Pitanja brucosa sk 2008/09.god

Started by Bred, 16-09-2008, 20:00:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tasha_90

dusa ce mi na fakultetu ostati!!! pa vec u sredu imamo 3 i po sata predavanja... :wall:

Adonis_Vernalis

Ne bojte se, nece. Ma, to je samo Bolonja...

Bred

Ma, to je samo nas fax ...
Nema to mnogo veze sa Bolonjom ...  :wink:
:wacko:

Adonis_Vernalis

Ma, slazem se, Brede...

Bolonja je Utopija, cak i u Irskoj, Belgiji i ostalim jako evropski namincanim drzavama. Jos nisam cuo za slucaj da je neko oplovio Evropom, skupljajuci poene, pa diplomirao u Rusiji, upisavsi fakultet u... Brajtonu, npr.

Toga ima u Diznilendu.

tasha_90

dakle da se spremim za dan koji izgleda ovako: Predavanja, ucenje, spavanje...
i tako svaki dan do ispitnog roka... kad je jedina promena to sto se gube predavanja, a duplira ucenje...  :K2:

tasha_90

a sta znace oni crni predmeti a sta kad su crveni? vezbe i predavanja, jel?

Bla_bla_blaaaa

Da da..mislim da su crveno oznaceni predmeti vezbe. Ma taso polako, videces vec...zavisi kako ti zapadne raspored...ja sam npr u prvom delu drugog semestra imala extra raspored...ali zato drugi deo drugog semestra...ap to je bilo po ceo dan na faxu...prvo predavanja...pa pauza pa vezbe...uzas...:) ali ne boj se, sve ce to biti ok, kad je drustvance super :~

Adonis_Vernalis

@tasha_90...

Da li mislite da je nama, rodjenim '68, bilo bitno drugacije nego vama sada? Predavanja, pa pauza, pa vezbe, pa mrkli mrak unaokolo, pa gde cu jesti, sta cu raditi... ? Sto je vama sada, to je i meni bilo. Kad je trebalo guzicu da oderem, i ja sam je drao. Derite je i vi.

Ma, uvek je drustvance bivalo izgovorom za to da, obezglavljeni, nastavimo studije. I u moje, i u vase vreme. Zivelo drustvance!

tasha_90

joj, ajde mooooooolim vas, sto pre jedno objasnjenje!!!!
pise i engledski i francuski mojoj grupi!!!
pa ja ne ucim francuski!!!! ja sam izgubljenaaaaaaaa!!! a005

Bla_bla_blaaaa

Joj ne znam...mi MF nismo imali jezike u prvoj godini...Ali MB jesu...i mozes englesi da ucis  .blah. Valjda ce svratiti enko iz MB da ti kaze kako su oni to ucili...

Ivana_89

Stvarno imam srece  :K2:

moja grupa ima najbolji raspored  :K2:

neki imaju bas velike pauze izmedju predavanja i vezbi...

Bla_bla_blaaaa

e ajd ja da pitam ovde...iako dodje off...

Mora licno da se dodje na upisivanje u narednu godinu ili?

Bred

ne mora bla.

Profesore, opet kazem-nema to mnogo veze sa Bolonjom, ostajace od jutra do mraka i sa Bolonjom i bez bolonje a ja bih iz ovog ugla i iskustva rekao da bolonjci bolje prolaze nego mi, sad pitanje je koliko ce prakticnog znanja imati a to cemo videti a sve ovo sto napisah do sad je jedan huge off ...

Dakle, back to topic i ne navodite me na greh :?:  :lol3: :K

Scharlize

Jao,stvarno!Sta znaci ovaj francuski?Necemo valjda to da ucimo?! :shock2:

Bred

ne panicite pre vremena, imacete priliku da se odlucite da li ste za engleski ili francuski ako to vec niste popunjavali kad ste se prijavljivali i upisivali ...   :wink: