Privatni Fakultet za Farmaciju u NS

Started by milantom, 21-05-2008, 22:20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Adonis_Vernalis

Jos jedna stvar, upucena Bredu.

Da li je moguce nekim temama ograniciti pristup? Nisu sve teme jednako vazne, slozices se samnom, Brede? Neke su strateski vazne, neke su takticki vazne, a nekima ne mozemo proceniti vaznost. Mnoge su bezvredne. Izvini, govorim kao korisnik, a ne kao administrator foruma... Nase se perspektive ne moraju podudariti.

Kako se moze selektovati mogucnost pristupa pojedinim temama? Negde se "Gosti" roje kao musice, a negde ih nema, sve svecom da ih vabimo da dodju. Nekim temama (npr. SEX ovo ono) nije moguce pristupiti iz BiH, jerbo se u svakom postu nalazi rec SEX, a to je rec na no-no listi administratora servera preko kojeg BiH dobija informacije iz Srbije. Znaci, seks ne moze, a sve ostalo moze?

Izvini na off-u, ali bi mi zgodno. Prestajem, a vi deco nastavite sa temom, ne obaziruci se na profu...

Bred

hm, jedino da se teme prebace u poseban forum pa da se  tom forumu ogranici pristup, tako je za sad jedino moguce dok ne izadje smf 2.0.  :wink:
ako imate jos nekih konkretnih primedbi ili zapazanje, pm-ujte me, to za sex i bih nisam imao pojma a to sto ima o sexu je davno postovano ovde, kada smo tek pocinjali.
:wink: :K

Adonis_Vernalis

Da se ne bi pogresno shvatilo, moram da skliznem u debeli off.

Pre godinu ipo dana, forum je bio bitno manji nego sto je sada. U to neko vreme (a mozete iz djubreta iskopati i temu "Pozdrav sa Jahorine" ili tako nesto) ja sam bio u BiH i, pritome, kao adikt vezan za ovaj forum, javljao sam se gde god da sam bio.

U to vreme, sa tog mesta, odredjenim temama nije bilo moguce pristupiti, jer je pristup unapred bio ogranicen nekakvim sivim poljem. Pola foruma je bilo osenceno sivim.

KaBoom

Jel mogu ¾itelji ili korisnici interneta u BiH pristupiti ovoj temi? ©teta da propuste tako divnu moguænost studiranja na privatnoj farmaciji...

I da, jel neko probao da ih kontaktira skoro? Vidim da su metili broj telefona na koji se mo¾e informisati, po¹to je veæ krenula prijava kandidata... I ako datuma o polaganju prijemnog jo¹ nema, èekaju akreditaciju. Mogao bih ja da pro¹etam malo do zgrade, kad se veæ prijava kandidata vr¹i u holu, onda valjda mo¾e svako da uðe, malo porazgleda... :>

Adonis_Vernalis

Mislim da korisnici neta u BiH mogu da pristupe ovoj temi, jer se nigde ne pominje rec sa no-no liste.

Bred

[off]a koje su sve reci na no-no listi.
Profesore, molim da me pm-ujete  [/off]:wink:

philoserbiana

molim vas da mi date adresu tog fakulteta i da mi malo blize pojasnite gde se nalazi u novome sadu...icicu avgusta na izlet u novi sad,pa bih zelela malo da procunjam pored te velelepne zgrade i da se malo raspitam...zivo me zanima,ipak je to sada konkurentan fakultet...mada je sve to za sada paucina i skrivanje zmijskih nogu  :K

KaBoom

Iza katolièke porte, u centru NS, ima jedan mali trgiæ (ne znam ime) sa fontanom. E tu ima i jedna zelena zgrada (pored kluba Pipping) za koju nikad ne bih rekao da je fakultet. To je to. Mislim da nema ni jedna druga zelena zgrada, tako da ne bi trebalo da bude problema. Pogledaj njihov sajt, videæe¹ kako izgleda... ;)

I napi¹i utiske, ako veæ sazna¹ i vidi¹ ne¹to. :)

cmokoncica

Sta mislite da li je Omega dobila akreditaciju?

philoserbiana

ako su dobili onda to pise na njihovom sajtu  :streber:

zerocool

Meni tata kaze da je cuo da je privatni farmaceutski fakultet u NS dobio akreditaciju. Ne znam koji, kako, sta, ali uzas u svakom slucaju

Bred

Receno je da ce se imena fakulteta koji su dobili akreditaciju u 2. krugu objaviti kada izmire troskove prema komisiji za akreditaciju ...

Enea

Quote from: zerocool on 30-08-2008, 05:14:46
Meni tata kaze da je cuo da je privatni farmaceutski fakultet u NS dobio akreditaciju. Ne znam koji, kako, sta, ali uzas u svakom slucaju

sta uzas, ja cju da se prebacim  :K2:

AnaCrvena

vidim da je pocela prijava kandidata...bolje pozuri! :streber:
posto su rekli da nece upisivati dok ne dobiju akreditaciju,otvoren konkurs verovatno znaci da imaju informaciju da su je dobili! :hm

frckica-j

Ovo je malo off, ali ne znam gdje drugo da pitam. Da li su kod vas privatni fakulteti formalno-pravno u rangu dr¾avnih? Tj, da li studenti sa privatnih fakulteta imaju ista prava na domove i stipendije kao i sa dr¾avnih i ista prava pri zapo¹ljavanju?
Mi smo u RS dobrano popi_dili kada su nas izjednaèili jer su kod nas privatni fakulteti "extra" te¹ki a sad æe podobijati sve stipendije i domove.I naravno, nismo uspjeli da poni¹timo odluku jer svi politièari imaju svoj neki faksiæ (ne)zvanièno.