Junski rok

Started by Milichica, 19-05-2008, 07:15:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Milichica

Èula sam da je farma u junu od 15 do 20, a u julu od 7 do 11. Kao i da su junski i julski 2 odvojena roka, za koje se i posebno prijavljuju ispiti. Pretra¾ivala sam ovaj na¹ forum, kao i sajt fakulteta ne bih li na¹la ne¹to vi¹e, ali nisam uspela.

Da li neko zna ne¹to vi¹e o ovome?

irena

Koliko sam ja upucena, junski i julski rok JESU odvojeni ove godine. Imas obavestenje na fakultetu, nalepljeno na staklo saltera, kada koji rok traje i lepo pise da je junski rok, ne znam, do 20. a julski od 1. do 11.-12.

Bred

Da, da, odvojeni su , pisano je o tome vec.
:wink:

Milichica

Hvala  :cvet

Izgleda da sam bila umornija no inaèe kada sam prijavljivala ispite, tako da nisam videla nikakvo obave¹tenje na ¹alteru, a ba¹ sam se trudila  :stid:

Dakle, ukoliko ima jo¹ ne¹to, npr. kada je potvrda (opet 1., 2., 3. predpostavljam) kucnite a ja æu poku¹ati da sledeæi put kada budem i¹la ne proma¹im ceo fakultet  :wink:

Milichica

Dragi moji, da li neko zna kako mogu preko sajta fakulteta da proverim da li je prihvaæena moja ispitna prijava? Na¹la sam link koji se zove 'Provera ispitnih prijava', ali kada tu kliknem, pojavi mi se Forbidden...

U èemu je problem?

Upomoæ! :help2:

kaja

Verovatno jos nisu postavili :wink:

Bred

Pregled ispitnih prijava  (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,13871.msg215754.html#msg215754)

janna

Ides na link STUDIJE-DIPLOMSKE OSNOVNE,pa u uServisi-ma ti se nalazi PROVERA ISPITNIH PRIJAVA! :wave:

Milichica

Hvala svima!  :cvet

Slu¾beni komp mi se bio 'zablentavio' pa zato nisam mogla da otvorim tu stranicu,  :ohwell: , i naravno, odmah sam poèela da panièarim  :stid:  :stid:  :stid:

tince

Kada ce biti potvrda za jun? Pretpostavljam od ponedeljka. :hm

kaja

Mene zanima da li je potvrda do 05.06.2008. :`?

janna

Potvrdjivanje je do 06.06.2008.

kaja

tince

Jel izaso raspored, zna li neko kad pita prof.Miroslav?

tince

Prif.Miroslav pita 16. 17. i 18.og, pa srecno :wave: