Za uspe¹an brak va¾no je samopo¹tovanje

Started by Bred, 08-09-2008, 12:46:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

KaBoom

Quote from: frckica-j on 15-09-2008, 13:19:23
Upravo komentar kakav sam oèekivala od tebe. Zaboravio si da napi¹e¹: treba da mi pere noge kad doðem kuæi i da cijepa drva i sve sama popravlja po kuæi. I da mi bude apsolutno vijerna, dok ja imam sa strane koliko hoæu. Homo balcanicus totalicus.

Ne mora da popravlja po kuæi ni¹ta. Najbolje da ni¹ta ne popravlja, jer znam kako æe to biti popravljeno. ©rafciger je no¾, èekiæ je cipela sa ¹tiklom, malo lepka i zbud¾eno. Pa se raspadne kad ga mrko pogleda¹. Mu¹karac treba da popravlja za uspe¹an brak! Nikako ne ¾eni èekiæ u ruku. Mo¾e oklagija, pa da napravi fine kifle, ¹to miri¹e ceo kom¹iluk od njih na pecivo... Njamiii...

Da cepa drva, e vidi¹ o tome nikad nisam razmi¹ljao! Aj dobro, ne mora. Bolje ne ¾eni sekiru u ruke. Neka, mu¾ cepa drva! Ne¹to se mora ¾rtvovati. ®ena hrani svinje. Eto, i to je re¹eno... Vidi¹ kako je to jednostavno, dogovorimo se oèas posla. ;)

I naravno, nema ¹vrljanja okolo. Inaèe radi èekiæ ili sikirica! :>: Ma... Ne bojim se ja da æe me ¾ena varati. Mislim da æe biti suvi¹e umorna pored svog posla, dece i mene (treba i mene zadovoljiti) da joj neæe biti do jo¹ nekog ¹valeranja... :K2: Eto vidite koliko sam liberalan? Idi ¾eno pa me prevari. Idi kod nekog ko ti se sviða, pa radi ¹ta hoæe¹! A ona æe se odluèiti da je bolje da legne da spava, 5 ujutru je blizu...

I jo¹ neka neko ka¾e da sam lo¹. Pa svaka majka da po¾eli da uda njenu kæi za mene... :wink:

maYes

a kad si pored cepanja drva i popravki uglavio moj scenario???

philoserbiana

idealna zena za tebe,KaBoom,je zena nalik Petrojki iz serije"Selo gori,a baba se ceslja"...Sve ume,cak i da popravlja po kuci i da sece drva motornom testerom  :ok: I vredna i verna zena... :K2:

KaBoom

Samo da to ne bude neka brkata ¾ena sa vi¹e testosterona od mene... Prava ¾ena mo¾e da nosi jedno 6 krigli piva u jednoj ruci! E to je ¾ena! To bih ¾enio bez razmi¹ljanja.

maYes

takvu snagu odlikuje visak testosterona :D

philoserbiana


KaBoom

Pa vi sad vidite. Ako imate pretenzije na moj teritorijalni integritet, poènite da ve¾bate no¹enje piva!

A ona Petrojka, jel to ¾ena u godinama? Nije udata ili ne¹to? Hm?

mirror-girl

Pa devojke,ovo sto ste culi od KaBooma je najobicnija glupost!  :>:
Kao prvo:Ako bi zaista bio takav muskarac ne bi se hvalio ovde i bio -blago reci-sarkastican!
A kao drugo:Tipican je primer to muskaraca koji su sad malo u fazonu-aj da prozivim,pa posle budu najobicniji papucari,koje drage voljene zene vuku za nosice,pa ce posle i kuvati i cepati drva,i cuvati decu i ici na posao!Dok ce ona u nekom salonu da se sredjuje i ocijuka sa zgodnim maserom! Ali pazite kad garantujem!

Sto se mene tice,ja sam oduvek mislila da se nikad necu udati jer ne mogu da budem dugo sa jednom osobom jer mi brzo dosadi,ali sada drugacije   razmisljam :ljubav: :) :)
STo se mene tice,moja uvek mora biti zadnja,jako sam tvrdoglava i veeelika svadjalica i politicar tako da i kad nije kriv-jeste,dakle,ne bih mogla da zivim sa istom nervozom kao sto sam i ja,vec sa osobom mirnijeg duha,stalozenijom i sa debljim zivcima.Moji ustupci su sto bi sve poslove delili-Sve-pranje,peglanje,rucak obavezno-vec sam se navikla da mi decko kuva-sta cu kad zna bolje od mene :),naravno delili bi se i drugi poslovi-tzv.muski,ja da zaradjum lovu kao i on,vozim kola :)-bas sam glupa he,he,popravljanje po kuci,rckanje raznoraznih aparata mi ide odlicno tako da smatram da nema ni jednog posla koji ne bih mogla,danas je muskarcu u gradu mnogo lakse-nema njive,cepanje drva,zivotinja,a zenu i dalje ceka sporet,deca i kuca....

frckica-j

©to se mene tièe, znam da radim sve mehanièke poslove. Jedino u struju ne diram. Sve ostalo, mo¾e da proðe. Odrastala sam sa mu¹karcima. Nasreæu ili na¾alost? Jo¹ nisam odluèila. Tako da meni treba malo vi¹e od mu¹karca koji æe moæi da radi takve poslove po kuæi jer bi bio suvi¹an. A ¹to se klagije tièe, super kuvam. Zapravo, brat mi je rekao da sam i upisala farmaciju zbog toga ¹to podsjeæa na kuhinju.

Ima i pouka na tu temu: ¾eni ne smije¹ dati da u kuæu unese tri stvari: ukosnicu, turpiju za nokte i otvaraè za konzerve. Jer ¾ena æe uvijek naæi nekoga da joj grije postelju, ali ako unese ukosnicu i turpiju, pomoæu njih æe popraviti sve ¹to treba, a ako joj jo¹ nema ko otvoriti konzerve, mu¹karac je suvi¹an. Zamisli ¹ta bude ako ¾ena jo¹ zna da razlikuje i upotrebljava i razlièit alat??? 

mirror-girl


Bred

[off]ja bih rekao da treba da sparimo kovrdzu i kabuma[/off] :>:
[off]salim se, nhf[/off]  :cvet

maYes

haha.....zanimljiva stvar: kolko god KaBoom vredjao zene ( :wink:), na svakoj temi dobije ponudu da ga spare sa nekom drugom zenskom osobom.....  :>:

frckica-j

A ne, ne. Ja sam po¹tena ¾ena, ne kradem tuðe mu¹karce, pogotovo ne one koji "pripadaju" nekoj super curi, kao ¹to je Majda! :nene: "Uzmi me za kuma ili starog svata, ili za devera, ako nema¹ brata..." e, ovo mo¾e! :love:

maYes

hahhahhaa
omg omg.
KaBoom, prekidaj ludilo, pomislice ljudi nesto ozbiljno....  :luda: :K

KaBoom

Samo èekam ternutak da se potuèete goli¹ave u blatu! :K2:

Evo imenjakinjo, ova maY(on)ez me neæe... Mene niko neæe... Neæe¹ me ukrasti od nje! :wink: