvija - trebalo bi da se rodi 3. jula.
Voditeljka Opra Vinfri je poruèila na kraju emisije da ova situacija pokazuje da je potrebna „nova definicija znaèenja raznolikosti”.

izvor: 24 sata

_________

Sta vi mislite o ovome.... hm...

buu


AnaCrvena

 :shock :hmm :hmm :hmm  :wall:    :bljak:
e,pa stvarno...kuda ode ovaj svet?!
sta je ovaj covek sad?!nema mlecne zlezde,i dlakav je,ali ima zenske reproduktivne organe?!mislim,u kojoj meri je zadrzao zenske karakteristike?!ustvari,u kojoj meri je dobio muske polne karakteristike-obzirom da ima zenu,suprugu?!i u kakvoj su oni sad to vezi?!
i toliko se radio testosteronom,a ipak je dovoljno zdrav(a) da moze da rodi?!
ne patim bas od toga da sve bude strogo definisano,ali malo postovanja prirodnog reda i poretka nije na odmet.

Cecilly

A zamislite tek koliko ce to dete koje se rodi biti zbunjeno!

Rodio ga tata, a mama mu je musko!  :>

veliki ekser

#4
Mislim da neke ljude treba pustiti na livadu , a zatim kameru rotirati ka masi koja veoma euforicno i strastveno puni "Gustava"... :namcor

za sve koji ne znaju sta je Gustav:


puc

A ovo je projektil za doticnu "spravicu"  :K

shmizla

Ja sam sokirana ovim sto sam upravo procitala, licno mislim da taj covek/zena nije normalan... A jos manje mi je jasan odnos njega/nje i njegove supruge??? I jos je ona oplodila njega??? Bolesno, treba da se lece oboje, a zamislite to dete... Sine, tata te je rodio?? Iako mislim da svako treba da se ponasa kako se oseca, i kako on misli da je normalno, ovo mi je bolesno...

Darker

hahahah, obratiti pa¾nju na novu epizodu south park-a:http://www.southparkfiles.com/ (http://www.southparkfiles.com/)

philoserbiana

to je sodoma i gomora i nista vise  :run

Mashrum

Pfuj!  :bljak:

Morskim konjiæima to ipak bolje stoji..