Privatni Fakultet za Farmaciju u NS

Started by milantom, 21-05-2008, 22:20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

frenkyonline

cobanovigor

Znaci Omega MS Pharmacy krece sa radom ?! Posle tolikog vremena,bilo je i vreme ! Jos samo da urede i sajt  :K2:

frenkyonline

e to vec niko nije pomenuo da krecu,niti da ce ikad kretati....... :run

frenkyonline

ima i VI krug akreditacije i ocigledno su u njemu...  :streber:

Bred

Ma bice krugova dok god ne dobiju akreditaciju!  :shock2: :K2:

frenkyonline

Bred

Sta treba? Da ima krugova dok ne dobiju akreditaciju?!
:face:
:dole:

frenkyonline

jos ovaj krug ce biti dovoljan za akreditaciju  :ok:

Bred

Quote from: KaBoom on 11-06-2008, 18:20:28
Video sam sinoæ zgradu, to je u centru, ia Katolièke porte. Zgradica ko zgradica... Mene kopka ¹ta ima unutra! :)

Da, zgrada je u samom centru NSa, iza Katedrale, zgrada je lepa ali ono sto mi je bilo bitnije jeste da taj fakultet ima samo suteren, prizemlje i prvi sprat, sve ostalo je izdato drugim firmama.  :wink:

frenkyonline

fakultet je u osnivanju... vremenom ce biti vise studenta sto znaci i vise prostora... :K2:

Bred

frenkyonline

...su Bred, ne ste vec su!I treba da budu kad SU se vec trudili oko svega, steta da propadne  :smekerica:

cobanovigor

Meni je sumnjivo da im toliko dugo traje akreditacija. Cudno mi je da nigde ne pise spisak profesora,plan i program studija,svih smerova.

Bred

Pa bice sve to odma', sam' da dobiju tu akreditaciju vec jednom ...  :wink: :K2:

frenkyonline

Quote from: cobanovigor on 19-01-2010, 22:13:45
Meni je sumnjivo da im toliko dugo traje akreditacija. Cudno mi je da nigde ne pise spisak profesora,plan i program studija,svih smerova.

Traje svima. Odes na kapk.org pa vidis koliko jos fakulteta ceka akreditaciju. Plus fak koji su dobili akt upozorenja.
A valja ce i to objaviti cim dobiju akreditaciju i pocnu sa radom, valjda im zato sajt jos nije osvezen  :ok: