Prijavljivanje prakticnog ispita iz Mikrobiologije

Started by H5N1, 25-08-2006, 09:06:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

zoca

da li ce biti i ovde istaknut raspored polaganja prakticnog ispita?

Bred

Da. Nije to losa ideja pod uslov da to na institutu za mikrobiologiju ne dobijaju gotove traktorske papire o kojima je adonis pricao, vec ako sa rasporedi vec kucaju u wordu pa stampaju, onda bih mogli zamoliti profesorku H5N1 ako bi bila ljubazna ( a u to nemam razloga da sumnjam :) ) da te spiskove podeli sa nama tj da ih objavi ovde u posebnoj temi? Unapred hvala.

H5N1

Raspored polaganja usmenog ispita moze biti dostupan ovde. Sto se tiice prakticnog spisak studenata nece biti dostupan jer se oni upisuju i naosnovu broja odredi se broj grupa i vreme polaganja. Ovde ce biti moguce objaviti raspored na osnovu uisnog broja. Za studente koji su putem e-mail-a prijavili bice i ovde detaljnog obavestenja kada polazu (mislim da ce svi biti u istoj grupi).

Bred

Ok, vi to sto mozete objavite ovde. Hvala najlepse. :)

H5N1

Svi koji su prijavili preko e-mail-a pola\u u ponedeljak, 04.09.2006. u 9 h. Poneti papir A4 formata.

zoca

H5N1

Prva grupa je od 1 do 32 i pocinje u 9h, ukupno je 6 grupa, druga grupa pocinje u 10 i 45 a treca u 12 i 30. Ne znam tacno kada pocinje ispit za ostale grupe (ne bih da vas pogresno obavesim) ali mislim da je 4. u 14 i 15 i zatim slede jos dve (ne znam kolike su pauze). Svi polazu u ponedeljak. Morate puno da ucite.

zoca

a sto kazete da moramo puno da ucimo?? hoce li biti mnoooogoooo tesko? :'( :'(

katarina

H5N1

Samo ucite i nece biti nista tesko ili nepoznato.

M^i^M^a

Da li je neko prijavio usmeni a nema ga na spisku?Sta se radi u takvoj situaciji?

H5N1

Ako ste prijavili ispit regularno i polozili prakticni (ako jos vazi) a niste na spisku onda idete na Institut i proverite zasto je tako.

mimm

jesu li spiskovi za usmeni objavljeni na sajtu fakulteta? ili nema ili ne umem da nadjem :(

anja