Septembarski rok?

Started by Jeca, 31-07-2008, 21:16:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Jeca

Zna li se kad su termini polaganja, jer ja ne vidim na nasem zvanicnom sajtu?  :hmm

Bred

za IV god se zasad samo ovo (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,13977.msg220899.html#msg220899) zna

Jeca

Hvala Bred....mada mi nista od toga ne treba :(

Kako su tako neodgovorni.......  puc

Anabel Lee

U temi Raspored ispita za jun i jul ( IV godina) sam dala i raspored ispita za septembar i oktobar.

Ivke

Da li se zna kada je potvrda za septembar?

Milichica

Ivke,

potvrda je do sada uvek bila 1., 2., i 3. u mesecu. Ne verujem da su sada to menjali.

Ivke

Hvala Milichice, znam da je tako bilo do sada, ali za svaki slucaj da proverim...   :lol:

anacid

Da li neko zna kada pocinje da ispituje prof. M.Savic?

Milichica

Anacid,

meni su rekli da ispitivanje poèinje 17, 18.

Bambili

A da li neko zna kada ispituje Radica?Receno mi je da index donesem do 15.u deset.

anacid

Hvala Milichice!
Kod prof.M.Savica index treba da se donese do 12-og, ali nisam bila na institutu da pitam kad pocinje ispitivanje. Cula sam za prof.Radicu da ispituje od 18og ali nije proverena informacija.

Milichica

Proverena je informacija za Radicu od 18tog   8)

Anabel Lee

Meni su kada sam zadnji put bila na institutu rekli da ce prof. Savic ispitivati od 18. ili 19. u zavisnosti od toga koliko ljudi potvrdi ispit. sutra idem na fax, pa ako saznam nesto novo, javljam.

anacid

Bas bi bilo fino da prof.Savic ne pocne pre 18og. Anabel, ako si saznala nesto novo bila bih ti zahvalna na novoj informaciji.

Anabel Lee

Ja sam tek sada saznala da æe profesor ipak ispitivati 17,18. i 19. Sutra izlaze spiskovi posle 12h.