BIOHEMICARI - APSOLVENTSKO VECE

Started by pexualis, 21-05-2008, 12:20:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pexualis

Svi biohemicari 5. godine, javljajte se na ovom forumu, sa svojim predlozima o tome gde i kada biste voleli da organizujemo Apsolventsko vece. Moj predlog, a i ljudi iz moje grupe jeste da se to odrzi u nekoj kafanici, kao recimo prosle godine u kafani Koleba na Zemunu, i da bude recimo izmedju junskog i julskog roka, recimo oko 20. juna... SIRITE DALJE, javite ljudima za ovu temu, bilo bi idealno da se svaka grupa 5. godine interno dogovori, i ovde iznese neke svoje predloge... POZDRAV!!!

pig_am_am

jel sme na to da ide neko ko je cetvrta godina?  :>

pexualis

Why NOT! :-) Obavesticemo ljude, gde, kad, koliko ljudi mesto prima, tako da nema nikakvih problema, nas nekoliko je slavilo prosle godine sa biohemicarima apsolventima... :-)

pexualis

Danas sam se cuo sa gazdom restorana Koleba na Zemunu. U ponedeljak cu ga posetiti da potvrdim broj ljudi i datum. Plan je da nam rezervise jedan zaseban deo restorana, gde moze da stane oko 50-60 ljudi, uostalom toliko i ima biohemicara na godini. Prosle godine smo tamo bili sa proslogodisnjim apsolventima, bila je prava ludnica, svirali su likovi sa kontrabasom, harmonikom, violinama, gitarom, tamburicom... Sviraju sve zivo, i Dobru Staru Narodnu, ali i cecu i seku.  O0 Sustina je da cemo morati eventualno da svi izdvojimo po 100-200 dinara za likove koji ce nam svirati celo vece, i na kraju veceri ce svako platiti onoliko koliko je popio, i eventualno pojeo, ako neko zeli da klopa (prosle godine smo recimo narucivali cevape, 100 komada recimo na ovalu pa svako pojede koliko hoce). To je puno jeftinija varijanta, jer ce svako platiti prema "zasluzi", a i mesto i muzika su skroz OK. Nekih tridesetak ljudi mi je vec potvrdilo da ce ici, plus  pozvacemo nekoliko kolega od prosle godine, tako da u planu vec iamm 35-40 ljudi. Ostale koje ne poznajem licno cu kontaktirati preko facebooka ili objaviti ovde obavestenje i kontakt telefon za potvrdu. Ako bi recimo isli bukvalno svi biohemicari, i jos par starijih kolega, rezervisacemo ceo restoran...

Javljam Vam svima u ponedeljak u toku dana sta je krajnji dogovor, pa cete se onda sami odlucivati da li Vam odgovara, ali eto, vec 30 ljudi sigurno dolazi...

Magic

Pozdrav kolega!! Sigurno znas za Apsolventsko na Leonardu.. Hajde da probamo da ispostujemo i jedno i drugo. I jedna (svi zajedno) i druga(samo biohemicari) ideja je dobra, ali mislim da bi najgore bilo da se podelimo.. i Ja sam za to da se mi biohemicari cvrsce drzimo zajedno ali da ne idemo u krajnost

pexualis

Ideja sa splavom je bezveze, necete nikad moci da zakupite ceo splav, svaki splav moze da primi par stotina ljudi, sto znaci da na splav moze doci desetine nebitnih ljudi koji sa Farmaceutskim fakultetom uopste nemaju veze, a ovo ipak treba da bude samo nase vece... Ono sto je dobro ne treba menjati, a provod prosle godine je bio odlican. Mnogima je i cena previsoka, jer ima devojaka koje ne popiju vise od 3 pica za vece, i nije im u interesu da placaju 2500, kad mogu recimo samo 500. Sutra ce se sve znati, o obe ponude, pa ce svako odluciti. Ovde ionako nema mesta za farmaceute vec samo biohemicare, jer mesto moze maximalno da primi do 80 ljudi...

