SRBI OBORILI GEJ SAJT ZBOG KOSOVA

Started by darusaz, 20-08-2008, 19:32:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

darusaz

Grupa srpskih gej hakera oborila je najposeæeniji svetski gej sajt za liène kontaktegayromeo.com. Sajt je bio u padu vi¹e od pet sati, a razlog za ovu akciju srpskih gej hakera je priznavanje Kosova kao nezavisne dr¾ave od strane vlasnika sajta.


Administratori sajta gayromeo.com obavestili su sve èlanove iz Srbije da su odluèili da u spisak dr¾ava odakle dolaze èlanovi uvrste i Kosovo i da sve gradove sa Kosova i Metohije izbace iz srpskog registra. Kako se navodi u toj poruci, njima je veoma ¾ao zbog toga, jer je sajt registrovan u Holandiji, a oni imaju obavezu da po¹tuju odluke i zakone te dr¾ave koja je priznala Kosovo kao nezavisnu dr¾avu. U znak izvinjenja, svim èlanova iz Srbije poklonjeno je po tri meseca besplatne èlanarine, koja dopu¹ta neogranièeno kori¹æenje usluga ovog sajta i gledanje pornografskih sadr¾aja.

Ova odluka je razbesnela veliki broj èlanova koji su odluèili da se povuku sa ovog sajta i pozvali ostale na bojkot. Grupa kompjuterski struènijih èlanova uspela da na pet sati obori sajt i informaciju o svom podvigu okaèil i su na srpske gej forume, sa porukama „Kosovo nije na prodaju“, „Kosovo je Srbija“. Poruke su posle kraæeg vremena izbrisane. Sajt gayromeo.com je pre ovog incidenta imao preko 10.000 èlanova iz Srbije, dok ih trenutno ima oko èetiri. Za samo jedan dan izgubili su 6.000 èlanova, zbog 80, koliko ih ima sa Kosova.

(izvor: dnevni list "ALO")

Kamicak

Da je bar vise pedera medj Siptarima, pa da ih bude manje :smekerica: