Prijemni ispit 2008-e i tok upisa

Started by EddieH, 30-06-2008, 06:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 26 Guests are viewing this topic.

milica_d

Prijemni u septembru bio ja za strane studente a ne za nas,i koliko se secam nije ostalo mesta na samofinansiranju,jer su upravo kao sto navodis bili upisani ucenici sa liste cekanja.Ako neko zna nesto drugacije naka napise...

manojlo88

Bas to... U septembru polazu i ljudi koji su cetvrtu godinu zavrslili u inostranstvu i za njih se ostavlja odredjeni broj mesta,ali mislim samo na samofinansiranju,eventualno par na budzetu...

milica_d

Imam drugarice "strankinju"...Nema za njih mesta na budzetu,oni placaju skolarinu duplo vecu od nase...

EddieH

evo mene opet  :K
bio na faksu,zalio se ,odbijena zalba  :wall:
kakvu sam gresku na onom OZO napravio to nije normalno
zaokruzio tacan odgovor i debilcanja jos zaokruzila Ne znam  :F :F :batina
i naravno -0.3 poena
sto li sam to uradio ne znam
vidimo se 15 u 9 h na prozivci :D
valjda upadnem na faks,ako ne onda stvarno nemam pojma sta cu i gde cu  :help: :help:
ali jedno je sigurno , mogu da se selim  :>.valjda ce 8 da odustanu  :batina :batina :djavo :djavo

bibi

Quote from: EddieH on 08-07-2008, 14:31:01
valjda ce 8 da odustanu  :batina :batina :djavo :djavo

Ma odustace toliko,sigurno....Nije svima jednostavno da daju toliki novac za skolarinu.... :)):

mirror-girl

ljudi odustajte,ma kakvo studiranje,tu nema zivog dinara...........................SALIM SE naravno!! :plez!Ako za nas ne bude bilo posla,skacite sa brankovog mosta :arracher:,ali opet se tesim,tamo ima jedan lep spasilac pa ce vas mozda ogrejati sunce...na kratko..he he... : :ne znam ni fax gde je,,tako da sam u potrazi za vodicima :add10:...ma snacicu se ja...... e mnogo mi se svidjaju ove stvarcice :116: :siza: odohhh :source: :peace:

Gruja

CAos svim buducim KOLEGAMA!!!!!!!!!ja upadoh na BUDGET.... zavrshi se i ova muka......zavrshismo i slavlje i :ziveli
Ljudi treba mi malecki :help:
dolazim u petak da se upisem ali me zanima kakve nam slike trebaju, jel 3 komada velicine kao za index ili neka treba da bude manja???!!  i josh nesto koliko mi treba kinta za INDEX i te ShW obrasce?? pomagajte  :hmm  POZZZZZZzz svima

milica_d

Indeks valjda oko 350 dinara,ali da li sa sve onim osiguranjima i markicama,ili bez toga... :hmm

SV kosta 10-20 dinara,obicno parce papira...

Nama su prosle godine trebale 2 vece slike jedna za sv a jedna za indeka i jedna mala,mala za idenifikacionu karticu,ali niko nije imao tako malu pa smo svi seckali... :lol2:

buu

Quote from: milica_d on 08-07-2008, 23:12:00
mala za idenifikacionu karticu,ali niko nije imao tako malu pa smo svi seckali... :lol2:
Joj secam se toga, davno bejase  :K
350 za index i jos valjda oko 200,300 za neko osiguranje! To ako te koleginica sasvim slucajno isprska nekom kiselinom  :>

milica_d

'Oce to koleginese,'oce...Samo ne brini se,umece i da te lece... :> :smekerica:

Inace Grujo,ne da je bila zurka...evo u buu ce da kaze...jel da da smo se lepo provele kod Gruje? :K

Bla_bla_blaaaa

Ponesi malo vise za index...Mislim da ni mi nas nismo toliko placali...bio je bar 400... :roll:

Isla sam sa drugaricom na pravni kad se upisivala...i tamo je SV i index platila 700...tako da bolje ponesi vise,nece da skodi :K

Ccc...a mi smo osiguranje placali bar 200 din...i ono cudo za ZPU tako nesto...Nije mi tu index da bacim pogled.

bibi

Pre 2 godine index je kostao 450 dinara.Ponesi 1000 dinara,za svaki slucaj i to ce ti biti dovoljno,a sto se tice tog osiguranja,ono nije obavezno.....

Od slika ti trebaju 2 velicine one u indexu i 1 velicine one za licnu kartu ili povlasticu..... :cvet

Bla_bla_blaaaa

ne ne,ona za identifikacionu karticu je skroz mala...kad ode da se slikas reci da ti treba jedna mala,mal...duplo je manja od one za LK :>

mirror-girl

E ljudi,da pitam nesto vazno!!!!!!!! Da li ja kao samofinansirajuca treba da dodjem i kad se prozivaju budzetlije,ili nema potrebe,vec samo onda kad se samofinansirajuci prozivaju,tj.poslednjeg dana??? Sesta sam ispod crte za budzet, 99,9999% sam sigurna da nece odustati ovi ispred mene ali uvek postoji onaj 0,0001%  :124:........I da li neko ima kojim slucajem informaciju:Jel placamo sad pri upisu 32500 ili 65 000 din,ne mogu ove nadmene duse na faxu da dobijem,non stop zauzet telefon....Moramo da pozovemo svestenika 1 oktobra da dodje i okadi malo,mislim da postoje neke zle sile tamo na Kumodrazu,zato su i izdvojili fax od civilizacije  :abso:...... Aj u zdravlje  :116:

Cecilly

Oni koji su na budzetu se ne prozivaju. Oni se upisuju odmah.
Oni koji se nisu upisali, a na budzetu su, gube pravo upisa.
Njihova mesta popunjavaju ljudi koji su na samofinansiranju, a to ce biti receno na prozivci za samofinansiranje.

Oni koji su na samofinansiranju, a ne dodju na prozivku, gube pravo upisa!

I opet, sve pise na sajtu fakulteta:
Prozivka æe se obaviti 15.07.2008. godine u 9 h u amfiteatru broj 1 na Farmaceutskom fakultetu.
Upis ovih kandidata obaviæe se 15.07.2008. godine od 11 – 13 h.

Obavezno idi na prozivku za samofinansiranje!!!