Magic

OK, vidim da si totalno upucen u "bezvezne ideje".. Pozz i lep provod

pexualis

Sve je konacno dogovoreno!!!

21. juna posle 20h dodjite na apsolventsku zurku biohemicara, u restoranu Koleba na Zemunu, ulica Radoja Dakica 13. Do kafanice se lako stize, recimo linijom 17, posle okretnice na Novom Beogradu, sidjete na 3. stanici,  onda nekih 200 m pesice, tako sam ja danas isao. Na kapiji nema nikakvog natpisa, cim udjete u dvoriste videcete restoran, sa velikom bastom.

Muziku sam iz svog dzepa platio odmah 8000 i prijavio sigurnih 40 ljudi, i rezervisao vecu prostoriju restorana. Tako da su svi koji se zvanicno prijave pozivom na moj broj 060/31-08-982 Predrag Aleksic, duzni da plate meni na ulazu 200 dinara za muziku. Rok za prijavljivanje je do sutra u 20h kada cu pozvati ponovo gazdu restorana, i reci mu da li ima nekih promena u broju ljudi, jer ako nas recimo bude svih 60 (gornja granica je 75 ljudi), onda ce nam covek iznajmiti citav restoran i bicemo potpuno sami celo vece.

Cene pica, hrane i spisak ljudi koji su mi vec potvrdili da ce doci, objavicu danas posle 18h. Znaci moj telefon imate, dovoljno je da me jedna osoba nazove i prijavi svojih par ljudi sa kojima dolazi. I sto se placanja muzike tice, najbolje bi bilo da po 200 dinara sakupi ekipica ljudi koja dolazi pa da mi tako od jednom preda svaka grupica ljudi, tako ce biti puno lakse.

Kako mi je gazda okvirno rekao, sva pica ce biti oko 120 dinara, znaci cene su jako povoljne, rostilj takodje nije skup, i na kraju veceri ce svako koliko je popio i eventualno pojeo, platiti. Mesto su renovirali, tako da sada izgleda jos bolje nego prosle godine! :-)

--

1. Predrag Aleksiæ
2. Svetlana Simiæ
3. Marija Petroviæ
4. Tatjana Stojakoviæ
5. Srðan Milojeviæ
6. Milo¹ Lekoviæ
7. Zara Vuèiæeviæ
8. Ana Nikoliæ
9. Milica Adamoviæ
10. Novica Kragujeviæ
11. Slavko Zeèeviæ
12. ®eljka Dobrosavljeviæ
13. Vladimir Miloviæ
14. Maja Stankoviæ
15. Ivana Jeremijeviæ
16. Aleksandra Paunoviæ
17. Dragana Toto¹koviæ
18. Jelena Saviæ
19. Biljana Vasiæ
20. Jovana Ðukiæ
21. Jelena Ðukiæ
22. Nenad Radovanoviæ
23. Milenko Stankoviæ
24. Goran Æoriæ
25. Aleksandra mala
26. Nata¹a Su¹iæ

--

CENE:

PIVO toèeno JELEN           0,5L                  = 130
PIVO toèeno TUBORG, BECKS   0,5L              = 180
VINA                                              = 600
KISELA                                            = 130
SOKOVI                                            = 130
VINJAK                                            = 110
DOMAÆA                                            = 150
VODKA                                             = 130 
VERMUT                                            = 130
MARTINI                                           = 150
TEQUILA                                           = 200
WHISKEY                                           = 200
ÐUS/VODKA                                         = 220
KAMPARI/ÐUS                                       = 220

