Zenske greske

Started by Bred, 21-09-2008, 15:17:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Bred

Mu¹karci vole ¾ene. Vole kako izgledaju, kako hodaju, prièaju i kako se smeju. Meðutim, iako ne mogu bez njih, u nekim situacijama ¾ene su zaista nepodno¹ljive. Da li ste se ikada zapitali ¹ta va¹im jaèim polovinama smeta kod vas? Otkrivamo kada, za¹to i kako ¾ene mu¹karcima najvi¹e di¾u pritisak

Kritikuju druge ¾ene
Mnoge, ako ne i sve ¾ene, sklone su da kritikuju i upuæuju zajedljive komentare na raèun zgodnih suparnica. Na meti su devojke koje sreæu u gradu ili glumice i pevaèice kojima zdu¹no tra¾e mane. Tako se mogu èuti komentari da Kejt Hadson ima male grudi, Anðelina D¾oli ¾ilave ruke, a Bijonse ogromnu zadnjicu. U stvari, ¾enama je te¹ko da priznaju da su druge ¾ene, jednostavno, zgodne.

Previ¹e su zahtevne
®enska potreba za ma¾enjem i ne¾no¹æu ponekad ume da preðe svaku granicu, ka¾u mu¹karci. ®ene u svojim partnerima tra¾e moralnu, emocionalnu i mentalnu podr¹ku, i iako se iz petnih ¾ila trude da poka¾u da su nezavisne i samostalne, s druge strane, oèajnièki tra¾e stalnu potvrdu da su voljene. To ponekad ume da bude veoma naporno.

Razgovaraju u ¹iframa
Mu¹karci razgovaraju jasno, bez taktiziranja i ¹ifri. ®ene ne. One vole da prièaju i mogu to da rade satima. I satima. Stalno postavljaju pitanja na koja i nema pravog odgovora. Visoko na listi pitanja koja ¾ivciraju mu¹karce svakako je: „O èemu razmi¹lja¹?" Ovo pitanje ¾ene treba da postave samo ako su spremne da razgovaraju o seksu, sportu i automobilima. O tome, naime, veæina mu¹karaca uglavnom razmi¹lja.

Previ¹e su emotivne
Potoci suza i plakanje na svaku emotivnu scenu, za mu¹karce je nepotrebna drama. Pogotovo ako ba¹ u tom trenutku moraju da budu rame za plakanje, ili jo¹ i da te¹e svoje devojke. Mu¹karci jednostavno ne znaju kako da pomognu u takvim situacijama. Naviknite se na to, i rame za plakanje potra¾ite kod najbolje prijateljice.

Opsesivno kupuju
®ene su u stanju da satima hodaju po ¹oping-centrima, da se presvlaèe hiljadu puta i isprobavaju raznorazne kombinacije odeæe. Mu¹karci su zbog toga, naravno ako ih njihove lep¹e polovine vuku sa sobom, na ivici ¾ivaca. Naime, oni ionako veruju da ¾ene imaju previ¹e cipela, majica, pantalona i ostalih krpica. Èelièna volja i ¾elja za kupovinom koju njihove devojke imaju, njima je nauèna fantastika. I zato, nikako, ali nikako ne vodite svoju jaèu polovinu sa sobom u kupovinu. Za to su rezervisane prijateljice!

Koriste seks kao sredstvo kontrole
U veèitoj borbi polova jedno od va¾nijih pitanja je ono ko u vezi nosi pantalone. Kako bi pobedile i pokazale ko kontroli¹e situaciju, ¾ene se èesto koriste seksom, bilo da ga uskraæuju ili da pomoæu njega ¾ele ne¹to da dobiju. Ova igra se mu¹karcima definitivno ne sviða jer ne vole kada se ¾ene poigravaju jednom od osnovnih ljudskih potreba, za njih najva¾nijom.

Stalno kukaju zbog kilograma
Veæina ¾ena stalno kuka kako im je zadnjica ogromna, kako imaju debele ruke i previ¹e kilograma. Naravno, svakog ponedeljka isprobavaju nove re¾ime ishrane i poku¹avaju da ¾ive na voænoj dijeti ili na supama... Neprestano brojanje kalorija, suze zbog uskih pantalona i prièe o dijetama momke bacaju u oèaj.

