Sparina i duga kosa?

Started by Bred, 18-05-2006, 12:46:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Ljetne sparine i duga kosa mnogima su najgora moguæa kombinacija. No gledate li istu stvar iz drugog kuta, ljeto je upravo idealno za izradu ¾enstvenih frizura, koje æe osloboditi do juèer ogrnuti vrat.

Imate li dugu ravnu kosu, nauèite cijeniti njenu teksturu, kao i to da tijekom toplih dana djeluje ravnije nego inaèe. Umjesto da se muèite s uvijaèima, iskoristite prednosti ravne kose.

"Zalizana kosa zavijena u modernu punðu uvijek je privlaèna", ka¾e Harry Josh, stilist slavnih zvijezda iz New Yorka.

No neka bude interesantna. Napravite zanimljivi dugi razdjeljak u stranu, a samu punðu smjestite bli¾e desnoj ili lijevoj strani, tako da djeluje pomalo asimetrièno.

Prethodni èlanci:

Kosa - brzo i opu¹teno (09.05.2006.)

Najtra¾enije frizure (03.05.2006.)

IskonPortal

Darker

Eeeeee, kad sam ja bio kosijaner, ni¹ta mi nije smetalo, jedino kad sam plivao ni¹ta nisam video :> :> :> Zato sam se i o¹i¹ao, kad sam krenuo na zenba :'( :'( :'(
E, to su bila vremena... O0

vladimir

Ја не знам како је то имати дугу косу. ??? Али, кад упекне звезда, ми са кецом не пролазимо баш најбоље... :'(

Darker

Veruj mi da prolazi¹ mnogo bolje nego da ima¹ kosijanu do pola leða :> :> :> O0

Bred

Ja bas ne volim kad vidim devojku sa dugom, nevezanom kosom, to mi je nekako deluje neuredno a tek muskarac sa dugom kosom... na to se grozim :roll:

Vampire 666

duga kosa je zakon...kvlt...tr00 :>

bez zajebancije, to je stvar licnog ukusa i volje(treba to odrzavati)

Darker

Quote from: Bred on 19-05-2006, 09:46:34
Ja bas ne volim kad vidim devojku sa dugom, nevezanom kosom, to mi je nekako deluje neuredno a tek muskarac sa dugom kosom... na to se grozim :roll:
Buhahahahahha, Bred je èistunac, hihihihiihihihi
Ma ok je duga kosa kod riba, ali tu zami¹ljam dugu, ravnu, plavu kosu :> :> :> :> ©ta æe¹, volim plavu¹e :> :> :>
A i mu¹karcima dobro stoji malo du¾a kosa, samo naravno zavisi kakva je i da li se odr¾ava... Masna, slepljena i retka je svakako njesra i kod tipova i kod riba...
Koa Samson, lallalalalallalala :> :> :> O0 O0 O0

Vampire 666

ja imam dugu,ufckanu kosu. djavolski je tesko odrzavati je. ali vredi...proizvodi izvanredan utisak na lepsi pol. tome dodati malo dobre retorike i ... zna se sta sledi. >:D

Darker

Vampire 666

sta da ti pricam...sunsilk is the law! 8)

nasty girl

ja kada vidim tipa sa dugom kosom totalno odlepim...mnogo su mi privlacniji dugokosi nego kratkokosi.... :>

Darker

nasty+vempire, to su srca dva! Ljubili se, grlili sve do pola 2... :> :> :>

Alnus Glutinosa

vladimir

А од пола два-дошао им ја... >:D >:D >:D Бухахахахахахахаха!!!!
Шала мала, стварно свака част ко може да издржи по врућини са дугом косом... :)

Vampire 666

nije te tako tesko. stavish maramche ili izuvijas gumicom i krajnje je podnosljivo, a i navika je cudo jedno.
meni je smetalo prve dve godine a posle je postalo rutina..