Utisci pocetnika

Started by cartman, 25-05-2008, 16:08:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cartman

Осећам велику потребу да поделим своје утиске са Вама, драги читаоче :cvet, што због самих утисака, што због чињенице да ми се не учи и да ми фали још пар постова до јубиларних 100.

Дакле, што се нота тиче нисам потпуно неписмен, умем да нацртам виолински кључ и да га већ нацртаног препознам. Певачког искуства, ако изузмемо тоилетарно, немам и немам претерано самопоуздања, тако да на пар (читајте десетак) проба нисам ни гласа пустио, само сам слушао. С друге старне, имам жељу да научим нешто ново, да упознам нове људе и да се дружим, а управо то омогућава наш факултетски хор. Људи су феноменални, чак и Даркер :shock, диригент није мали, зелен и разговетно прича, а што је још важније, феноменално објашњава. На последзој проби сам научио да је понекад крајње пожељно изгледати поприлино глупо док се пева, наиме тако је лакше извући неке тонове, а и забавно је гледати друге док то раде  :>.

Сад, у уторак 27.5.2008. у 18 сати, је, колико је мени познато, последња проба хора до септембра, октобра, кад ли већ, тако да је то идеална прилика да дођете и осетите ту феноменалну атмосферу. Ко зна, можда управо овде нађете Срећу... Двоје су се тако смували  :>

Lence

Ja predlazem, u cilju povecanja broja clanova hora, da svaki clan nadje decka/devojku medju svojim kolegama/koleginicama, a onda uhvati za rucicu pa na dejt u podrumce!  :)):
Spojite lepo sa lepim i korisnim!  :cvet
Pozdrav za raspevani par!   :ljubav:

cartman

Добра идеја, нема шта  :>

Него, заборавих у претходном посту да напоменем, назив теме је Утисци почетника У МНОЖИНИ, не само финог, златног Картмана, ЗАТО ПИШИТЕ, ЧЛАНОВИ НОВИ, А И ЧЛАНОВИ СТАРИ, ПОШТО ЈЕДНОМ И ВИ БЕСТЕ ПОЧТНИЦИ

Придружујем се поздравима за распевани пар, ПОЗДРАВ :wave:

Исправка, пошто једном и ви беЈАсте почЕтници, упс...

Darker

Cartman, you fat bastard!!

Mislim da si hteo reæi: mi nekad BLEJASMO KO Èetnici, avaj èak nam se i willie kultivisao.
Pa vi¹e ne dolazi na probe :K

willie the scot

ovo je muzicka tema, kvragu.

p.s. napredovali ste(smo) dok me nije bilo. bravo. pogotovo za kolege basove koji se sada dojme sto¾erom.

dirigent

A propo onog sto kartman rece o pevanju .
Ljudi treba da odbace predrasude . Kako doci do dbrog tona i olaksati sebi moze nekad da izgleda besmisleno i smesno , ali kad naucis da se sluzis tim stosovima , onaj koji te slusa slusa zvucni rezultat , a ne obraca paznju na to kako si do tog tona ili nivoa dosao.

Sve to sto trazim da se odpeva , moze se i kroz govor pokazati sto i ja cinim vrlo cesto . Prosto treba da naucite da se igrate sa svojim unutrasnjim govorno reproduktivnim aparatom.
     Moje pohvale na racun svih. Svi su dosta napredovali pevacki. Alti u poslednje vreme posebno , baritoni polako ali sigurno . Tenori su se malo uskoprcali pa i oni zvuce bolje. Soprani promenjlivo.

Ajde lepo se provedite za leto , da date ispite , pa se na jesen vidimo. voleo bih da se organizuje neka audicija , ali mnogo vise unapred no sad. Treba nam malo sveze krvi.

Racunam kad odete u apsolventuru one tamo godine da cemo nastaviti saradjivati u nekom vidu.

zao mi je sto nemamo nastupa , ali zadesile su se okolnosti vise sile . sta je tu je.

Imam koncert 1. jula pa cu vas zvati da slusate , a posle mozemo i na zurku  :>