Udes Dace Ikodinovica

Started by Kamicak, 28-06-2008, 10:35:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kamicak

28. jun 2008. | 01:49 -> 11:56 | Izvor: B92, Beta 
Beograd -- Vaterpolista Danilo Ikodinoviæ do¾iveo te¹ku saobraæajnu nesreæu na putu Zrenjanin-Novi Sad. Stanje posle operacije stabilizovano, ali je i dalje u ¾ivotnoj opasnosti.


Vaterpolo reprezentativac Srbije Danilo Ikodinoviæ primljen je noæas u Klinièki centar u Novom Sadu sa te¹kim povredama krvnih sudova ruke opasnim po ¾ivot, saznaje agencija Beta u toj novosadskoj bolnici. Prema nezvaniènim informacijama, Ikodinoviæ je stradao kada je vozeæi motor obilazio traktor koji je vukao cisternu.

U trenutku kada je krenuo u obila¾enje, na njega je naleteo automobil "jugo" koji je takoðe krenuo u obila¾enje i nije video Ikodinoviæa na motoru.

Od siline udarca on je izleteo sa kolovoza, dok se pod cisternu zabio "jugo', èiji je vozaè pro¹ao sa lak¹im povredama.

"Vaterpolista Danilo Ikodinoviæ zadobio je u saobraæajnoj nesreæi vrlo te¹ke povrede obasne po ¾ivot i njegovo stanje je veoma ozbiljno i neizvesno", izjavio je Tanjugu naèelnik Urgentne hirurgije Klinièkog centra Vojvodine Zoran Ðermanov.

"Posle vi¹eèasovne operacije koja je trajala do jutros oko pet sati, Ikodinoviæ je sme¹ten u ¹ok sobu gde su nastavljene mere reanimacije i oporavka i lekari se bore za njegov ¾ivot", rekao je on.


Ne  sme da ode covek koji ima sve!

bibi

 a005 a005 a005 a005 a005 a005 a005 a005 a005 a005 a005 a005 a005 a005 a005 a005

Izdrzi,Dachoooooo.......Ne daj se!!!!!!!!!

Ovaj saobracaj nam je gori od svakog rata............ a005

Enea

Quote from: bibi on 28-06-2008, 11:13:49


Ovaj saobracaj nam je gori od svakog rata............ a005

jeste.

Wlada

Или нам недостаје рат па возимо као будале...

Marince

Ja ne znam sta pametno da kazem,po utiskom sam ceo dan,nadam se da ce se izvuci a005
Toliko se apeluje na sporiju i bezbedniju voznju,a nesrece se desavaju sve vise i vise.

lijepa bosanka

Ma trebalo bi na svaki km da stoji  tabla sa natpisom "NE BR®E OD ®IVOTA"!!!
Daèo æe izdr¾ati...Mora dobiti ovu utakmicu ¾ivota!!! a005

manojlo88

Jao,uzas... Ali izgleda da ce se izvuci, prosla je jos jedna operacija ruke i kazu  da je stabilnije... I da; mislim da stvarno nije neophodno da na B92 svaki put NAGLASAVJU da je vozio neprilagodjenom brzinom... Naravno,bitno je to, treba ukazati ljudima na posledice,ali zar nije sad najvaznije da se on oporavi?! Pa nek' posle edukuju narod... Stvarno bezobzirno...

katarina

Bezobzirno ili ne, ovo ce ga izgleda kostati karijere. Mnogo mi je zao, nesrecan splet okolnosti

buu

Ma kakva karijera, samo da sve bude ok!!!   :roll:
Sta ucini delic sekunde...  :wall:  :ohwell:

philoserbiana

B92 nema dlake na jeziku,uvek sve kazu...Danilu Bog da pomogne da se oporavi,ne zbog karijere vec zbog porodice i sebe...mozda ce ovo biti gorka zivotna lekcija za sve koji jure i zure ovim drumovima...mozda je moralo ovako da bude...mozda...ja sam protiv voznje motorom na takvim putevima...najbolje neka vespica za neke laganije poslove po gradu...koliko puta sam videla svojim ocima kako neki dripci voze te motore ludacki i bez kacige...ne misle niti na svoj niti na tudji zivot koji moze da bude ugrozen u delicu sekunde...i protiv preticanja sam u punoj liniji...gledam emisiju SAT,stvarno je edukativna...a nisam vozac jos uvek...Danilu sve najbolje  :cvet

malena

Ne daj se Daco... Pobedi i ovaj put...

buu

Quote from: philoserbiana on 29-06-2008, 05:48:50
mozda ce ovo biti gorka zivotna lekcija za sve koji jure i zure ovim drumovima
a005 nazalost nece!!! Pre samo nekoliko meseci bila je tragedija sa Tosom i? Jel masa promenila misljenje?
Ovakve tragedije se desavaju svaki dan... Imam druga kojem se to desilo pre 3 meseca i znate kakvih sve slucajeva ima????
Ljudi nisu svesni rizika, i to moze skupo da ih kosta!  :(
Zivot je jedan... Treba misliti o tome!!!
Drzimo mu palceve!!!  :cvet

katarina

Mislim da su novine malo napumpale celu pricu i da nije bas tolika borba za njegov zivot. Prezivece on, jak je i mlad, ali cisto sumnjam da ce moci da nastavi da radi ono sto voli.

Bred

#13
da su pumpale, verovatno jesu.
vest je na naslovnim stranama vecine dnevnih novina i to vec 2-3 dana ...
:wink:



Ikodinoviæ i dalje u opasnosti
Izvor: B92
Novi Sad -- Zdravstevno stanje Danila Ikodinoviæa je stabilno, ali je on i dalje u ¾ivotnoj opasnosti, ka¾e naèelnik Urgentne hirurgije Klinièkog centra Vojvodine Zoran Ðermanov.

Ðermanov je rekao da su Ikodinoviæevi vitalni organi nepovreðeni, ¹to lekare posebno ohrabruje. Najavio je da æe u toku dana biti revidinarane sve Ikodinoviæeve povrede, kao i da æe se obaviti konsultacije sa specijalistima grudne hirurgije.

Vaterpolo reprezentativac Srbije Danilo Ikodinoviæ primljen je 28. juna u Klinièki centar Vojvodine sa te¹kim povredama krvnih sudova ruke, opasnim po ¾ivot.

MUP je saop¹tio da je povreðen u saobraæajnoj nesreæi kada je vozeæi motocikl marke "jamaha", usled brzine neprilagoðene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru.

Od udara automobil se odbio u desnu stranu i udario u cisternu koju je vukao traktor i tom prilikom cisterna se prevrnula. Nesreæa se dogodila na putu Zrenjanin-Novi Sad.

ðurða

Ne znam da li je dezinformacija ali po N.Sadu se èuju prièe da æe biti ok ali mo¾da æe mu amputirati podlakticu.U®AS!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(