Kritikuju tokom vo¾nje
®ene koje ne mogu da se suzdr¾e od komentarisanja partnerove vo¾nje spadaju u kategoriju onih koje im definitivno di¾u pritisak. Upozoravanje da propusti pe¹ake, prestane s psovkama i uspori, vodi samo tome da on poène da kuva u sebi, a ukoliko je reè o du¾oj vo¾nji, svaða ne gine.

Prièaju dok se gleda utakmica
®ene su sklone da prièaju dok dragi gleda televiziju. Ona se svim silama trudi da privuèe njegovu pa¾nju, a on samo razmi¹lja za¹to ona jednostavno ne saèeka reklame, pa mu onda isprièa tu va¾nu anegdotu s posla ili svaðu s drugaricom. Kod njih, samo seks ne mo¾e da èeka. Mada, i to se dovodi u pitanje kada gledaju fudbal.
Autor:
Milica Preleviæ


http://www.stil-magazin.com/clanak/broj-83-28-jul-2008/zenske-greske

mirror-girl

Ha,ha,ha,pa ja sam mutant...

-nikad ne kritikujem druge i ne komentarisem,jedino kad je bas u pitanju ili neka izuzetno freak girl ili izuzetno lepa,pa shodno tome i dajem komentare,mada najradije volim da ih zadrzim...

-to da sam zahtevna,istina je,i kad su drugi u pitanju,ali jos vise kad sam ja u pitanju

-tacno je da mnooogo pricam,zar se ne vidi...

-nisam previse emotivna,danas,cak naprotiv...nekad sam bila,ali promenilo se...

-ne volim puno vremena da trosim na shoping i razgledam,ja kad idem,odmah kupujem,ne mogu da jurim od prodavnice do naredne,sa svima se svadjam zbog toga,recimo decko voli shoping a ja nikad nemam zivaca da ga cekam pa nadjemo neko kompromisno resenje

-za ovo poigravanje,necem da kazem :>: :>:

-NIKAD ne kukam zbog tezine,pa dobro,nikad i nisam bila u prilici da budem nezadovoljna...

-kritikujem za voznju,jer sam ja vozac pocetnik pa sam jos u nekom tripu...

-e ovo za utakmicu ja ne oprastam,ako gledam neki vazan mec moze da me zove ko hoce ja se potpuno iskljucim i uzivam...

sve u svemu ja sam 50% po ovome zensko  :>:

Znaci,ne treba sve ovo generalizovati...Cist sam primer  :wink:

sunchica

znaci, najbolje drugarice su tu za soping, kao rame za plakanje, kao neko s kim treba da pricate kada vam je to potrebno... muskarci su tu za sex i... za sta jos tacno? :shock2:

zerocool

Quote from: sunchica on 21-09-2008, 18:11:11
znaci, najbolje drugarice su tu za soping, kao rame za plakanje, kao neko s kim treba da pricate kada vam je to potrebno... muskarci su tu za sex i... za sta jos tacno? :shock2:
Samo za sex, jer su danasnji muskarci toliko kilavi da ni teglu kompota ne mogu da otvore.

mirror-girl

Amazonke,pa nemojte biti tako stroge... :wink:
(ko vam kaze,jel da :K2:)

KaBoom

Samo vas gledam... Nemojte teglu uglavu da dobijete! :>:

Onda da ja ka¾em da su i dana¹nje ¾ene samo za sex, jer pola vas ne zna da skuva ruèak ili opere ve¹? Al zato kafenisanje, ogovaranje, manikir, pedikir, sve gospoðica do gospoðice - to je ok pretpostavljam? Ccc, nemoj sada da vatam ¹tanglu u ruke. :K2:

Moramo da se trpimo takvi kakvi smo izgleda.

mirror-girl

daj bre KaBoomce,papucice mala  :>:
Ma kuvaces i prati i pitati jel ima jos...To ti ja prognoziram!

KaBoom

Pa to i sad radim, delimièno. Devojku nemam, majka nije ovde, pa moram ja. Uglavnom se trudim da se nakupi suða i svega, pa onda jedan dan navrati majka i sve mi sredi, opere, donese èisto, ali ponekad se nakupi puno, pa moram malo i ja da operem da imam iz èega da jedem i ¹ta da obuèem. Retko, ali eto...

A ako bude prava ¾ena, ona æe lepo da opere, nahrani svog mu¾a, izrodi mu dece, a ne u¾ivati dok on rmbaèi... To prava ¾ena ne bi smela sebi dozvoliti! Sramota je to...

