Prijemni ispit 2008-e i tok upisa

Started by EddieH, 30-06-2008, 06:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 20 Guests are viewing this topic.

EddieH

dosao je i taj dan
nadam se da ce sve proci dobro i da se vidimo na jesen :D

Bla_bla_blaaaa

Quote from: EddieH on 29-06-2008, 18:13:31
jao ja tek sada video listu sedenja  :F
i ima sta da vidim sedim blizu moje drugarice koja je extra spermila prijemni(mislim matis ) pa sada ja sedim na sredini 5 reda a ona na sredini 6 reda,pa sada pitam ove starije da li cemo moci da se ja i ona malo konsultujemo ? bar 1-2 pitanja :D,ili da ne pokusavam ? 

Pa mozda ti mozes ga gviris u onaj OZO kako ona bude popunjavala,a da bude ne providno,posto sedi levo ili desno od tebe...ali ona garant nece imati istu grupu kao ti(npr tvoj 1. zadatak je njoj 7.),tako da ako bas toliko zelis da prepisujes,pazi da ne prepises pogresno. :cvet

Znate sta mene sad jako zanima?
Gde su ta obavestenja za vas koji sad upisujete...taj spisak po uspehu iz srednje i tako to...Uopste mi nije jasan novi sajt :hmm

PS nadjoh  :cvet

buu

:~ SRECNO JOS JEDNOM!!!  :~
Javite se veceras da vidimo kako je bilo, ali ne sumnjam da ce sve bude ok!!!  :cvet

Wlada

Bred

Uh, oni mucenici se sad preznojavaju na sajmu a mi uzivamo ...  :wink: :K

Lm, sve bitne informacije na sajtu fakulteta vezane za prijemni ispit mozete pronaci ovde (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/integrisane-akademske-studije/prijemni/).

Molim vas da kad god tamo vidite neku promenu i novost, stavite to i ovde zbog ljudi koje to interesuje a oni ne moraju biti samo clanovi vec verovatno jedan deo njih i samo cita ono sto vi pisete.

Hvala vam u njihovo ime.
A i treba da se ucite solidarnosti i kolegijalnosti od samog pocetka.
:wink:
:cvet

Cecilly

Izasla su resenja iz matematike!

bela

mihajilo

e pa drugari ja sam vas razocarao.Uzeo sam samo 11.2 boda iz mate.
Cak mi se desilo da ostavim neke zadatke nezaokruzene tako da sam imao dosta negativnih bodova,a neke sam na srecu zaokruzio i sve sam ih pogresio.Nemam srece u tome...a ni pameti puno.

EddieH

imam citavih 14.8 poena iz matisa jbg, :namcor :namcor :namcor, sto je najgore nisam znao zadatke od 0.5 i 1 poena da resim :F :F :F.Nista nastavljam dalje i uzdam se u hemiju,treba mi 20-tak poencica :D
kako ste ostali uradili javljajte se breee  :smekerica:

mihajilo

ma nema nikoga...svi se razocarali.Ja sam prvih 10 skoro sve resio...al ovo posle....uzas.Uradio jedan od 3 poena,a ovaj drugi skoro dokraja uradio i nisam stigao da ga zavrsim.
Zaokruzio sam 6 pitanja na srecu...i nijedan nisam ubo!
Valjda cu na hemiji imati vise srece.

Scharlize

Evo i ja da se oglasim...Mislila sam da ce mnogo bolje biti.Ja imam 18 poena...Valjda mi je to dosta za biohemiju... I jos neki poencic iz hemije...

Bla_bla_blaaaa

Quote from: mihajilo on 30-06-2008, 18:55:54
e pa drugari ja sam vas razocarao.Uzeo sam samo 11.2 boda iz mate.
Cak mi se desilo da ostavim neke zadatke nezaokruzene tako da sam imao dosta negativnih bodova,a neke sam na srecu zaokruzio i sve sam ih pogresio.Nemam srece u tome...a ni pameti puno.

Pa nisi trebao da ostavis nezaokruzeno...bolje da si ne znam zaokruzio...:( No sta sad...
I nama je prosle god bilo kao tesko, niko nije bio zadovoljan...
Ako dobro odradite hemiju bice to ok...i nemojte da vas ovo ubedaci, znam da je prosle godine polovina ljudi koje znam doslo na hemiju u fazonu, ma uradili smo lose matu, necu upasti....Imate jos hemiju...Drzimo fige  i sutra

marer_86

da, to ti bas puno zavisi od same generacije kako uradi!
inace koliko se ja dobro secam ... ja sam pogresio 6 zadataka i to 2 od 0,5, 2 od 1 i 2 od 2! ali sam imao srece i uradio sva tri od 3 poena!
tako da druagri nista vam se jos uvek ne zna! :wink:

ajd sutra da razbijete tu hemiju! :wink:
samo polako! imate sasvim dovoljno vremena! i bez treme i roditelja ako je to ikako moguce!

marijabgd88

Quote from: marer_86 on 30-06-2008, 21:00:12
samo polako! imate sasvim dovoljno vremena! i bez treme i roditelja ako je to ikako moguce!

amin to that!
verujte vise od pola ljudi je uradilo lose matematiku, sigurno, takoje bilo i prosle godine... hemija ce vam biti lagana...  :cvet

cyber

Jel zna neko koliko je ljudi konkurisalo na smer za biohemiju ove godine.