Prijemni ispit 2008-e i tok upisa

Started by EddieH, 30-06-2008, 06:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 25 Guests are viewing this topic.

Bla_bla_blaaaa

joj pa ne znam dal se to uopste zna...pre nego sto izadje bilo kakva lista :hmm

tasha_90

ne zna se, posto je zajednicka lista prijavljenih za oba smera... jbg... :roll:

Bla_bla_blaaaa

Ali ne bude ih puno vise od broja mesta....bar je do sad bilo tako.... :roll:

tasha_90

kako ne bude, pa prema proslogodisnjem rezultatu, oko 30-toro ne upadne... a to je mnogo, ako sam ja u toj grupi...  :wall:

Bla_bla_blaaaa

Pa na koju su foru onda prosle god prozivani studenti koji su se prijavili za MF....Mislim prednost imaju ti koji su na pocetku prijavili za MB :hmm

Taso opusteno, nikad se ne zna :cvet

buu

Nemojte biti razocarani!!!  :cvet
Tako je i nama bilo, svi izginu na mati! Sigurno ste generacijski lose uradili, tako da, BEZ NERVIRANJA, ako nista utice na lepotu!!!  :cvet
Nadam se da ste poslusali moje savete od juce, ako niste   :batina
Odmorite se, naspavajte se!!! Mislim da nema svrhe da sada ista gledate, sigurno ste premoreni mukice!!!  :(
Hemija ce vam biti laksa, verujte u to!!!
Drzimo palceve i sutra, naravno!  :~

kiki05

Eto cisto da vas utesim-i ja sam imala 11.3 boda iz matematike...Uzas...A stvarno sam je radila jos od oktobra!Ma valjda ce sutra biti bolje!Puno srece svima! :wave:

tasha_90

joj, i ja se oslanjam na hemiju...  :roll: samo jos to da se zavrsi... bla i buu, hvala na savetima...  :cvet

mihajilo

ja bi bio optimista...ma i sad sam...ali....imam 30.9 iz srednje i sad 11.2 ...i sami vidite koliko malo sansi imam da upisem.

A ona pitanja sam ostavljao nezaokruzena jer sam budala!Skroz sam zaboravio da treba da zaokruzim N.
Realno,mogao sam dosta bolje matu da uradim,bar za 5-6 poena.Pogledao zadatke kad sam dosao kuci i onda se ubedacim kad vidim da sa onaj zadatak od 3 poena lagano mogao da uradim.

cini mi e da sam ja jos i dobro.Znam dosta njih koji su se BAS ubedacili.Steta....

Srecno sutra,pamet u glavu i borite se do kraja!

bela

Quote from: tasha_90 on 30-06-2008, 21:24:51
kako ne bude, pa prema proslogodisnjem rezultatu, oko 30-toro ne upadne... a to je mnogo, ako sam ja u toj grupi...  :wall:

Pa koliko ja znam nisi upravu samo 3 ljudi nije upalo imas ovde jos uvek listu http://www2.pharmacy.bg.ac.yu/upis/konacna-rang-lista-za-studijsku-grupu-MB.txt

Eh ljudi sta da vam kazem, nemoj te da razmisljate sta ste uradili iz matematike i koliko ste uradili, tu vise nista ne moze da se uradi.
Gledajte sutra na hemiju, i odradite je maksimalno, pa cak sve da i ne upisete, coveku ostaje misao da je uradio sve sto je mogao i koliko je mogao, a ako to nije dovoljno, jbg .
Srecno ljudi, i ko zna sta je zbog cega dobro...

pig_am_am

Quoteimam 30.9 iz srednje i sad 11.2 ...i sami vidite koliko malo sansi imam da upisem.
ima sanse!! guraj dalje! daj sve od sebe! ajmo! mali pacici... :>
:~

buu

Quote from: mihajilo on 30-06-2008, 22:03:50
ja bi bio optimista...ma i sad sam...ali....imam 30.9 iz srednje i sad 11.2 ...i sami vidite koliko malo sansi imam da upisem.
Sve zavisi kako su ostali uradili, ne zaboravi to! Ako ni ostali nisu najbolje, onda postoje velike sanse da upises!!!  :cvet
Sta je bilo, bilo je! Trudite se da hemiju uradite dobro!!!
:wave: pa se vidimo ovde sutra!!!  :~

marer_86

uz to znaj da se liste pomeraju ispod crte kod samofinansirajucih studenata jer ne upisu svi samofinansiranje! zna da upadne nekad i po 20 koji su ispod crte!!

srecno :wink:

Wlada

"Победник прво побеђује па онда иде у рат, губитник прво иде у рат а онда тражи победу."
Сун Цу

Срећно!

tasha_90

Quote from: mihajilo on 30-06-2008, 22:03:50

A ona pitanja sam ostavljao nezaokruzena jer sam budala!Skroz sam zaboravio da treba da zaokruzim N.
Realno,mogao sam dosta bolje matu da uradim,bar za 5-6 poena.Pogledao zadatke kad sam dosao kuci i onda se ubedacim kad vidim da sa onaj zadatak od 3 poena lagano mogao da uradim.

cini mi e da sam ja jos i dobro.Znam dosta njih koji su se BAS ubedacili.Steta....

Srecno sutra,pamet u glavu i borite se do kraja!
a hoces mb ili mf?