Eurosong 2008

Started by Bred, 17-05-2008, 12:44:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zerocool

Laka je super, Hrvati smor.
Francuzi i Spanci su mi bili cudni, ali dobri, mada su malo dzanki fazon za evroviziju.
Lane fazon je smorio, valjda ce da stane vise. Jelena treba na casove kod Ane Nikolic, malo da nauci da vrcka i namiguje. Naravno da to nije kvalitet pevacice, ali zar Jermenka i Ukrajinka nisu bile sarmantne. Nasa je kao santa leda bila. Romale, romali je kao kele, kele  :~

irena

Meni su Jermenka, Grkinja, Svedjanka i Ukrajinka bile na isti fazon, cak su im i haljinice bile slicne. Pesmice... MTV fazon, komercijala, leto, vrtece se sigurno... Iskreno, ni za jednu od njih nisam navijala, cak mi nisu bile ni za prva tri mesta.
Rus mi je bio dobar, pratnja mu je bila fenomenalna, Plisenko... ah, kao i uvek. :~
A Jelena... neka bude presrecna plasmanom. Ipak nije imala truna sarma, energije, zelje za pobedom. Pesma, kao pesma, samo se nadam da cemo od sledece godine malo da iskuliramo sa Zeksijem, poceo je iz rerne da viri koliko ga ima i koliko SVUDA mora da zabode nos.
Zao mi je bas sto su Turci tek sedmi, bili su totalno po mom ukusu... i pesma i kostim.
A,da, ne znam ko je Spancu, tj. njegovim igracicama radio kostime, ali izgledale su kao madjarske prostitutke...

darusaz

Quote from: dirigent on 25-05-2008, 07:23:30

Rusi i Turci su bili stvarno dobre pesme.

Sve skupa 6. mesto je sasvim dobar plasman i nismo se obrukali. Organizacija cini mi se da je bila besprekorna.

:cvet У потпуности се слажем са овим изводима из дирегентовог поста.

Елем, ево на овој страници имате видео записе са генералне пробе у Арени. http://www.youtube.com/user/darusazrs (http://www.youtube.com/user/darusazrs)

Овде имате фотографије са пробе у "Београдској Арени", и нешто фотографија из Центра Сава (званични Прес Центар Евровизије), као и фотографије Диме Билана са данашње 2. победничке конфеценције за штампу.

http://www.flickr.com/photos/mikica/sets/72157605228664226/ (http://www.flickr.com/photos/mikica/sets/72157605228664226/)

Lence

Najvise su mi se svideli Bosanci!
Turci su mi bili jako simpaticni.
Voditelji su mi bili prelepi (pogotovo Jovana), ali njihov engleski...hmm...nisam odusevljena...
Rus mi je neskromna verzija Toseta Proeskog.

darusaz

Spektakularni beogradski finale, koji su graðani glavnog grada Srbije pratili i na velikom video zidu u centru grada, zavr¹eno je vatrometom, a Srbija je, 'konti' kada se zbroje, Eurosong odradila zadovoljavajuæe. Velikih incidenata, koji su se mjesecima prije najavljivali, ipak, osim izoliranih sluèajeva, nije bilo. Beograd je potro¹io milijune eura, ugostio desetak tisuæa ljubitelja eurovizijskih natjecanja i ¾ivio s Eurosong-ludnicom. Cirkus sada, petnaest dana poslije, odlazi iz njihova grada i seli se u Moskvu.

'Dobra veèer, braæo Srbi!

Nevjericu u publici, a i meðu voditeljima ®eljkom Joksimoviæem i Jovanom Jankoviæ, izazvao je Peter Poles, voditelj slovenskog 'Plesa sa zvijezdama', koji je u eter proèitao glasove Slovenaca. Publiku u beogradskoj Areni je, naime, pozdravio reèenicom: 'Dobra veèer, braæo Srbi!'

(преузето из "Јутарњег листа")

После овога нема шта да се дода, нити одузме. :)

Bred

Hm, nisam pazljivo gledao, moram naci reprizu na netu da pazljivije odgledam, meni je Jelenina pesma i nastup bio vrh ali valjda je vreme da skontamo da spore pesme u etno fazonu vise ne prolaze.
Bolja mi je bila i Ukrajina od Rusije ali kad Rusija ima malih milion ex drzava , oni ce uvek pobedjivati i to mi se nimalo ne svidja ...
:ohwell:

bibi

Da je tako kao sto kazes,ne bi im ovo bila prva pobeda i nisu dobili poene samo od bivsih republika,nego od svih zemalja ucesnica,izuzev Rusije,od nekog vise,od nekog manje,ali kad se sve sabere,drago mi je sto su pobedili,posto su i Jermenka i Ukrajinka i Grkinja bile u fazonu Helene Paparizou..... :hm

Moj favorit je pobedio... :igra:...a ljudima svaka cast na organizaciji,scena me je odusevila.... :Bog

pig_am_am

jel bi hto neko da okaci tu rusku pesmu...  :shy:

gledala sam, nije da nisam....samo sto mi ni jedna pesma nije ostala u glavi...
...bez jaceg utiska sam...

Kamicak

Jos jedan dokaz jacine pederskog lobija :run

pig_am_am

ko? ja?  :lol: pa nisam ja peder  :lol:

a i sretala sam prilicno normalne ljude koji idu na eurosong...
a to sto gej populacija...ili kako se to vec zove, voli evroviziju - njihov problem.
nadam se da smo u vecini.
i meni idu na  :censored:

Bred

pa svinjo, rusku pesmu imas na pocetnoj strani portala.
:wink: :K
rezultati glasanja http://www.eurovision.tv/event/scoreboard?event=1469

darusaz

Quote from: pig_am_am on 26-05-2008, 12:10:31
jel bi hto neko da okaci tu rusku pesmu...  :shy:

gledala sam, nije da nisam....samo sto mi ni jedna pesma nije ostala u glavi...
...bez jaceg utiska sam...

Сада имаш и речи, у одговарајућој секцији форума. Погледај.  :happy:

А апропо хомосексуалаца и тако тога, јавна тајна у прес центру "Евровизије" је да је Виктор Белан илити Дима Билан хомосексуалац. Волонтери су чак певали песмицу на ту тему.  :roll: И да, већина журки је била у фазону "геј парти".

bibi

Sujeta je cudo,a pogotovu muska...... :shock

Ako je Rus gej,ne znam sta je onda Laka..... :bljak:

Bred

laka je metrosexualac
:siza:

Bla_bla_blaaaa

Ma dajte...pa vi svakog pevaca proglasiste gejem...bese i Sakis je gej... :hmm