Gaðao Sarkozija jajetom, za kaznu mora da proda na hiljade palaèinki

Started by Bred, 25-07-2008, 15:02:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Autor: Tanjug |
Francuz koji je bacio jaje na automobil predsednika Nikole Sarkozija tokom njegove nedavne posete Dablinu ka¾e da se nimalo ne kaje zbog svog èina makar morao da proda na hiljade palaèinki da bi platio kaznu na koju je osuðen.

Mi¹el Odron (35), koji veæ tri godine ¾ivi i radi kao kelner u Irskoj, osuðen je zbog "preteæeg, uvredljivog i zlonamernog pona¹anja" ali je sud naknadno povukao optu¾nicu kad je Francuz obeæao da æe uplatiti 150 evra jednoj dobrotvornoj organizaciji. Prema pisanju irske ¹tampe, Odron je iskoristio ulièni festival u selu Dram¹ambo, na severozapadu zemlje, u kome ¾ivi, da bi svako veèe prodavao palaèinke. Buduæi da palaèinka - èiji je jaje jedan od osnovnih sastojaka - ko¹ta jedan cent, Francuz æe morati da proda 15.000 palaèinki da bi sakupio sumu od 150 evra. "Nimalo se ne kajem. Kada bi se vratio bio bih tu sa mnogo veæom kolièinom jaja", izjavio je Odron "Ajri¹ tajmsu".
"Ovo je bila jedinstvena prilika. U Francuskoj ne bih sada bio sa vama da o tome prièam. Bio bih u zatvoru na dva, tri, èetiri ili pet meseci", dodao je on.

blic

frckica-j

A koliko bi palacinki morao da proda da je bacio jaje na Karlu Bruni?  :hmm
Mada, to bi njoj dobro i doslo! Taman maska za kosu i lice od jaja!

Bred

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!
Looda si ...

Tad bi verovatno zaglavio robiju ... :siza:

frckica-j

Vjerovatno! Hej, Karlica je to! Skoro sam slusala neku njenu pjesmu na radiju... Frflja sve u sesn'es'!

Bred


frckica-j

Steta sto se ne moze popeti na stiklu u Nikijevom prisustvu... Sigurno joj nedostaje!