Prijemni ispit 2008-e i tok upisa

Started by EddieH, 30-06-2008, 06:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 26 Guests are viewing this topic.

Ljube

da li mogu 11. da odem po potvrdu o broju bodova ,posto treba da se upisem na tehnoloski, pa kako to funkcionise???

Gruja

ma donosim  ''Toni'' nema da brines!!! i necemo mi bas toliko da sljokamo,, samo malo!!!!
e imam jedno obavestenjce za EddieH ne brini za 2 mesta ti ja garantujem posto su dve drugarice upisale u Nishu na budget i odustaju sigurno od BG..... a za ostale ne brini upadas 99% veruj mi!!  :smekerica:   

milica_d

Evo ovako,ako ste u prvih 10 na samofinansiranju ne morate da uplatiteratu dok ne vidite krajnji spisak,a i ako ostanete na samofin. imate postu u blizini u kojoj mozete da uplatit ratu...Ovo je samo moj predlog...!!!...

mirror-girl

Ja sam sesta ispod budzeta na MB,pojela sam se ziva jer sam katastrofalno uradila prijemni,jos mi sad pade na pamet,sta ako se izradim pa uplatim ratu a posreci mi se pa upadnem na budzu,ali opet ako ne uplatim da me ne izrade pa de se ne mogu upisati...... :hmm Da li neko zna koliko je prosle godine odustalo sa MB?????????????

bibi

Ja mislim da ce vam dati fore sat vremena za uplacivanje prve rate tj. mislim da ne treba da uplacujete unapred,bas zbog toga sto neko moze da odustane i time da se pomeri granica.Ako gresim,neka me neko ispravi,ali mislim da je ovako kako sam napisala. :cvet

mirror-girl

Da li stvarno moramo da uplatimo sad 65 000 dinara..?.Oni stvarno nisu normalni :namcor..pre je bilo valjda po 32 500,tako sam nesto cula....

EddieH

pa valjda se uplacuje 4x32.5k,a prozivka je u 9 h dok upis mislim da pocinje od 11 h dop 13 h.valjda nece da bude guzve onoj posti  :hmm
P.S.Neka se jave svi oni koji su ispod 268 mesta a nece da upisu farmaciju,ili ako neko zna nekog ko mozda zna nekog koji nece da se upise :D  :help: :plez
znaci vec su 2 otisli,valjda ih ima jos :d  .blah.

Ivana_89

Quote from: mihajilo on 04-07-2008, 18:58:15
E stvarno gde je Ivana89?Znam da je upala na samof sto joj odgovara.
MOzda se napilo dete,slavila :ziveli  :lol:

evo me Natasa, Mihajilo, nisam imala internet...
evo me sada...
i koliko placamo
65000 ili 32500?

jecaperec

prosle godine je odustalo troje sa MBa i to sa budeta :cvet

tasha_90

Quote from: mirror-girl on 09-07-2008, 19:44:07
Da li stvarno moramo da uplatimo sad 65 000 dinara..?.Oni stvarno nisu normalni :namcor..pre je bilo valjda po 32 500,tako sam nesto cula....
ma idalje je 32.500, ja sam zvala i tako su mi rekli...

atex

treba li lekarsko uverenje za upis?

bibi

Ne treba,imacete sistematski pregled u prvom semestru. :cvet

Ivana_89

videla sam na sajtu fakulteta da treba da uplatimo i nekih 80 din na ziro racun, za sta je to?  :happy:

AAlex

tih 80 din se placa i na ostalim fakultetima, moja drugarica sa ekonomskog i drug sa stomatologije su isto to placali, za neki centar za razvoj karijere... :roll:

Bla_bla_blaaaa

da da i na pravnom su placali za to..:)