Prijemni ispit 2008-e i tok upisa

Started by EddieH, 30-06-2008, 06:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 22 Guests are viewing this topic.

Bred

inace, pratite sajt fakulteta, uglavnom rezultati budu brzo, ako su vam rekli sutra to VEROVATNO znaci da ih mozete ocekivati mozda cak i veceras.
:wink:

milica_d

@Mihajilo ne gubi nadu,mozda te prozovu da se prebacis sa mf na mb,ako toga bude bilo ove godine,jer nije po propusu,ali nas faks ne paktikuje da organizuje drugi krug zbog 5-6praznih mesta...

U ostalom mozes ponovo sledece godine da probas,mozda ti i priznaju neke ispite sa poljop....Ako ne upises ne moras da ides sa foruma,jeste ovo forum studenata farmacije ali su svi dobrodosli...U ostalom vec imamo nesto zajednicko... :wink:

Samo ostaje da sacekamo listu,koja ce verovatno jos danas izaci...

EddieH

KAKO JE OVO CEKANJE REZULATATA TESKO  :namcor
ipak mislim da vecina nas koji su konkurisali nisu ozbiljno shavtili prijemni i fakultet  :*: :*: :*: kod mene je takav slucaj :F

Bred

i meni se cini ...

:K

znam da vam je tesko, da ste nervozni ali navikavajte se na to ...  :ohwell: :wink:

milica_d

Ti ces Edd mozda i upasti u samofin. sve zavisi koliko ljudi bude odustalo...Inace devojka koja je poslednja upisala prosle god. je isla sa mnom u srednju i nije imala 70,25 vec 70,56...mada nije velika razlika...nekih 5 studenata...

Hajde napolje,na basket,u setnju prestanite stalno da mislite o toj famoznoj listi... :box

Morate poceti da se privikavata na to...koliko cete puta i po nedelju dana cekati rezultate ispita,pa ce oni jos i kasniti... :namcor

bela

Quote from: milica_d on 02-07-2008, 11:11:42
.Inace devojka koja je poslednja upisala prosle god. je isla sa mnom u srednju i nije imala 70,25 vec 70,56...mada nije velika razlika...nekih 5 studenata...

DAKLE IRENA
285. 0261 Nikoliæ (Vladimir) Irena          31.66  16.90  22.00         70.56 
Vi farmaceuti . bas ste neozbiljni :))))cuj 24 coveka da osustane cccc

jelena89

OMG.. bolje sam uradila matu od hemije.. strasno! :)): na samofinansiranju sam sigurno (mozda budzet), e sad, da li da platim 1500E, ili da odem kod sestre u francusku.. :H mmm pariz  :)): ili da upisem analiticku hemiju ove god, ostaje mi da odlucim do upisa. .blah.

buu

Jelena 89 tvoj post ne razumem, kakva analiticka hemija?  :hmm
Sada je sve gotovo!!! Nista ne dobijate cameci ispred ekrana, upropascujete oci!!!  :K
Izadjite sa drustvom do grada, u bioskop, na adu... Uradite ono sto ste hteli dok ste ucili a odustali opet zbog ucenja! Nadam se da je bila i takva neka zrtva!  :batina  :K

Mihajilo bas mi je zao!!! Razmisli dobro sta ces uraditi! Ipak to ti je sve ono cime ces se ti baviti ceo zivot!!! Jedna godina u zamenu za to.. Nije ni najmanje strasno!!!  :cvet
I naravno, ostani na forumu i obavestavaj nas i dalje!!!

Bla_bla_blaaaa

Quote from: milica_d on 02-07-2008, 11:11:42
Ti ces Edd mozda i upasti u samofin. sve zavisi koliko ljudi bude odustalo...Inace devojka koja je poslednja upisala prosle god. je isla sa mnom u srednju i nije imala 70,25 vec 70,56...mada nije velika razlika...nekih 5 studenata...

znaci devojka koja je poslednja upala se zove Miljana, i clan je na forumu...sama je prosle god napisala da je upala poslednja i da joj je ona sto je prozivala rekla da ima ludu srecu tako da :K ipak 70.25

milica_d

Pa o Milji i pricam,ali Milja je imala 70,56...Nema veze,sve jedno ce se ove godine pomeriti granica...

Inace Jelena89 sta ces raditi u Parizu???

Bla_bla_blaaaa

Quote from: milica_d on 02-07-2008, 12:52:55
Pa o Milji i pricam,ali Milja je imala 70,56...Nema veze,sve jedno ce se ove godine pomeriti granica...

pa ja gledam jedinstvenu rang listu :stid: ...i tamo pise da ima onoliko koliko sam rekla...nebitno...ne mora nista da znaci...sad ce i vasa nova rang lista

xexe uzivace u Parizu :K

Bla_bla_blaaaa

IZASLA  :happy:   http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/integrisane-akademske-studije/jedinstvena-rang-lista/

marer_86

cestitam svim buducim kolegama brucosima! :wink: :ziveli

EddieH

Quote from: Bla_bla_blaaaa on 02-07-2008, 13:20:08
IZASLA  :happy:   http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/integrisane-akademske-studije/jedinstvena-rang-lista/
kako izasla ? ovo je izaslo jos juce,na ovoj nema rezultata iz hemije
izasla je lista ali za bihemijski smer
za farmaceutsko jos nista :D

marer_86

Quote from: EddieH on 02-07-2008, 13:26:54
Quote from: Bla_bla_blaaaa on 02-07-2008, 13:20:08
IZASLA  :happy:   http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/integrisane-akademske-studije/jedinstvena-rang-lista/
kako izasla ? ovo je izaslo jos juce,na ovoj nema rezultata iz hemije

p0ogledaj malo bolje
http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/integrisane-akademske-studije/jedinstvena-rang-lista/farmacija