Pitanja brucosa sk 2008/09.god

Started by Bred, 16-09-2008, 20:00:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

milica_d

Zaboga,ucite samo jedan jezik,onaj koji ste ucili u srednjoj...A ako ste gimnazijalci onda birate jedan od ta dva koji vam bolje ide...

I znam da ste zbunjeni i ja sam bila na vasem mestu,svi smo,ali smirite se malo,sve ce doci na svoje,ne pravite od komarca magarca,na poslednje dve strane samo kukate...Za dve nedelje ce vam ovo biti smesno,tako da umesto sto se stresirate uzmite neki film,kokice,drustvance i uzivancija...

Bred

dobro, razumem ja njih, zato imaju forum da pitaju sve sto ih interesuje (a sto vec nije napisano) i tako se primire bar koliko toliko.  :K2:

Samo strpljenja buduce kolege, ima ko da vam pomogne ...  :wink:

Gruja

EE poz kolege!! Ja sam u 3. grupi,, ima li ko josh???
a htedoh da vas pitam nesto starije kolege... treba da otvaram karticu(za CASH) pa ne znam koje banke postoje na vozdovcu,,, ili koje banke vi koristite??

vlada89

Preko puta faxa ima posta a za banka...  :roll:  Video si gde je fax  :K2: ZNam da u V.Stepe ima par privatnih banaka.. Intesa,EFG..

milica_d

Imas i Komerciijalnu i na svakoj drugoj stanici imas automat,tako da visa,master...ili bilo koja druga...

Uostalom,ne praniras da se zamonasis na Kumodrazu,docices valjda kad-kad u civilizaciju... :roll:

Bla_bla_blaaaa

:funny:
Quote from: milica_d on 25-09-2008, 00:51:17
Uostalom,ne praniras da se zamonasis na Kumodrazu,docices valjda kad-kad u civilizaciju... :roll:

:siza: :116:

Gruja

OOO bre pa pitao sam na vozdovcu ne u kumodrazu, ja i onako ne planiram da zivim gore...nego u 4.aprilu
ili tu negde da nadjem stan.....   :plez     znaci da preciziram  "na vozdovcu" ...da ne otvorim karticu u nekoj banci koja nema predstavnistvo na vozdovcu,, pa da moram da idem u centar da uzmem kintu... HVALA

Bla_bla_blaaaa

Pa znas sta...vozdovac je ogroman...lepo reci okolina 4.aprila  :wink:

_sanja_

u Vojvode Stepe imas gotove sve banke.. :) alpha, intesa, komercijalna... ma ima ih jos sad ne mogu bas da se setim... to bar nije nikakav probleeem bleeee :)))
jao mnogo su mi simpaticni ovi brucoscici nasi :) sve ste usplahireni, uzbudjeni... :) mozda smo i mi bili takvi prosle godine a da nismo primecivali  :>:    ali kad krenete lepo, za jedno dve nedelje sve ce vam biti jasno.. :) a posle mesec dana vec cete napraviti lep raspored za sve, odluciti na koja cete predavanja ici, na koja ne, koja su u sustini zaista korisna..  :wink:  
ma bice vam sve super, prva godina ce vam proleteti a da je i ne osetite:)

mirror-girl

tasha_90

tasha je sa MB...  :Z koja si grupa?

Bred

Quote from: _sanja_ on 25-09-2008, 11:47:21

jao mnogo su mi simpaticni ovi brucoscici nasi :) sve ste usplahireni, uzbudjeni... :) mozda smo i mi bili takvi prosle godine a da nismo primecivali  :>:   
Bili ste, believe me ...  :wink:

Pored gore pobrojanih ima i raifeisen i univerzal i mislim societe general ali one su razbacane duz V.stepe a bar 3-4 ih ima na autokomandi ...  :wink:

Gruja

E to sam hteo da saznam.....HWALA puno  :ok:  morate da nas shwatite ipak dolazimo u novu sredinu
nije lako   :lol:

Bred

ma slobodno pitajte, znam kako je meni bilo a nisam imao koga da pitam niti bilo koga da pomogne ...  :wink:

Scharlize

I ja sam MB i druga sam grupa. :~