Ja tebi prognoziram da æe¹ biti dobra ¾ena i ugaðati svom mu¾u, jer æe¹ se udati za nekog ko æe te biti ako tako ne bude... :K2:

mirror-girl

U pa promasio si skroz...
aj da si rekao da ja njega bijem...
mislim da kad bi digao ruku na mene odmah bi mogao da kupuje mrtvacki sanduk i da se sam sahrani,ali najozbiljnije,bila bih u stanju da ga ubijem,bez zezanja.
Nisam za to da zena uziva dok muz radi,vec da sve dele,ok da kuva,cisti,pere,ali ne sve sama i svakog dana.Znam da ako me voli ne bi mogao da odoli kad ga nesto zamolim ili naredim :)

KaBoom

#9
Quote from: mirror-girl on 21-09-2008, 21:47:42
Znam da ako me voli ne bi mogao da odoli kad ga nesto zamolim ili naredim :)

Opet se vraæamo na manipulaciju sexom! :K2:

Mo¾e da delimo, ja sam apsulutno ZA! Veæ sam to pisao - ¾ena pere, pegla, kuva, èuva decu. Mu¹karac gleda fudbal, ide u kafanu, na fudbalske utakmice. Ne me¹amo se jedni drugima u posao i nema problema. Perfekt! :K2:

Misli¹ da delimo poslove tipa, ti pere¹ sudove, ja ih bri¹em, ti stavi¹ ve¹ u ma¹inu, ja ga ¹irim, ti bri¹e¹ pra¹inu i usi-sava¹ (neæe reè "s i s a" zajedno da prika¾e) dok ja gledam fudbal, a ja ti za uzvrat ni¹ta ne ka¾em, ne uradim i ne bunim se? ©ta ja znam, mo¾da bi moglo ne¹to da se dogovori... Videæemo. :wink:

bibi

Quote from: zerocool on 21-09-2008, 19:22:15
Samo za sex, jer su danasnji muskarci toliko kilavi da ni teglu kompota ne mogu da otvore.


Carice...... :siza: :siza: :siza: :116: :cvet

mirror-girl

Recimo,ja danas spremam rucak,a muz sredjuje i pere sudove...Sta je to tesko?!
Meni je to najnormalnija stvar...

Cecilly

Zenska greska je to sto je dozvolila da bude neko ko ce da pere, pegla, kuva rucak i cuva decu dok jaca polovina gleda fudbal, pije u kafani i navija na fudbalskim utakmicama!

frckica-j

Quote from: Cecilly on 22-09-2008, 11:45:19
Zenska greska je to sto je dozvolila da bude neko ko ce da pere, pegla, kuva rucak i cuva decu dok jaca polovina gleda fudbal, pije u kafani i navija na fudbalskim utakmicama!

Taèno. Meni se najvi¹e "sviðaju" takvi odnosi! On ode na posao, doje, jede, pije ode da odmori, pa potom u kafanu na pivo i utakmicu. I jo¹ se ¾ali da mu je te¹ko. A ona posao, svi kuæni poslovi, djeca i povrh svega on doðe i ka¾e da mu se ne sviða kako mu je ispeglala ko¹ulju ili da jelo nije dovoljno slano. Ma dobio bi peglu u glavu i vrelu supu po preponama! UH!  :namcor

©to se mene tièe, od svega nabrojanog imam 1/9. Da li me to èini savr¹enom ¾enom ili savr¹enom antu¾enom?

©to se tièe tebe KaBoom, kako te nije sramota da samo èeka¹ da mama za tobom opere? Razmi¹lja¹ li ti uop¹te kako je ona? Ona ima i kod sebe da pere, kuva, pegla i sve ostalo, pa jo¹ mora da putuje do tebe i tebi momku od 20 i kusur godina da pere, pegla i ostalo. Jesi li retard? Ili si samo bezobrazan? Najgore od svega je ¹to nisi jedini. Njena gre¹ka je ¹to ti toliko dopu¹ta a ti to koristi¹. Toliko o ljubavi.

Cecilly

I naravno da ce ici na manikir i pedikir, kad joj od pranja sudja i vesa propadnu nokti.

I naravno da ce kafenisati i ogovarati sa drugaricama, kad sa deckom moze da prica samo tokom reklama.

I bice gospodjica sve dok ne dobije postovanje koje zasluzuje kao gospodja!

:puca2:  :>: