Prepisivanje na prijemnom ispitu za srednje skole

Started by Bred, 16-06-2008, 17:38:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

mihajilo

Koliko ljudova u jednoj "ucionici" i kako su rasporedjeni? Ajde ljudi pricajte,pricajte ljudi :lol:

Cecilly

Nema tu ucionica. Svi su na jednom mestu, u hali 14 bg sajma!
Zato je i vruce!  :>

Bla_bla_blaaaa

Ma bre u hali, svi zajedno,nema ucionica...Imas oko 25 redova(mozda i vise, ne znam,ja sam bila u 19.)...u svakom redu po 20 potencijalnih brucosa .blah.

mihajilo

pa kako onda mogu da nadgledaju dal neko prepisuje?Setaju se kao Nemci u Otpisanim  :lol: :lol: ili imaju hook eye  :lol: :lol:

milica_d

Setaju se,sreco,i sa jedne i sa druge strane,milion njih,ma k'o na streljanju...Nit vise ljudi u toj hali,nit veca tisina,tako da prepisivanje zaboravi,prvo jer ljude koji sede oko tebe vidis prvi put u zivotu,drugo jer te cuvaju kao da si od zlata,i ne pokusavaj da izvlacis digitron,uzece ti ga za uspomenu... :K

mihajilo

jos nesto...kakvi su profesori?Jel ima nekih mladih profesorki? :lol: :lol:      :ljubav:  :lol: 

:ziveli

Teki93

milica_d

Srecno...i tebi i svim osmacima...hajde,hrabro u nove pobede... puc

mihajilo

ju dete,pa sta ces ti ovde? :> A sta bi ti da upises?Odma za farm tehnicara?

Teki93

Ma,video sam temu ''Prepisivanje na prijemnom ispitu''  .blah.

Wlada

Quote from: mihajilo on 17-06-2008, 20:44:35
jos nesto...kakvi su profesori?Jel ima nekih mladih profesorki? :lol: :lol:      :ljubav:  :lol: 

:ziveli

ЛОЛ
:siza:

Bla_bla_blaaaa

Jovice ne preporucujem zagledanje mladih profesorki :K
:K :K :K :K :K

philoserbiana

neka je sa srecom...i nemojte da prepisujete na prijemnom za srednju skolu,to je sramota...nemojte ni na prijemnom za fakultet...i to je sramota...a kasnije kako se snadjete  :K

Bred

prepisivanje  :F

tako vas uce da prepisujete na prijemnom za srednje skole pa cete tako pokusavati da prepisujete na prijemnom za fakultet pa cete tako prepisivati na ispitima a onda cete lecitri ljude ...  :nonono:

:wink:

teki je buduci farmaceut ...
:wink: :K

philoserbiana

ucite,jer kada zavrsite fakultet ceka vas drzavni ispit i tamo nema prepisivanja,a treba i ljude da lecite...moram da kazem da mi nikada nije palo napamet da prepisujem na bilo kom prijemnom ispitu  :1 to je bezveze  :nonono: