PROMENJENI SPISKOVI!!!!!

Started by irena, 05-09-2008, 08:03:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

irena

Ljudi, spiskovi na farmi su promenjeni juce. Oni koji su do juce vazili, vise ne vaze. Proverite i na netu. Ovo stvarno nema smisla.

Zikki

Spiskovi jesu promenjeni, ali samo ovi na netu. Meni se desilo ista stvar, pa sam ispit potvrdila kod pogresnog profesora. Kad sam isla to da ispravim, asistenti su mi rekli da se UVEK oslanjamo samo na spiskove koji su okaceni na institutu (meni nije palo na pamet 1. put da proverim i ovde). Dakle, ako ste videli kod koga ste na faksu to sigurno nije promenjeno, a raspored na sajtu fakulteta je krajnje nepouzdan.

irena

O rasporedu na faksu pricam!

Bambili

Drugog septembra sam potvrdila farmu kod Radice iako je prijava(na netu) prvo prosla kod Ugresica.Sada pri proveri prijave na netu sam ipak kod Radice.Zar je moguce da su menjali spiskove posle potvrdjivanja.To mi je nekako ipak neverovatno.U vek je bilo kad potvrdis,to je to... :ohwell:

zerocool

Moguce je, a najveca fora je sto su spiskovi promenjeni poslednjeg dana. Nije mala razlika, svako ko je slusao ispit zna da je skoro kao da spremas drugi ispit,kad promenis profesora. Ma neka, mi smo ovce, a ovce su za nono3nje

irena

Pa ja sve vreme o tome pricam, ljudi! Spiskovi su JUCE promenjeni! Za svaki slucaj proverite kod koga ste, da vas ne bi sacewkalo neprijatno iznenadjenje.

Bambili

Za sve ove gogine studiranja jos mi se nijednom nije desilo da 3 puta u istom roku menjaju spiskove.Sta im bre to znaci?Ispitivanje tolerancije na izivljavanje. :gnjec:

Bred

Da, koliko sam cuo, sada se poklapaju spiskovi na netu i na faxu?