Jezici za nezaposlene i studente

Started by Bred, 02-09-2008, 13:46:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

| Izvor: B92
Beograd -- ©kola stranih jezika IH Belgrade Syllabus nastavlja svoj poseban program kroz popust za studente I nezaposlene od 50%.

Nakon besplatnog kursa engleskog jezika za nezaposlene tokom jula, ova ¹kola stranih jezika nastavlja program podr¹ke ugro¾enim grupama organizovanjem posebnih programa za studente i nezaposlene na kojima se stièu ve¹tine neophodne za praæenje nastave na engleskom jeziku i pripremu za buduæe poslove.

Studenti svih fakulteta, vi¹ih ¹kola i nezaposleni pohaðaju ove programe sa èak 50% popusta. Prijavljivanje poèinje 01. septembra na adresi www.ihbelgrade.co.rs.

Program podr¹ke za studente i nezaposlene je kombinacija op¹teg kursa engleskog jezika i specijalizovanog programa (prezentacije, CV, propratno pismo, intervjui za posao). Ovaj program se organizuje za sve nivoe i pokriva jedan jezièki nivo prema Zajednièkom evropskom jezièkom okviru (CEF). Na kraju kursa pola¾e se ispit i dobija meðunarodni IH sertifikat koji je visoko rangiran u celom svetu.

Program za studente i nezaposleneje kraæi intenzivni program usmeren na razvijanje ve¹tina potrebnih za praæenje nastave i dobijanje posla. Na kraju ovog kursa dobija se IH sertifikat o pohaðanju.

Enea

(CEF). central european failure  :tpapir: