Privatni Fakultet za Farmaciju u NS

Started by milantom, 21-05-2008, 22:20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cobanovigor

I ljudi,sta je ostalo sa akreditacijom privatnog Farmaceutskog fakulteta u Novom Sadu? Jesu li je dobili ? Hoce li poceti da rade tj. hoce li krenuti predavanja u oktobru ?

frenkyonline

25 septembra ce znati da li ce upisivati studente i sta ce biti sa njima...koliko sam ja upucen :wink:

Lesko987

Na sajtu za akreditaciju ovaj fakultet ga nema ni kao akreditovan, ni kao fakultet koji podneo akreditaciju u poslednjem krugu. Fakulteti koji nemaju akreditaciju mogu sada da upisu studente na trogodisnje studije ali ne i na master (5 god.), pa ako ne dobiju akreditaciju u naredne 3 god. studenti ostaju sa diplomom  kao visa i ne mogu da upisu ostale dve godine master u Srbiji nego za master moraju od pocetka na akreditovanom.

cobanovigor

Izgleda nista od privatne farmacije u ns,jer se ni ne spominje akreditacija. Dakle,svi na drzavnu farmaciju  :K2:

Lesko987

frenkyonline

:ok: ma da! Od njih se moze cuti samo odlaganje datuma. Nista novo, to pricaju od pocetka. :namcor Verovatno ce se znati 25 okt da li ce dobiti :) Btw jedino od farmacije sto ostaje iz priv. sektora je u Bijeljini mada i tamo ima pretumbavanja koje-kakvih. Zivi bili pa videli  :Z

Adonis_Vernalis

Upravo sam pro¹ao ulicom Mite Ru¾iæa u Novom Sadu, zastao pred brojem 4 i pogledao ¹ta ima. Èvrsto zamandaljena vrata i oglas "Izdaje se poslovni prostor", plus jo¹ par plakata, bilo je sve ¹to sam video. Ne znam ¹ta se to de¹ava, a ne znam ni koga da pitam. Bolje da si gledam pos'o, ¹to bi rekao narodni genije.

nirre

Quote from: frenkyonline on 03-10-2009, 09:06:23
jedino od farmacije sto ostaje iz priv. sektora je u Bijeljini mada i tamo ima pretumbavanja koje-kakvih.

Nisam znao da je to privatni. Da li imaju svoj sajt jer na googlu nisam mogao naci?

Bred

frenkyonline

AnaCrvena

Jao,Boze,pa to je koloedz?!  :>:
Cekaj,ovaj koledz vec radi? Oni nisu prvo napravili super-fensi sajt na kome ustvari nema nijedne vazne informacije,kao ovi Novosadjani? luda kuca,stvaaarno...

Adonis_Vernalis

Nije luda kuæa, jer je to eufemizam za ludnicu. Ludnica. To je prava reè. Ludnica... Na primer: ko koga ¹koluje, ko ¹ta radi, ¹ta ko mo¾e da radi, ¹ta ko ne mo¾e da radi... Koliki je porez, a koliki doprinos... Mislim da bi nadle¾na Ministarstva Republike Srbije morala imati pojma o strategiji i taktici svega ¹to se u Srbiji de¹ava. Ili, jedina strategija i taktika imaju veze sa ju¾nom srpskom granicom, i sa time ¹ta èiniti kada se deca zaigraju, pa mali Srpèiæi poubijaju male Francu¹èiæe na domaæem terenu, zato ¹to su se okupili na zajednièkom zadatku vijanja naduvane me¹ine oko livade, ¹to se zove fudbalom u savremenom reèniku.

Tako i privatna Farmacija u NS ne postoji. A ljudi platili da je upi¹u. Nikom ni¹ta, idemo dalje. ®elim im svu sreæu. No, ovde sreæa ima veze i sa Bingom, i sa Lotoom. Sa detelinom sa 4 lista, sreæa odavno nema nikakva posla.

frenkyonline

Nisu platili novcem, sem takse za upis, nista vise. Zamisli da su jos platili bilo bi  :puca2: Platili su vremenom koje su gubili tamo dok su ih nadlezni lagali da imaju akreditaciju, kad ono ispaala zesca  :1

Bokizeka

Moj dobar prijatelj vodi ovaj fakultet tj. pokusava da postupak akreditacije privede kraju i da fakultet konacno pocne sa radom.Cujemo se i postupak akreditacije je u toku,znaci,nije jos definitvno NE,bar za ovu godinu.Covek je optimista,i ja sam,ali svi znamo da to nije dovoljno.
Ono sto mogu sigurno reci jeste da je covek u svemu onome sto je do sada radio u svome zivotu veoma ozbiljan,odgovoran i savestan.Otvoriti privatni farmaceutski fakultet je veoma tezak i odgovoran posao,pogotovo u nasoj zemlji gde pored svih logicnih potrebnih uslova i dozvola,uvek treba i mnogo vise od toga..
Sve u svemu..do kraja ovog meseca ce se definitivno znati sta i kako ce biti.

frenkyonline

Slazem se sa tobom Bokizeka. Poznajem i ja tvog prijatelja i znam koliko je cimanje oko svega toga. Ne verujem da je problem u njima vec u glupom postupku akreditacije koji se razvlaci u nedogled, al sta da se radi. Pa na njihovom sajtu pise da se postupak trebao zavrsiti u junu. Po zakonu je trebao se zavrsiti u junu. i nista...Sta dalje reci... Zivi bili pa videli