Maèoru od muke izrasla krila

Started by Bred, 28-08-2008, 17:04:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Autor: Blic online | Foto:Daily Mail  |

Jedan maèor iz kineske provincije Seèuan nema devet ¾ivota, ali zato su mu sa obe strane tela izrasla krila, prenosi "Dejli mejl".



Njegova vlasnica Feng tvrdi da je imao dve male izrasline na leðima, ali da se ove izrasline nisu pretvorile u krila sve dok maèor nije pretrpeo brojna seksualna uznemiravanja od strane ¾enki za vreme sezone parenja.
"Prvo sam uoèila dve male èvoruge, koje su odjednom poèele da rastu da bi se posle mesec dana pretvorile u krila", ka¾e vlasnica ove èudne ¾ivotinje.
"Pre nego ¹to su mu izrasla krila, poseæivale su ga i uznemiravale mnoge ¾enke", dodaje ona i tvrdi da je verovatno to razlog ovoj èudnoj pojavi. Ona takoðe ka¾e da njen maèor sada izgleda kao anðeo.
Veterinari, meðutim, tvrde da u ovom sluèaju ne postoji ni¹ta ni demonsko ni anðeosko, veæ da je moguæe da su se krila pojavila usled genetskog defekta ili nasledne bolesti ko¾e.


KaBoom

Baci ga iz aviona, da vidimo mo¾e li da leti! :K

mirror-girl

Ove macke su skroz poludele! Prvo ima rastu duple usi,sad i krila,bas se pitam sta ce sledece da im izraste a da to vec nemaju :K

EddieH

stojane jel sapunjas macora

cime li ga hrani ova baba da mi je znati

frckica-j

Juce beba, danas macor? Gdje nadjes ti ove vjesti?

"Njegova vlasnica Feng tvrdi da je imao dve male izrasline na leðima, ali da se ove izrasline nisu pretvorile u krila sve dok maèor nije pretrpeo brojna seksualna uznemiravanja od strane ¾enki za vreme sezone parenja."
Momci, rastu li vama krila da pobjegnete kad vas pretjerano salecu cure? :smekerica: "Ha bile neke trebe..."

Bas sam  :source:

Bred

jao frckice bas me vuces za jezik ....

ne rastu krila vec nesto drugo ...   :wink: :K :K :K

Ko da su oni bili ozraceni a ne mi, dosad bi kod nas vec trebala da se radjaju deca sa tri glave ...

A i kod vas u Bosni ...
:face:
:nonono:

KaBoom

Naravno, lepo ja ka¾em, ¾ene su krive! ®enke su naterale ovo jadnog prejadnog junaka mu¹kih hromozoma da mu izrastu krilca. Jadan on, sve su se okomile na njega, htele su njega. Ja non-stop upozoravam, da se treba paziti ¾ena, ali me niko ne slu¹a...

Mu¹ki, dr¾mo se zajedno, od ¾enetina! :>

mirror-girl

Jaoj KaBoom ne voles zene...CCC Ovaj tvoj post moze biti vrlo vrlo dvosmislen....
Nemoj posle da se vadis :) :funny:

frckica-j

Hahahahaha!  :116:
Ma kod nas ovamo nema sta nisu bacali i dopremali u "humanitarnoj pomoci". Zapravo, prva asocijacija kad procitah ono o bebi je bila kako se to kod nas nije desilo.
A kad smo kod rasta hm, krila, u BL ima urbana legenda o tome da ima 7 puta vise zena nego muskaraca, pa Bred i KaBoom da znate gdje da dodjete ako pozelite par krila...  :a