Prijemni ispit 2008-e i tok upisa

Started by EddieH, 30-06-2008, 06:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 18 Guests are viewing this topic.

Gruja

EE hvala ljudi extra ste !!  :pljes:   pa nista onda da se upisemo u petak pa mozemo opet da  :ziveli svi zajedno??? ko se bude zadesio na faxu, polako da se upoznajemo.... :happy:

Bred

sv obrasci kostaju malo vise od 10-20 din koliko me secanje sluzi?
:hmm
btw, clanarina za zpu nije obavezna.
:wink:

atex

Koje velièine treba da budu fotografije koje su potrebne za upis?

Bred

Quote from: bibi on 09-07-2008, 08:27:46
Pre 2 godine index je kostao 450 dinara.Ponesi 1000 dinara,za svaki slucaj i to ce ti biti dovoljno,a sto se tice tog osiguranja,ono nije obavezno.....

Od slika ti trebaju 2 velicine one u indexu i 1 velicine one za licnu kartu ili povlasticu..... :cvet

citajte sve sto je napisano a ne smao ono sto vam se svidi ...
ili ne svidi...
:F
:K

EddieH

poz
sada sam cuo na vestima da postoji sansa da fakulteti povecaju upisne kvote za samofinansirajuce fakultete.
to je sada na ministarstvu prosvete da odluci ali se nadam da ce povecati bar za 8 mesta :D
spomenuti fakulteti su FON,bezbednost,arhitektura...ali nema faramcije :(
da li je proslih godina ,na farmaciji,povecavane upisne kvote ?

atex

Quote from: Bred on 09-07-2008, 13:00:49
Quote from: bibi on 09-07-2008, 08:27:46
Pre 2 godine index je kostao 450 dinara.Ponesi 1000 dinara,za svaki slucaj i to ce ti biti dovoljno,a sto se tice tog osiguranja,ono nije obavezno.....

Od slika ti trebaju 2 velicine one u indexu i 1 velicine one za licnu kartu ili povlasticu..... :cvet

citajte sve sto je napisano a ne smao ono sto vam se svidi ...
ili ne svidi...
:F
:K

a koja je velicina tih za index :ohwell: :ball2:

Bla_bla_blaaaa

Bre Brede one za identifikacionu karticu nisu velicine kao za LK ili povlasticu..Manje su...mnogo manje...
atex pa valjda fotografi znaju kolike su slike za index :wink: :wink:

atex

Masha

Fotografi znaju sigurno velicinu slike za indeks. Ako ce vam biti lakse - u mom indeksu, stari je u pitanju, slika je velicine 4.5x6 cm (lenjir kaze tako  :K). Da li je ista velicina slika i za novi indeks, ne znam, ali neka neki bolonjac uzme lenjir i kaze mere, da ne biste vise panicili  :wink:

bibi

Evo sad sam izmerila samo zbog vas.....

Dakle slika za index je 4x6 cm (2 komada)....

....a za identifikacionu karticu moze 2x2,5 cm (1 komad).... :cvet

atex

milica_d

EddieH sa tim sto si cuo odmah se oprosti,za farmaciju nista ne vazi,kaze dugogodisnje iskustvo,a prosle godine se nisu povecale kvote a i ne bi trebale da se povecavaju,ali o tome je vec bilo reci u drugim temama.

Inace nemoj da se brines osmoro ce sigurno odustati... :cvet

tasha_90

nema sanse da se povecaju kvote, proverena stvar.... ali upadas, pa pobogu, nemaju svi 130.000!!!  :happy:

manojlo88

Quote from: Gruja on 09-07-2008, 10:13:17
EE hvala ljudi extra ste !!  :pljes:   pa nista onda da se upisemo u petak pa mozemo opet da  :ziveli svi zajedno??? ko se bude zadesio na faxu, polako da se upoznajemo.... :happy:

E pa Grujo,ako si planirao i proslavu onda te nece pokriti bas 'iljadarka...:) Ponesi ti povecu topku za svaki slucaj...:) :K

mirror-girl

E bre farmaceuti,ne znam da li je oficinalno u farmakopeji da pri upisu platimo ratu,ili da ponesemo kes pa da vidimo da li smo se uvukli na budzet,a ako nismo da onda trknemo do banke,platimo i donesemo uplatnicu.
Aj ako neko zna,nek nam rece nesto :wink:  : :batina :run