Fotografija

Started by Adonis_Vernalis, 23-08-2006, 11:35:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Naziv naseg foto-kluba. Glasam za:

Camera Obscura
FK Fotosinteza
Photographia Pharmaceutica
Mala krava Kumodraza
FaxArt
PharmArt
FK Fokus
KF3

Fodi

Quote... Kada savladate pojam i znacaj svetlosti i senke...

Cuveno "kada je jaje, jaje". "A" u abecedi fotografije.
pri tom mislim na kokosije jaje

Adonis_Vernalis

Fodi,

ajd smisli neki naziv foto-kluba... da ih imamo vise, pa onda sledi demokratska anketa...

Bred

Za vasa forografska dela otvorite posebnu temu radi preglednosti :wink:

Adonis_Vernalis

Ma, Fodi je bacio fotku ovde samo kao teaser... Nece se ponavljati, ne bas toliko cesto da bi se morala otvoriti posebna tema... Ja ipak preferiram fotke velikog formata, radjene hemijom na papiru, uglancane tako da sjaje i okacene u holu fakulteta na nekoj izlozbi...

Fodi

Quoteajd smisli neki naziv foto-kluba... da ih imamo vise, pa onda sledi demokratska anketa...

foto-klub fotosinteza
fotografica farmaceutika
mala krava kumodraza ili FK dolina kumodraza. E da mi je znati koji mangup je smislio naziv kumodraz, sram ga bilo.

faxArt ili
farmArt
foto klub fokus

Kako god se foto klub zvao mislim da bi bilo pozeljno da "Farmaceutski fakultet" stoji u nazivu.

Bred

Ili pak farmaceuti :wink:

Smrda

A mozda nesto tipa KF3(Klub fotografa farmaceutskog fakulteta.) ili tako nesto...

Adonis_Vernalis

E, ovako...

Stiglo je vec poprilicno predloga za potencijalno ime naseg foto-kluba... Upravo sada, napravicu anketu i, u naredne dve-tri nedelje, nadam se da cemo imati ime svoga kluba. Dogovorili smo se da ce klub postojati. Sada treba da mu damo ime. Onda krecemo da ga osnivamo, i da uzivamo u dobroj fotografiji, u dobrom druzenju... narednih bar 25 godina...

Opet, znajuci da na nasem Forumu postoje ljudi koji nisu studenti naseg fakulteta, zamolio bi ih da se uzdrze od glasanja...

Mala napomena: FK znaci "foto-klub", ne fudbalski klub...

Bred

Pharmart-najelegantnije

Adonis_Vernalis

Naglasavam da cu pristigle predloge za ime naseg foto-kluba ubacivati u anketu onako kako pristizu... Ali, ne unedogled. Recimo da cu prestati sa azuriranjem ankete zakljucno sa petkom... Posle toga, sto palo-to propalo... :)

Smrda

dobila sam mail sa fotkom koja je divna...nadam se da se necete ljutiti,ali ja cu je vam je poslati..posto sam jako glupa da to postavim ovamo...a i zaista sam se odusevila pa bih to podelila sa svojim buducim kolegama fotografima....tekst je malo sladunjav,ali sta sad...
fotka je super :V :V

Fodi

Adonise, aj baci ovde na forum da vidimo svi.

BTW naziv za FK nije Kumodraska dolina vec doliona kum odraz-a
bez razmaka, naravno O0

Adonis_Vernalis

Nije fotka, vec ppt... Kako li se to ubacuje? Ajd, da pokusam...

Inace, izbrisacu Kumodrasku dolinu... Niko ionako nije glasao za taj predlog, pa niko nece ni patiti za njime... Posle toga, zakljucno sa 15:00 ne primam nikakve primedbe i zamerke. Do isteka vazenja ankete, sto se mene tice, na snazi je predizborna cutnja...

EDIT: stize mali Samuel... mozda je off-topic, ali ko mari...

Smrda

Pa Fodi poslah ja to i tebi....
I?????
Je li vam se svidja?
Adonise,nova fotka!?!?Nesto ste nam romanticni ili se samo zagrevate za klub!??!

Adonis_Vernalis

Mislis, avatar...? Pa, vremena se menjaju... Ovaj me, trenutno, bolje predstavlja (da ne kazem: avatarise) na kugli Zemaljskoj... A i zagrevam se za klub, kako god se bude zvao...