Jelena Jankoviæ za „Hello!“ otkrila vezu s vaterpolistom

Started by Bred, 17-09-2008, 19:30:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Moj deèko je vaterpolista Janoviæ
Autor: E.B. | Foto:Hello! |Blic

Avgust 2008. æe dvadesettrogodi¹njoj teniserki Jeleni Jankoviæ ostati u seæanju kao jedan od najlep¹ih i najuspe¹nijih u godini. Naime, pored toga ¹to se 11. avgusta na¹la na prvom mestu WTA liste i tako u¹la u istoriju belog sporta kao treæa teniserka iz Srbije kojoj je to po¹lo za rukom, nekoliko dana pre toga upoznala je deèka zbog koga joj je srce br¾e zakucalo. Fatalni susret se odigrao na Olimpijskim igrama u Pekingu, gde su Jelena i Mlaðan Janoviæ, vaterpolista Crne Gore, branili boje svojih zemalja. Njihovo poznanstvo i dru¾enje pretvorilo se u ljubav.

U ekskluzivnom intervjuu za novi broj magazina „Hello!“ Jelena govori o novom deèku, ali i o svojim uspesima na teniskim terenima ¹irom sveta, te ambicijama vezanim za glumu, predstojeæoj premijeri dokumentarnog filma „Jelenin svet“, koji je njoj posveæen, kao i o tome kako se oseæa igrajuæi u haljinama koje je sama kreirala.
Nedavno je Jelena igrala u svom prvom Grend slem finalu i u uzbudljivom meèu sa Serenom Vilijams ipak nije odnela pobedu.
- Najva¾nije je da sam u tom meèu dala sve od sebe. Imala sam puno ¹ansi, koje, na¾alost, nisam iskoristila. Ipak, ovaj meè je veliko iskustvo za mene. Izvukla sam pouke, analizirala i dobre i lo¹e stvari koje su se de¹avale tokom meèa. Naravno, i dalje radim na usavr¹avanju svoje igre, na pobolj¹anju kondicije, na svemu ¹to mi je potrebno da budem i ostanem najbolja teniserka sveta - ka¾e za „Hello!“ Jelena, koja je ove godine predstavljala Srbiju na Olimpijadi u Pekingu. Na ceremoniji otvaranja nije se pojavila po savetu lekara.

sunchica

a sta bi sa onim nemanjom u koga je bila ludo zaljbljena? :molim:

mirror-girl

E dobro je da je i ona konacno popustila,vecito njene izjave da zbog vrhunskih rezultata koji je obavezuju,nema vremena da se zaljubi...cvrc.. :indi:

Bred

Quote from: sunchica on 17-09-2008, 19:36:41
a sta bi sa onim nemanjom u koga je bila ludo zaljbljena? :molim:
valjda je dobio pedalu ako je sada sa ovim vaterpolistom ...  :lol3:

frckica-j

Quote from: Bred on 17-09-2008, 19:30:09

U ekskluzivnom intervjuu za novi broj magazina „Hello!“ Jelena govori o novom deèku, ali i o svojim uspesima na teniskim terenima ¹irom sveta, te ambicijama vezanim za glumu, predstojeæoj premijeri dokumentarnog filma „Jelenin svet“, koji je njoj posveæen, kao i o tome kako se oseæa igrajuæi u haljinama koje je sama kreirala.

Ka¾em ja, svi su ne¹to multitalentovani!!! Vi¹e nije samo Nole Multipraktik nego i Jelena Multitalenat. UH! Pa koliko bi para njima bilo dovoljno u ¾ivotu???

A svi se te poznate liènosti ne¹to malo-malo fatalno zaljube. Blago njima. I svi puno pate oko toga. Svaki put im srda¹ce ostane slomljeno. I onda naðu novinara da mu se svi sreæni pohvale ili iskukaju. I onda poslije pljuju po njima jer im kopaju po intimi.

Bred

frckica-j

I to je taèno!
There's no business like showbusines!