Pitanja brucosa sk 2008/09.god

Started by Bred, 16-09-2008, 20:00:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tasha_90

sharlize, ista smo grupa!!!  :~

Scharlize

Stvarno,Tasho?Jao bas extra! :love: Meni se bas svidja nasa grupa,jer nismo samo mi devojke,ko u nekim grupama,nego imamo i 5 momaka,cini mi se...

maYes

tasha_90

hehehe, moze se raci da sada znam nekoga....  :K2: pa nisam gledala, ali svejedno, pa sta cemo mi, nas tridesetak na njih petoricu... :K2: bice mi ih zao... :plez

vlada89

:116: Cak i ako nas je jako malo na faxu,probrani smo,verujem da ce to vaziti i za vasu generaciju (tj moju nesudljenu  :))::smekerica:

simnix

Kolega, kad ce da krene odbojka :)

maYes

Quote from: tasha_90 on 25-09-2008, 21:36:22
hehehe, moze se raci da sada znam nekoga....  :K2: pa nisam gledala, ali svejedno, pa sta cemo mi, nas tridesetak na njih petoricu... :K2: bice mi ih zao... :plez
tacnije...20 nas je.. tako da i nije tako los procenat :)

vlada89

Nama predavanju pocinju 13-og,pre ne verujem. Prosle godine su se nama obratili iz Sportskog na pocetku godine, pa ce verovatno i vama... Bicete obavesteni  :wink:

tasha_90

e, a kad su prijavljivanja za sportove?
p.s. mozda je maaaaaalo off topic... :K2:

vlada89

_sanja_

ma bas ste probrani:) nema sta, sve preduzimaci pravo da ti kazem:) oni kao da se plase nas posto smo mnooogooo vise...  nista od vas, sramota :)   :K2: 
a ovo 5 momaka je super, u drugom semestru u mojoj grupi bilo ih samo dvojica :)
sorry za  :OFF: 

simnix

Gruja

ee a kakva je situacija po studentskim domovima po pitanju bezbednosti.. mislim jel smem da drzim recimo laptop u sobi???

joa

E zanima me da li nam i klompe trebaju za vezbe?

BANANA

ne trebaju ti klompe samo beli mantil...