Starica rodila blizance

Started by Bred, 05-07-2008, 14:31:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

 Izvor: B92
Beograd -- Omkali Sing Panvar iz Indije, stara 70 godina, rodila je zdrave blizance, deèaka i devojèicu, prenosi indijska televizija.

To je drugi neobièan poroðaj koji se juèe dogodio, po¹to se u Teksasu porodio jedan trans-seksualac. Omakli Sing Panvar i njen 77-godi¹nji suprug, veæ imaju dve udate æerke i petoro unuèadi. Meðutim oni su ¾eleli sina.

“Dobili smo sina, koji æe nas paziti u starim danima. Uz Bo¾ji blagoslov podiæiæemo ga i ostaæe neko da nasledi porodièno imanje'', ka¾e ona.

Par je uspeo da ostvari svoju ¾elju za naslednikom metodom vantelesne oplodnje. Da bi supruzi priu¹tio taj tretman, Èaran Sing, inaèe zemljoradnik, morao je da zalo¾i imanje i uzme zajam.

Iako su blizanci roðeni u osmom mesecu, urgentnim carskim rezom, lekari da¾u da su bebe zdrave i da lepo napreduju.

''U 32. nedelji trudnoæe, morali smo hitno da porodimo pacijentkinju putem carskog reza, po¹to je poèela da krvari. Rodila je deèaka i devojèicu, koji se nalze pod lekarskim nadzorom i fino napreduju'',

U Indiji nije neobièno da roditelji vi¹e ¾ele mu¹ku decu, s obzirom da je miraz veliki teret za siroma¹nije porodice.

Takoðe, sinovi ostaju u kuæama da brinu o ostarelim roditeljima. U Indiji, u kojoj je dominatna Hindu religija, samo sinovi mogu da zapale posmrtne ostatke roditelja pri kremaciji.