--

1. Predrag Aleksiæ
2. Svetlana Simiæ
3. Marija Petroviæ
4. Tatjana Stojakoviæ
5. Srðan Milojeviæ
6. Milo¹ Lekoviæ
7. Zara Vuèiæeviæ
8. Ana Nikoliæ
9. Milica Adamoviæ
10. Novica Kragujeviæ
11. Slavko Zeèeviæ
13. Vladimir Miloviæ
14. Maja Stankoviæ
15. Ivana Jeremijeviæ
16. Aleksandra Paunoviæ
17. Dragana Toto¹koviæ
18. Jelena Saviæ
19. Biljana Vasiæ
20. Jovana Ðukiæ
21. Jelena Ðukiæ
22. Nenad Radovanoviæ
23. Milenko Stankoviæ
24. Goran Æoriæ
25. Aleksandra mala
26. Nata¹a Su¹iæ
27. Tatjana Banoviæ

--

CENE:

PIVO toèeno JELEN           0,5L                  = 130
PIVO toèeno TUBORG, BECKS   0,5L              = 180
VINA                                              = 600
KISELA                                            = 130
SOKOVI                                            = 130
VINJAK                                            = 110
DOMAÆA                                            = 150
VODKA                                             = 130 
VERMUT                                            = 130
MARTINI                                           = 150
TEQUILA                                           = 200
WHISKEY                                           = 200
ÐUS/VODKA                                         = 220
KAMPARI/ÐUS                                       = 220

KOMPLETNA VEÈERA

- 350g me¹anog mesa po izboru (pljeskavica, batak, belo, kobasica, æevapi), znaèi nekoliko stvari od navedenog po izboru, plus pomfrit, plus kupus ili neka druga salata, sve ukupno ko¹ta 700 dinara.
          - imaæemo naravno i moguænost da naruèimo samo odreðene stvari po izboru, manje porcije, koje æe naravno biti i jeftinije, recimo ljudi koji sede za jednim stolom, njih desetak, æe moæi da naruèi 50 æevapa na velikom ovalu i da klopa uz cirkanje, a sve ukupno za malu lovu... 

pexualis

1. Predrag Aleksiæ
2. Svetlana Simiæ
3. Marija Petroviæ
4. Tatjana Stojakoviæ
5. Srðan Milojeviæ
6. Milo¹ Lekoviæ
7. Zara Vuèiæeviæ
8. Ana Nikoliæ
9. Milica Adamoviæ
10. Novica Kragujeviæ
11. Slavko Zeèeviæ
13. Vladimir Miloviæ
14. Maja Stankoviæ
15. Ivana Jeremijeviæ
16. Aleksandra Paunoviæ
17. Dragana Toto¹koviæ
18. Jelena Saviæ
19. Biljana Vasiæ
20. Jovana Ðukiæ
21. Jelena Ðukiæ
22. Nenad Radovanoviæ
23. Milenko Stankoviæ
24. Goran Æoriæ
25. Aleksandra mala
26. Nata¹a Su¹iæ
27. Tatjana Banoviæ
28. Biljana Vuloviæ
29. Nata¹a ©oviæ
30. ®ana Dakiæ
31. Milan Bo¾iæ
32. Aleksandra Kostiæ
33. Dragana Vujanoviæ
34. Marija Radosavljeviæ

Ovo su ljudi koji su mi do 18h danas potvrdili svoj dolazak. 75% su biohemièari, ostali su farmaceuti. Svako je dobrodo¹ao, od Vas zavisi za koju opciju æete se odluèiti. Ukoliko neko ¾eli da povede jo¹ nekog, obavezno neka me obavesti do sutra u toku dana, da bih sutra uveèe potvrdio definitivni broj ljudi, gazdi Kolebe.

060/31-08-982 Predrag Aleksiæ

®ELIM SVIMA ODLIÈAN PROVOD!!! Da "uèimo" jo¹ desetak dana pa da se posle svi lepo provedemo!!!

pexualis

35. NIkola Radosavljeviæ
36. Nina Skakavac
37. Mina Vujadinoviæ
38. Helena Nað
39. Sami Dajek
40. Nata¹a Ðorðeviæ

OK. Ispunili smo kvotu od 40 ljudi za koliko sam i rezervisao. Ako se desi da se prijavi jos 10 do 20 ljudi, zakupicemo ceo restoran, SUTRA DO 20h je zadnji trenutak da javim gazdi Kolebe da li nas dolazi vi¹e od 40 i da li æe nam trebati obe prostorije restorana...

