Prijemni ispit 2008-e i tok upisa

Started by EddieH, 30-06-2008, 06:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

inace, pratite sajt fakulteta, uglavnom rezultati budu brzo, ako su vam rekli sutra to VEROVATNO znaci da ih mozete ocekivati mozda cak i veceras.
:wink:

milica_d

@Mihajilo ne gubi nadu,mozda te prozovu da se prebacis sa mf na mb,ako toga bude bilo ove godine,jer nije po propusu,ali nas faks ne paktikuje da organizuje drugi krug zbog 5-6praznih mesta...

U ostalom mozes ponovo sledece godine da probas,mozda ti i priznaju neke ispite sa poljop....Ako ne upises ne moras da ides sa foruma,jeste ovo forum studenata farmacije ali su svi dobrodosli...U ostalom vec imamo nesto zajednicko... :wink:

Samo ostaje da sacekamo listu,koja ce verovatno jos danas izaci...

EddieH

KAKO JE OVO CEKANJE REZULATATA TESKO  :namcor
ipak mislim da vecina nas koji su konkurisali nisu ozbiljno shavtili prijemni i fakultet  :*: :*: :*: kod mene je takav slucaj :F

Bred

i meni se cini ...

:K

znam da vam je tesko, da ste nervozni ali navikavajte se na to ...  :ohwell: :wink:

milica_d

Ti ces Edd mozda i upasti u samofin. sve zavisi koliko ljudi bude odustalo...Inace devojka koja je poslednja upisala prosle god. je isla sa mnom u srednju i nije imala 70,25 vec 70,56...mada nije velika razlika...nekih 5 studenata...

Hajde napolje,na basket,u setnju prestanite stalno da mislite o toj famoznoj listi... :box

Morate poceti da se privikavata na to...koliko cete puta i po nedelju dana cekati rezultate ispita,pa ce oni jos i kasniti... :namcor

bela

Quote from: milica_d on 02-07-2008, 11:11:42
.Inace devojka koja je poslednja upisala prosle god. je isla sa mnom u srednju i nije imala 70,25 vec 70,56...mada nije velika razlika...nekih 5 studenata...

DAKLE IRENA
285. 0261 Nikoliæ (Vladimir) Irena          31.66  16.90  22.00         70.56 
Vi farmaceuti . bas ste neozbiljni :))))cuj 24 coveka da osustane cccc

jelena89

OMG.. bolje sam uradila matu od hemije.. strasno! :)): na samofinansiranju sam sigurno (mozda budzet), e sad, da li da platim 1500E, ili da odem kod sestre u francusku.. :H mmm pariz  :)): ili da upisem analiticku hemiju ove god, ostaje mi da odlucim do upisa. .blah.

buu

Jelena 89 tvoj post ne razumem, kakva analiticka hemija?  :hmm
Sada je sve gotovo!!! Nista ne dobijate cameci ispred ekrana, upropascujete oci!!!  :K
Izadjite sa drustvom do grada, u bioskop, na adu... Uradite ono sto ste hteli dok ste ucili a odustali opet zbog ucenja! Nadam se da je bila i takva neka zrtva!  :batina  :K

Mihajilo bas mi je zao!!! Razmisli dobro sta ces uraditi! Ipak to ti je sve ono cime ces se ti baviti ceo zivot!!! Jedna godina u zamenu za to.. Nije ni najmanje strasno!!!  :cvet
I naravno, ostani na forumu i obavestavaj nas i dalje!!!

Bla_bla_blaaaa

Quote from: milica_d on 02-07-2008, 11:11:42
Ti ces Edd mozda i upasti u samofin. sve zavisi koliko ljudi bude odustalo...Inace devojka koja je poslednja upisala prosle god. je isla sa mnom u srednju i nije imala 70,25 vec 70,56...mada nije velika razlika...nekih 5 studenata...

znaci devojka koja je poslednja upala se zove Miljana, i clan je na forumu...sama je prosle god napisala da je upala poslednja i da joj je ona sto je prozivala rekla da ima ludu srecu tako da :K ipak 70.25

milica_d

Pa o Milji i pricam,ali Milja je imala 70,56...Nema veze,sve jedno ce se ove godine pomeriti granica...

Inace Jelena89 sta ces raditi u Parizu???

Bla_bla_blaaaa

Quote from: milica_d on 02-07-2008, 12:52:55
Pa o Milji i pricam,ali Milja je imala 70,56...Nema veze,sve jedno ce se ove godine pomeriti granica...

pa ja gledam jedinstvenu rang listu :stid: ...i tamo pise da ima onoliko koliko sam rekla...nebitno...ne mora nista da znaci...sad ce i vasa nova rang lista

xexe uzivace u Parizu :K

Bla_bla_blaaaa

IZASLA  :happy:   http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/integrisane-akademske-studije/jedinstvena-rang-lista/

marer_86

cestitam svim buducim kolegama brucosima! :wink: :ziveli

EddieH

Quote from: Bla_bla_blaaaa on 02-07-2008, 13:20:08
IZASLA  :happy:   http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/integrisane-akademske-studije/jedinstvena-rang-lista/
kako izasla ? ovo je izaslo jos juce,na ovoj nema rezultata iz hemije
izasla je lista ali za bihemijski smer
za farmaceutsko jos nista :D

marer_86

Quote from: EddieH on 02-07-2008, 13:26:54
Quote from: Bla_bla_blaaaa on 02-07-2008, 13:20:08
IZASLA  :happy:   http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/integrisane-akademske-studije/jedinstvena-rang-lista/
kako izasla ? ovo je izaslo jos juce,na ovoj nema rezultata iz hemije

p0ogledaj malo bolje
http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/integrisane-akademske-studije/jedinstvena-rang-lista/farmacija