Prijemni ispit 2008-e i tok upisa

Started by EddieH, 30-06-2008, 06:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Wlada

То се не зна док не прегледају резултате и објаве коначну листу.
Вероватно ће бити довољно око 80 поена, пошто је, како сам чуо, опет математика била проблем.

milica_d

Quote from: tasha_90 on 01-07-2008, 18:31:45
prema mojim proracunima, 20 poena iz hemije... dakle, ukupno 62,84 poena...  :Bog valjda cu upasti na MB...  :Bog e ljudi, sad nam trebeju fige...  :~
Tasha "in" si...Sad se opusti,i potrudi se,ma koliko to zvucalo nemoguce,da ne mislis na prijemni...sta ste uradili,uradili...nema kajanja,nema vise treme,nista ne moze da se promeni...samo jos da se vratite normalnom zivotu... :wink:

tasha_90

QuoteTasha "in" si...Sad se opusti,i potrudi se,ma koliko to zvucalo nemoguce,da ne mislis na prijemni...sta ste uradili,uradili...nema kajanja,nema vise treme,nista ne moze da se promeni...samo jos da se vratite normalnom zivotu... :wink:
iz tvojih usta u Bozije usi...  :Bog
e, vracam se kuci sa prijemnog i od srece samo pocinjem da se kezim... srecna sam sto je proslo, sta god da je bilo...  :>

Ivana_89

ja imam 23 iz hemije
i 13.5 iz mate, znaci matu sam ocajno uradila, ne verujem...
jedan zadatak sam pogresno zaokruzila :wall:, vredi jedan poen
na jednom sam lose sabrala, taj nosi 3 poena  :wall:
na onom sa logaritmima sam lose postavila uslove.... i taj nosi 3 poena...

znaci ne verujem da sam tako lose uradila
na onom zadatku sa korenima sam zaboravila da je b>a i tu mi fali minus.... tako da i tu imam kaznene poene...
strasno

ali ukupno imam 76.5..
to bi trebalo da znaci da ce me biti na listi, makar na onoj za samofin...

da li ce da padne granica za budzet? sta mislite?

tasha_90

mihajilo

e ljudovi...da se oprastamo....smrc  :lol:
Ja imam 16.5 iz hemije i oko 11 iz mate,nezvanicno...Znaci nisam uspeo.Pisacu jos,nemam sad veremena.

tasha_90

Quote from: mihajilo on 01-07-2008, 20:17:51
e ljudovi...da se oprastamo....smrc  :lol:
Ja imam 16.5 iz hemije i oko 11 iz mate,nezvanicno...Znaci nisam uspeo.Pisacu jos,nemam sad veremena.
na koji smer si se prijavio? ma daj, pa ko zna kako su drugi uradili... ne lupaj glavu, pre nego sto ne izadju rezultati...  :wink:

mihajilo

xexe ma nema sanse.Nemam ni 60 poena okruglo,a prijavio se za farmaciju.
A sta sad....idemo dalje...odoh na poljoprivedni,mozda i na farmaciju sledece godine...

buu

Quote from: Ivana_89 on 01-07-2008, 20:05:21
da li ce da padne granica za budzet? sta mislite?
Mi smo losije uradili od prethodne generacije, na budzet god 2006/2007 je zadnji upao onaj koji je imao 80 poena, a ja sam zadnja upala na budzet prosle godine verovali ili ne! Imala sam 77.55!!! Uvek sam bila baksuz sto se skole tice, ali tada sam imala srece!!!  :K
Matu sam katastrofa uradila, imala sam 16.5 a sve sam pogresila u racunanju tako da te odlicno razumem!! Znaci ti
u odnosu na mene imas poen manje, valjda ce to biti ok, pa da i ti budes na budzetu!!!  :~