pexualis

1. Predrag Aleksiæ
2. Svetlana Simiæ
3. Marija Petroviæ
4. Tatjana Stojakoviæ
5. Srðan Milojeviæ
6. Milo¹ Lekoviæ
7. Zara Vuèiæeviæ
8. Ana Nikoliæ
9. Milica Adamoviæ
10. Novica Kragujeviæ
11. Slavko Zeèeviæ
13. Vladimir Miloviæ
14. Maja Stankoviæ
15. Ivana Jeremijeviæ
16. Aleksandra Paunoviæ
17. Dragana Toto¹koviæ
18. Jelena Saviæ
19. Biljana Vasiæ
20. Jovana Ðukiæ
21. Jelena Ðukiæ
22. Nenad Radovanoviæ
23. Milenko Stankoviæ
24. Goran Æoriæ
25. Aleksandra mala
26. Nata¹a Su¹iæ
27. Tatjana Banoviæ
28. Biljana Vuloviæ
29. Nata¹a ©oviæ
30. ®ana Dakiæ
31. Milan Bo¾iæ
32. Aleksandra Kostiæ
33. Dragana Vujanoviæ
34. Marija Radosavljeviæ
35. NIkola Radosavljeviæ
36. Nina Skakavac
37. Mina Vujadinoviæ
38. Helena Nað
39. Sami Dajek
40. Nata¹a Ðorðeviæ
41. Jelena Nikitoviæ
42. Milutin Krivokuæa
43. Nemanja Saviæ
44. Andrijana Jovanoviæ
45. Brana Ru¾iæ
46. Danijele Raiè
47. Tanja Popoviæ
48. Jelena Rajevac
49. Jelena Parezanoviæ

pexualis

PO©TO SE PRIJAVILO 50 OSOBA, UPRAVO SAM SA GAZDOM KOLEBE REZERVISAO CEO RESTORAN!!! ZNAÈI BIÆEMO SAMI CELO VEÈE, LJUDI ÆE MOÆI KOMOTNO DA SEDE U GRUPICAMA OD PO 7 DO 12 LJUDI, JER IMA 7 VELIKIH STOLOVA U RESTORANU, A U CENTRALNOM DELU ÆEMO SVI ZAJEDNO DA LUDUJEMO!!!  :~

RESTORAN PRIMA MAXIMALNO 62 OSOBE, TOLIKO MESTA IMA ZA SEDENJE, TAKO DA ETO, POSTOJI ©ANSA DA JO© DESETAK LJUDI, AKO SE NEREDNIH DANA ODLUÈE, PROSLAVE TO VEÈE SA NAS PEDESETAK KOJI SMO SE VEÆ PRIJAVILI...

50. Ikonomidi Efstratija
51. Maja Jakovljeviæ
52. Rada Jakovljeviæ
53. Ivana Vuèkoviæ

ðurða

pexualis na koju okretnicu na N.Bgd misli¹  :thanx:
Da li æe moæi da uðu i ljudi koji nisu na spisku :hmm

pexualis

Nece moci da udju ljudi koji nisu na spisku, jer ako bi svako poveo po par ljudi, bilo bi nas vise od 60, koliko je plafon koliko mesto prima. Ako se jos neko javi u medjuvremenu, to je onda druga prica, ima mozda jos par mesta, 5-7 najvise... Pa to je ona okretnica blizu Studenjaka, posle te okretnice 18. stizes do Studenjaka,a 17. nastavlja drugom ulicom, i onda sidjes na 3. stanici, i ulica se relativno lako nadje. NAjbolje da vidis mapu na b92.net da se ne bi pogubili. 060/3108982 je moj broj, svako moze te veceri da me okrene ako ne ume da se snadje i ja dolazim po njega...

pig_am_am

pexualis verovatno misli na kruzni tok kod opstine.

ali na spisku fale neki apsolventi
:ohwell: zar ne idu svi?