Roðak dr¹kom od vila slomio detetu lobanju

Started by Bred, 28-04-2008, 13:55:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Autor: Branko Janaèkoviæ |

NI© - Èetvorogodi¹nji M. F. iz Aleksandrovca ®upskog zadobio je prelom lobanje nakon ¹to ga je u subotu, oko 12 sati, prema tvrdnjama njegove majke Milke F. (41), dr¹kom od vila brutalno pretukao roðak Dragutin F.

- Deèak je primljen na odeljenje ni¹ke neurohirurgije sa te¹kom povredom glave - prelomom lobanje u èeono-slepooènoj regiji. Imao je i manja krvarenja na mozgu, ali se nakon ukazane lekarske pomoæi, sada oseæa dobro. Svestan je i trenutno nije ¾ivotno ugro¾en. Nadamo se da æe se deèaèiæ uspe¹no oporaviti - kazao je za „Blic“ direktor neurohirurgije dr Ivan Stefanoviæ.
Milka F., majka povreðenog deèaka, ka¾e da ih je toga dana, bez ikakvog povoda, napao roðak njenog supruga Dragutin F., koji im du¾e vreme upuæuje ozbiljne pretnje.
- Po¹li smo u subotu da obraðujemo malinjak. Cela na¹a petoèlana porodica je bila na frezi. Moj suprug Dragan je vozio frezu, najstarija æerka i ja smo sedeli na klupi, dok su M. F. i najmlaða æerkica bili u prikolici. Dragutin nas je gaðao vilama dok smo prolazili putem pored njegove kuæe. Pogodio me u leða, ali me, sreæom, nije povredio. Uhvatila sam vile za metalni deo, ali me je oborio sa freze. Pala je i starija æerka koja se dr¾ala za mene. Moj suprug Dragan je dotrèao da nam pomogne, ali ga je Dragutin privukao uz zid ¹tale, dok ga je njegova supruga udarala motkom po glavi sve dok se nije onesvestio - prièa Milka.
Ona ka¾e da je pobesneli roðak, onda, dr¹kom od vila nastavio da tuèe deèaka po glavi koji se zadesio pored oca.
- Vri¹tala sam i molila ga da ne bije deèaka po glavi, ali ga je on udarao krvnièki, sve jaèe i jaèe. Kao da je tukao ¾ivotinju, a ne èetvorogodi¹nje dete. Udario ga je jako tri ili èetiri puta po glavici. Bilo je stra¹no! Kada sam videla da mi dete le¾i sa ra¹irenim rukama u krvi, otrèala sam da dozovem policiju - plaèuæi prièa Milka.
Ona ka¾e da je oko 20 puta prijavljivala policiji da im Dragutin preti da æe ih pobiti, ali da to nije pomoglo.
- Sve je poèelo kada nam se rodio sin pre èetiri godine. Do tada smo bili u dobrim odnosima. Pretio je da æe da mu stavi pomen, da æe da mu zapali sveæu... Nas je napadao da mu pravimo nekakvu magiju, da mu bacamo èini. Nejasno nam je zbog èega ispoljava toliku agresiju prema deèaku. Krajem pro¹le godine, 26. decembra, uzeo je no¾ da nas pokolje, ali su ga jedva spreèili njegovi roðaci - jada se Milka F. i ka¾e da se nada da æe, nakon ovog incidenta, konaèno dobiti za¹titu od nasilnika.
Nasilnik uhap¹en
U Kru¹evaèkoj policiji „Blicu“ je potvrðeno da je Dragutin F. uhap¹en. Meðutim, policija nije saop¹tila vi¹e detalja o brutalnom napadu na èetvorogodi¹nje dete. Kako je reèeno u PU, incident se dogodio u mestu Velja Glava kod Aleksandrovca ®upskog.

blic

--
mislim stvarno, u kakvom drustvu mi zivimo ... :face:

Mashrum

S.T.R.A.SH.N.O.  :shock :shock :shock

Ja bih tog Dragutina stavila u celiju sa crncima.  :djavo :juju: :djavo

Da se malo smiri..

Bred

Verovatno je covek bolestan. Jako.
Ludaka pune ulice ...
:batina :nonono: