Privatni Fakultet za Farmaciju u NS

Started by milantom, 21-05-2008, 22:20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

bilja_tb

Fakultet mozda radi ali nije akreditovan a izgleda da nece ni biti...

Bred

Upis na privatne fakultete (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,16424.0.html)

mijauu

Da li neko zna kako je zaista na privatnom u Novom Sadu? Da li su dobili akreditaciju?

KaBoom

Delimièno su akreditovani po mojim najnovijim saznanjima. Nisu apsulutno sve uslove ispunili, ali rade na tome punom parom. Imaju jako sposobnog dekana i ja sam siguran da æe sve biti u redu! :wink:

mijauu

Hvala.
Sem neizvesne akreditacije, kakvi su ovako? Kakvi su profesori, asistenti, literatura...?
Kako sam svhatila prve godine su imali akreditaciju, druge nisu, a sada za trecu godinu je neizvesna. Da li sam u pravu?
Ako je tako, sta se desava sa tom drugom godinom prakticno?
Razsmisljam da se prebacim tamo ako sada dobiju akreditaciju, ali sta ce se desiti ako je za cetvrtu godinu ne dobiju?

Bred

Pa upravo razmisli o tome da li ti vredi rizikovati sa njima ...  :wink:

mijauu

Quote from: Bred on 30-06-2009, 19:24:03
Pa upravo razmisli o tome da li ti vredi rizikovati sa njima ...  :wink:
Razmisljam. Bas zato i postavljam ova pitanja. :) Znas li odgovor na neko?

Bred

Znam. Ja se ne bih kockao sa privatnim fakultetom.

Kakvo je trenutno stanje u drzavi, tesko se zaposljavaju i ovi sa drzavnih fakulteta a kamoli sa privatnih ...  :wink:

Ja se ne bih kockao sa svojom buducnoscu a i parama vala ...  :wink:

mijauu

Hvala!  :K2:

Quote from: mijauu on 30-06-2009, 18:33:54
Hvala.
Sem neizvesne akreditacije, kakvi su ovako? Kakvi su profesori, asistenti, literatura...?
Kako sam svhatila prve godine su imali akreditaciju, druge nisu, a sada za trecu godinu je neizvesna. Da li sam u pravu?
Ako je tako, sta se desava sa tom drugom godinom prakticno?
Razsmisljam da se prebacim tamo ako sada dobiju akreditaciju, ali sta ce se desiti ako je za cetvrtu godinu ne dobiju?
Jel zna neko ODGOVORE na ova pitanja?

KaBoom

Ovo ¹to si navela je totalni proma¹aj! :K2:

Ova ¹kolska godina je prva kako privatni farmaceutski fakultet u Novom Sadu postoji... Tako da nema prve godine akreditovani, druge ne itd... Drugu godinu æe studenti tek da upi¹u. A moja dobra drugarica radi kao asistent tamo, koja je bila fenomenalan student, ne samo po proseku, veæ i anga¾ovana u rad studentskih organizacija, posetila je mnogo Evropskih fakulteta, uèestvovala na kongresima itd. Nije samo jedna od onih ¹treberki koje su imale prosek oko 10,00 i popili svo znanje sveta, veæ ima daleko vi¹e iskustva i prisustvovala je daleko vi¹e inostranih predavanja... Tako da nije ba¹ neupuæena!

Dekan im je jedan izuzetan èovek, koliko sam èuo od najbli¾ih drugara, kolega, jer ja tada nisam bio u moguænosti da prisustvujem sastanku dra¾avna farmacija VS privatna. Ali po onome ¹to su mi preneli, svaka mu èast!

Zgradu sam video samo u prolazu spolja...

Konkretnije ti na ¾alost ne mogu preneti. Veæ se i ovako ponavljam ko ¹vab tra-la-la... Odi lepo kod njih i vidi sve na licu mesta. Ako ti se svidi, ako ima¹ novaca... Eto ti odgovora! I onako se danas tra¾e sposobni ljudi, kao prvo. A onda koji faks, koji prosek, kojom ocenom si diplomirao... To zaboravi! :wink: Dodu¹e, zavisi i od tvojih ambicija...

Pozdrav.

Adonis_Vernalis

Potvrðujem KaBoom-ovu prièu, ali samo delimièno, jer nisam upuæen u detalje koji se nalaze iza njihovih vrata.

Ne preterano ¾ivahnu korespondenciju sa njima uspostavio sam kada sam im postavio pitanje ko æe im predavati struène predmete, sa posebnim osvrtom na farmakognoziju, s obzirom na èinjenicu da je Univerzitet u Beogradu objavio na svom sajtu informaciju o tome koji fakulteti u Srbiji predstavljaju direktnu konkurenciju fakultetu u Beogradu, pa istovremeni rad na oba predstavlja manifestaciju sukoba interesa. Dobio sam, vrlo a¾urno, odgovor da se ni¹ta ne brinem, jer su anga¾ovali najbolje profesore (mada imena predavaèa nikada nisam dobio). Zatim sam dobio obave¹tenje iz njihovog dekanata da su dobili akreditaciju, te da æe upisati prvu generaciju studenata farmacije. Meðutim, onda je korespondencija utihnula.

Zaista bih voleo da znam ko predaje tamo. Mislim da to ne bi trebalo da bude tajna, jer da jeste, zar bi se na¹a imena i detalji poput fotografije, e-mail adrese, broja telefona, CV-ja i referenc-liste za svakog profesora nalazili na sajtu Farmaceutskog fakulteta u Beogradu?

mijauu

Hvala vam puno.
Bas takve stvari mi i nisu logicne, pa sam obazriva.
Provericu sve na licu mesta.  :wink:
Javite ako saznate jos nesto.
Pozdrav!

Bred

Javi i ti to sto saznas na licu mesta ...

:wink: :cvet

frenkyonline

neko nesto? Kad ce se zavrsiti akreditacija vise da znaju ljudi na cemu su. Sramota...  :namcor

Bred

Liste akreditovanih fakulteta (http://www.kapk.org/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=29)