Prijemni ispit 2008-e i tok upisa

Started by EddieH, 30-06-2008, 06:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

Bla_bla_blaaaa

pa ako je prosle god prozivka isla do 288 znaci da je dosta ljudi odustalo....
Mislim da da, kad se upises moras da imas prvu ratu placenu  :wink:

tasha_90

koliko je tacno prva rata? i koliko ih ima? i kad se placa, tacnO?

Zelela bih da se zahvalim svim starijim forumasima koji su stavno od velike pomoci, nemate pojma kolko to znaci, kada se nalazite u ovakvom haosu... Za samo nekoliko sati od kad je izasla lista, ja sam saznala gomilu korisnih informacija, pa sam vam stvarno do neba zahvalna... necu navoditi, nacice se sami oni koji su nam pomogli!
:cvet :cvet :cvet

bilja_tb

32500 placas u cetiri rate prva rata se placa na upisu :cvet

buu

ZA TASU:
Taso molim te ne odustaj!!! Mnogi sada bi u ovom trenutku zeleli da su preko te crte!!!
Znas koliko ce ti puta trebati podrska tvojih, ali oni jesu UVEK, i uvek ce biti tu za tebe!!!
Iskreno to jesu velike pare, ali ti dzabe gubis godinu!!!  Oduzices im se na taj nacin sto ces dati sve ispite i preci na budzet!!!
Imam osecaj da ti sebe zelis da kaznis, i dovoljno je tvoje nerviranje, stvarno si me odusevila!!! Ali takodje smatram da nije potrebna tolika zrtva sa tvoje strane kada tvoji vec pristaju!!! Upoznaces na drugom faxu drustvo i bices opet izmedju dve vatre!!! Razmisli dobro, ovo je veliki korak!!! Javi obavezno!!!

:~ CESTITAM KOLEGE  :~
Sada se ludo provodite, zasluzili ste to!!! Maksimalno iskoristite ovo leto!!!  :cvet
Vidimo se u oktobru! Bez brige lako cemo vas prepoznati, bicete mali i zbunjeni!!!  :K

simnix

Ja sam upao na bud¾et, dobili ste novog mu¹kog kolegu  :lol:

Cecilly

Cestitke svim buducim kolegama!!  :pljes:  :~
Vidimo se u oktobru.

Uzivajte u raspustu, zasluzili ste!  :happy:

milica_d

Quote from: simnix on 02-07-2008, 19:09:44
Ja sam upao na bud¾et, dobili ste novog mu¹kog kolegu  :lol:
haha...lol...

drago nam je zbog tebe... :cvet
Dobrodosao na faks i na forum...

Vladoooo 89,dobio si konkurenciju na forumu a i na faksu.... :lol: :K

tasha_90

Quote from: buu on 02-07-2008, 18:38:43
ZA TASU:
Taso molim te ne odustaj!!! Mnogi sada bi u ovom trenutku zeleli da su preko te crte!!!
Znas koliko ce ti puta trebati podrska tvojih, ali oni jesu UVEK, i uvek ce biti tu za tebe!!!
Iskreno to jesu velike pare, ali ti dzabe gubis godinu!!!  Oduzices im se na taj nacin sto ces dati sve ispite i preci na budzet!!!
Imam osecaj da ti sebe zelis da kaznis, i dovoljno je tvoje nerviranje, stvarno si me odusevila!!! Ali takodje smatram da nije potrebna tolika zrtva sa tvoje strane kada tvoji vec pristaju!!! Upoznaces na drugom faxu drustvo i bices opet izmedju dve vatre!!! Razmisli dobro, ovo je veliki korak!!! Javi obavezno!!!

pa mozda i jesi u pravu da pokusavam da se kaznim, nekako podsvesno, al stvarno se mnogo dvoumim... sto je najgore, vec sam skoro sigurna da necu ici na prvu na neki drugi fax, ali idalje nisam sigurna da bih mogla da pristanem na 130.000... i teca opcija mi je nezamisliva..... jooooooj.... sutra se cujem sa tatom i onda cu biti sigurna.. on mi finansira ako odem na farm, tako da od toga zavisi... on bi dao, al je meni tesko da prihvatim...  :wall:

milica_d

Hej Tasha,a da si bila jedno mesto ispod crte,jel bi se onda radovala da upadnes,pa makar i samofinansirajuca?

Miron

Sve chestitke buducim kolegama...svaka cast!!! A za ostale ne ochajavajte...zivot cesto krene putem kojim nismo ochekivali, ali iz licnog iskustva vam garantujem da je to dobro...i ona stara ko zna zasto je to dobro zaista nije demagoigija, verujte mi... za nedelju dana, mesec ili godinu kada se sve slegne, pritisak postane samo jedna tamna tachka u secanju,ambicije postanu nesto stvarno uhvaticete sebe kako kazete "zaista je bolje ovako"...jos jednom sve cestitke svima, i sta reci sem vidimo se od oktobra doduse bicemo na suprotnim stranama :>
Uzivajte u ultimativnom letu....
Pozz i svako dobro
p.s. one sto su prepisivali na prijemnom sam dobro zapamtio...chuvajte se puc  :116: :116: :116: :116: :116: :116: :116: :116: :116: :siza:

ArUeNaWiThRa

jeiiii bravo svima!:)))

ma uzivajte ovo leto. ma kad ste ovaj prijemni polozili verujte mi necete vise bas toliko stresa doziveti u prvoj godini bar. majke mi ja sam za prijemni i period pre bila bas sva isfrustrirana i u panici. a ovo vec na faksu nemas ni vremena za frustraciju, a i nije ti nesto frka toliko. mislim uvek ima sledeci rok:))
vidimo se na brucosijadama onda  :ziveli

simnix

Imam jedno pitanje za studente, kada se kupuju knjige i da li se mozda dobijaju?

Wlada

:funny:
У овој земљи ништа није бесплатно, па ни књиге.
Отом потом...

milica_d

Ne dobijaju se,i na to se naviknite odmah,ovde cete placati sve,cak i ono sto nikada niste videli i slomili...mada nije strasno...

Nemoj da kupujes knjige dok ne pitas nekog od starijih da li ce ti ta knjiga koristiti,jer se kod nas uglavnom uci sa predavanja u elektronskoj forumi koja se nalaze na sajtu fakulteta,sa konsultacija,vezbi i skripti starijih generacija...

marijabgd88

tja, o cemu ti sada razmisljas, ima vremena, sad se opusti, a od oktobra cete poceti sa praktikumima i ostalim stvarima za koje cete davati parice... puno parica...  :K