Quote from: mihajilo on 01-07-2008, 20:54:49
A sta sad....idemo dalje...odoh na poljoprivedni,mozda i na farmaciju sledece godine...
Joj bas mi je zao!!!  :ohwell:  :(
Ne znam sta da ti savetujem, samo znam da je moje misljenje prosle godine bilo ovako: Pauziram i sledece godine ponovo! Stvarno nisam imala zelju da upisem tehnoloski, cak nijednog trenutka nisam to pomislila! Jos sam ja isla u gimn, a sa njom sam mogla jedino da cistim ulice!!!
Mihajilo javi se da znamo sta si odlucio!!! Stvarno sam  :( zbog tebe!
Sada je sve proslo, nemojte vise da lupate glavu, mogao/la sam bolje!!! Ja verujem da ste u tom trenutku dali sve od sebe, sada sto to nije bas onako kako ste zamisljali...  :roll: to je druga stvar!!! Meni je prijemni do sada bio najvece trauma, bilo ne povratilo se!!!!
I po meni to nije pravi odraz znanja. Mnogo tu faktora utice: trema, da je mozda bio jos koji dan, sugava vrucina, kasnjenje prijemnog itd!!!
Bas sam se raspisala!!! Javljajte se i dalje, da budemo u toku!!!
Evo vam jedan  :ljubav:

tasha_90

hvala... jel zna neko kada su izbacili listu iz mate? kada se izaci iz hemije? ja ne mogu da cekam do treceg!!! :wall:

milica_d

haha...pa sad je vec drugi...znaci jos samo jedan dan...mislim da ce vec veceras biti rezultati na netu...uvek izbace malo ranije od najavljenog...bar kad je prijemni u pitanju,jer rezultati ispita uvek i vecito kasne... :roll:

Elem,Tash odlicno te razumem za ono kezenje...haha...setih se sebe posle prijemnog u Novom Sadu,to je inace bilo poslednje mesto gde sam polagala,i na putu kuci pustila muziku u autu toliko glasno da sam vristala i nisam se cula...taj dan,tj. podne je bilo najdivnije...eh kad se samo setim... :happy:

tasha_90

e, al neverovatan osecaj... ne znam kako sam prosla, al tako sam srecna sto je gotovo!!!!!!! :)):

bela

Listu iz matematike su izbacili imedju pola 6 i 6 danas, bar tako mislim, tasha_90 idi bre spavaj :-)

tasha_90

Quote from: bela on 02-07-2008, 00:14:28
Listu iz matematike su izbacili imedju pola 6 i 6 danas, bar tako mislim, tasha_90 idi bre spavaj :-)
kakvo crno spavanje, sad tek mogu da uzivam u carima raspusta!!! :ziveli

jecaperec

106 za MB-to nisam ocekivala! :Bog :Bog :Bog
evo moje price kako sam zavrsila na MB
pre svega da naglasim-nisam ni znala za ovaj smer sve do prijavljivanja za prijemni-svratio je neki novi tatin kolega par dana pre kod nas i kaze:"cujem da hoces farm. koji smer?" :shock :shock :shock
tako mi on pojasni da je manje aktuelan MB i da se mogu prebaciti na MF u drugoj god.
moj problem sam bila sama ja-zelela sam da pauziram god. pa ne bih mogla da kazem da sam se spremala za fax
moje pripreme su trajale ni nedelju dana,jer nisam jos uvek znala sta zelim da budem kad porastem :K a svi su me videli kao hemicara-da se razumemo hemiju ne volim toliko koliko mi ide pa je farmacija bila logican izbor
...smorih znam...
ali za sve one koji sada grickaju  nokte iscekivajuci konacnu rang listu i koji polako gube nadu-evo malo mate :djavo
u skoli nikad nisam imala prosek >3.92 sto dode skoro 31(npr.30,96)
iz mate-bruka stalno sam imala 5 ali kako nisam takla 4,5i6 oblast ciji zadaci nose najvise bodova ali nisam znala formule "osvojih"13.45
i izadem na hemiju cisto jer sam platila 6.000 polaganje jer su ljudi oko mene govorili kako su razvalili matu i odlicno je uradim-28.5
tako sam sa rang liste prema br.poena iz skole sa 55.mesta zavrsila na 17.
Da li se kajem sto sam upisala ovaj smer?-Dovoljno je reci da sada ne planiram da se prebacim!
nas je manje pa samim tim svi se znate,solidarnost velika-sto puno znaci kada vam treba nesto sa predavanja a niste bili,razmena prikupljenih skripti(to ne znaci da ratujemo sa drugarima sa MFa)... i naravno neprospavane noci tokom ispitnog roka :K
srecno svima
ako ne ove onda sledece godine vidimo se na nasem kumodrazu jer ako to zelite-ne odustajte :box :box :box