Odg: Septembarski rok 2008.

Started by zekapeka, 08-08-2008, 12:01:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

zekapeka

Uf.. jedva èekam to elektronsko prijavljivanje... ima da se svi pogubimo ko siroèiæi..  :wall: Pa oni nisu mogli ni mailing listu da organizuju kako treba.. pola na srpskom, pola na hrvatskom, neki mentoli mi stalno pune inbox glupostima preko te mailing liste..  :namcor i ovaj forum je èisto sranje i treba napraviti novi, jednostavniji phpBB koji neæe imati ove smaraèke banere i gifove zbog kojih mi se forum uèitava 100 godina jer nemaju svi studenti ADSL gospodo admini..  :batina a o sajtu faxa da ne komentari¹em mnogo jer æe mi zaigrati vena na èelu..  :djavo koga zabole za "misiju" fakulteta i sliène gluposti.. kada mi treba spisak predmeta za download predavanja - nema, al su zato nabacali sve biografije profesora, poèev¹i od toga ¹ta su jutros jeli! Koma i haos sa ovim faxom.. zapalio se da Bog da..  :namcor

Bred

 :funny:
ali
:OFF:

1. Vecina usera koristi adsl i kablovski net i njima nisu problem baneri dok mali deo koristi dial up (i ja sam do skora bio na istom i znam kako je ali kada vam se stranica jednom ucita , ona se svaki sledeci put vuce iz kesa, bar ovi veliki delovi tj baneri tako da primedba ne stoji ...)
2. Ruzan? Napravi bolji.  :wall: :K
3. Ako mislis da ovaj sajt neko hostuje na lepe oci , varas se, sve to kosta a i ja sam jos uvek student ka' vi i necu u dogledno vreme imati svoju paru kojom bih mogao da isfinansiram sve ovo kako bi trebalo ...  :wink:
4. zbog svega navedenog =>  :1 :pst

zekapeka

A lepo... nema ¹ta... samo mi ti bri¹i postove.. nisam znao da smo toliko sujetni  :a .. ti zna¹ da sam ja u pravu samo neke stvari je najbolje preæutati, jel da???.. NOVI FORUM FARMACEUTA JE U PRIPREMI..

Bred

#3
Naravno da NISI u pravu!
:wink:
Unapred se radujem novom forumu STUDENATA farmacije ...
:siza:

I samo ti nastavi tako , pa ces dobiti ban(anu) ...  :K