Pacijentkinji dao smrtnosnu dozu morfijuma

Started by Bred, 23-08-2008, 16:48:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

#15
jao, mi Srbi, i opet neke teorije zavere ...  :bljak:

Sacekacu kraj pa cu onda zaokruziti misljenje ...

Enea, opet offtopicis????  :F :dole: :nene:



:news:
Smenjen direktor Milovanèev
Autor: H. Dunðerov | Blic

Profesor Aleksandar Milovanèev, dugogodi¹nji direktor Instituta za pluæne bolesti u Sremskoj Kamenici smenjen je juèe s tog mesta odlukom Izvr¹nog veæa Vojvodine.

Pokrajinska vlast, koja nije obrazlagala svoju odluku, za v. d. direktora èuvenog Instituta imenovala je prof. dr Milana Antoniæa, specijalistu pneumoftiziologije. Pokrajinska vlada istovremeno je imenovala nove ili potvrdila imenovanja v. d. direktora za jo¹ deset zdravstvenih ustanova u Vojvodini.

Institut za pluæne bolesti u Sremskoj Kamenici na udaru je javnosti veæ nekoliko sedmica, od kada je u medije prodrla informacija o kriviènoj prijavi koju je Milovanèev podneo protiv dugogodi¹njeg kolege dr Save Neniæa.
Milovanèev je Neniæa optu¾io za eutanaziju, a ni Neniæ nije ostao du¾an, veæ je jednako te¹kim optu¾bama za ubistvo uzvratio Milovanèevu na svojoj konferenciji za novinare. Struèna javnost zatra¾ila je da se ove optu¾be provere, a upuæeni su tvrdili da iza njih stoji, u stvari, èista borba za fotelju direktora Instituta.