Privatni Fakultet za Farmaciju u NS

Started by milantom, 21-05-2008, 22:20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cobanovigor

Ljudi sta je sa Omega MS pharmacy ? Jel su dobili akreditaciju ? Jel teku predavanja i vezbe ?

stephen

rosenrot

da li neko zna koliko kosta godina na fakultetu Omega MS pharmacy? I da li se taj fakultet uopste prihvata pri zaposlenju?  :help2:

stephen

Prelistaj celu temu procalo se o tome  :love:

Inace godina je oko 3.5 *10^3 evrica ako si Srbin ako nisi par hiljada vise  :roll:

Adonis_Vernalis

Ju, a ova tema jos postoji?

KaBoom nit' je dosao na prave konsultacije, nit' je postavio pitanje na virtuelnim konsultacijama, a u medjuvremenu je nestao sa foruma.

Da nije diplomirao?

Bred

Evo ovde imaju liste akreditovanih fakulteta (http://www.kapk.org/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=29) pa trazite  :wink:

Mislim da nisu jos dobili.

cobanovigor

Visoko obrazovanje ce biti vecito aktuelna tema,pogotovo privatni fakulteti. A Omega MS Pharmacy se nigde ne pominje da je dobio akreditaciju,izgleda da je nece ni dobiti.

bozana

I zavrsi se na kraju privatni fakultet i jedino sta imas jeste diploma,a mozda ni to jer je bila privatna farmacija u BL ali nije jos dobila licencu i nadam se da je nece ni dobiti :djavo.Svi bi do diplome lako i onda se porede sa nama sa drzavnih fakulteta,a mi ucimo kao ludjaci a do uspijeha tesko. :streber:

frenkyonline

frenkyonline

Odbjeni su. Nema anista od akreditacije. Mozda se Nacionalno vece sazali pa im udeli mada testo. Agonija se zavrsila tacka!  :indi:

frenkyonline

od sada je kafana tu. isplativije je  :ziveli

Bred

frenkyonline

Axa!
Doduse ima i sladoleda tako da i nije neka kafana. fancy :fancy:
A od farmacije nema ni f

Bred

Kasapin

ja sam juce zvao faks i tamo su mi rekli da nisu dobili akreditaciju jer ima fali strucno osoblje, ali iz istog razloga i filoloski fakultet u Bgd-u, tako da imam neku nadu da ce se ovo lepo zavrsiti :)