Prijemni ispit 2008-e i tok upisa

Started by EddieH, 30-06-2008, 06:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

Bla_bla_blaaaa

Quote from: Ivana_89 on 01-07-2008, 20:05:21
ali ukupno imam 76.5..
to bi trebalo da znaci da ce me biti na listi, makar na onoj za samofin...

da li ce da padne granica za budzet? sta mislite?

Joj..pa po proslogodisnjem proseku tu si negde..al s obzirom da proseg iz godine u godinu pada...mislim da ces upasti na budzet...i drzim ti fige....I svima ostalima.... :cvet.
Valjda ce lista popodne,a? :)):
Uz vas smo...I bez nerviranja...sad je sve gotovo :wave:

Sta je sa ostalima,niko se ne oglasava?

Ljube

pozdrav...jako sam razocaran kako sam uradioa a koliko sam se spremao...ali sta sad...imam ukupno 77.6 poena...pa molim moga da se spusti malo lista...kada ce otprilike izaci lista????  :happy:

Bla_bla_blaaaa

Rekli su vam da izlazi sutra?
Pa ne znam...izaci ce danas sigurno,nama su prosle godine izbacili dan ranije....mozda popodne.....

PS a kakvo je to pitanje,sto dobiju svi po 1 bod?medju ponudjenim odg nije bio ni jedan tacaN? :ninja:

Ljube

pa na sajtu pise da ce sutra izaci, ali svi ostali fakulteti su jos taj isti dan izbacili liste...mogu samo da cekam i camim nad ekranom i da se nadam... :cvet

Bla_bla_blaaaa

Pa kad nemas da ucis,cami :K

Naravno da ces da se nadas....Mislim da imas sanse za budzet...Prosle god je granica bila bas tu nedge... :cvet

PS manojlo  :wave:

manojlo88

Ja ovih dana nesto nisam bio u toku,ali koliko sam procitao...ista prica kao i prosle godine;matematika vas je ubila,a hemija solidno uradjena... Ja licno mislim da ce biti niza granica za budzet na MF,ali ne drasticno, do 2-3 poena... Krivo mi je zbog Mihajila,trudio se (vise na forumu nego pred knjigom,no dobro...:))...al' ko zna mozda i upadnes... A ostali, ne tugujte,nista nije gotovo dok ne vidite konacnu listu... Samo hrabro...

P.S. Sta mi je sa Jelenom?:):)

P.P.S.  :wave:

EddieH

ja sam na matisu,po njihovom,imao 12.3 poena,dok sam ja izracunao 14.6 poena  :hmm :hmm
hemiju sam mogao mnogo bolje da uradim imam samo 22.5 poena,zeznuo se kod glupog racunanja rastvora  :batina :batina :F
i ukupno imam 72.2 poena plus sto mislim da trebam da imam za 2.5 poena vise ,zato cu izgleda da se zalim ,sve zavisi od liste mislim  imam sanse da upadnem na samofinansirajuci a sa onih 2.5 mozda i budzet
kako sam se sinoc iznervirao ,ne znam bre ni obican racun :namcor
sad samo da se nadam da cu da upisem fax

Bla_bla_blaaaa

a jel si za matu racunao negativne bodove?

Nemoj da se nerviras, svi gresimo....Sacekajte sad tu listu,pa sta bude  puc

EddieH

ma racunao sam sve i neg. znam bre sta sam zaokruzio,nisam valjda nesto zabrljao :hmm,ali kako od da okrenem nemoguce je da imam 12.3 poena ali da sacekamo malo
da li mislite da cu mocu sa 72.2 da upadnem na samifinan ? ja mislim da je ove god ispit bio tezi,tako sam sebe tesim  :lol2:
ne mogu da cekam da obajve listu :D

Bla_bla_blaaaa

Ja mislim da ces upasti...Prosle godine devojka koja je poslednja upala na prozivci je imala 70.25...

EddieH

si sigurna? ako je tako onda je to zupeeer  :igra: :igra: :igra: :igra: :Bog :ziveli :ziveli :ziveli

bela

Jest stvarno, bas 70.25 zvuci tesko moguce, pa bila je 288. na listi... , ja cenim da ce bas tu oko 71 poen biti granica za samofinansiranje...

Bla_bla_blaaaa

Quote from: EddieH on 02-07-2008, 09:10:33
si sigurna? ako je tako onda je to zupeeer  :igra: :igra: :igra: :igra: :Bog :ziveli :ziveli :ziveli
Da, ali je upala...U mojoj je grupi...Mislim ona mi je na upisu rekla da je poslednja koja je upala... :wink:

tasha_90

javljajte ako izbace listu... ako neko vidi...  :wall: ja ne mogu vise da cekam...

mihajilo

e ja nisam upao...i cini mi se da ce mi faliti nekih 12 bodova....bolje da ne razmisljam kako sam mogao da navucem jos toliko bodova.A moram :ohwell:

Matu sam imao 13.5 bez negativnih.Recimo da sam onaj od tri poena uradio,a ne znam kako sam uspeo da ga pogresim jer sam ga znao to bi bilo + 3.I jos da sam zaokruzio onaj 20. zadatak kao sto sam bio pod 1,a ne pod 5 kako sam na kraju zaokruzio to bi bilo jos +3.To je realno sta sam mogao...da ne govorim o nekim zadacima koje sam trebao da uradim....al nisam.I naravno da nisam ostavio nezaokruzene zadatke(debil) imao bi jos +1.
Znaci to bi bilo negde oko 18-19 poena koje sam realno trebao uzeti.

a onda hemija.Na hemiju sam dosao cisto da pokusam jer mi je trebalo 30 poena da bi mogao necemu da se nadam.I dosao...zadaci su bili onako...nije tesko,u principu.To sam odradio za 1.5h.Uradio sam ono sto sam bas znao,a ostalo onako na eliminaciju.Dva zadatka sam pogresio onako bas na debilan nacin.Naravno da sam matu uradio bar malo bolje mogao bi da se nadam,pa bi onda i pogledao amino kis i secere pa bi onda i uradio ona dva zadatka....Dogurao bi tu negde do granice. :lol2:

I tako....uvek sve  lepse izgleda ovako na "papiru"

I naravno da sam vise radio,tj da sam presao celu matu....gde bi mi bio kraj  :lol: :lol: :lol:

PS u sledecem postu cu vam se zahvaliti,ovaj sam vec oduzio :wink:   :cvet