Zenske greske

Started by Bred, 21-09-2008, 15:17:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mirror-girl

ja se nikad ne bi vezala za coveka koji posecuje kafane...to mi je nekako shit...Utakmice ok,zajedno samnom jer volim sport i to basss,ali kafana...nikako,moze samo ona Kovrdzina i moja...samo TA  :>:

zerocool

Nije problem ko ce da kuva,pere pegla, pa bar sada takve stvari moze neko drugi da radi, samo treba imati kesa za to. Veci problem je sto smo mi postale dzangrizave i cmizdrave za sve zivo jer je to jedini nacin da se osecamo kao nezniji pol. Nismo mi amazonke, vec su oni postali kilavi, naravno cast izuzecima, ali dajte, pa ovi kilavci sa zenskim frizurama i slicnim stvarima, pa toga nije bilo pre. Sto je najveca fora, nista se drugo nije promenilo, samo su postali kilavi.

mirror-girl

Kilavih ima,tako je,to je postao trend!
Nismo amazonke,svakakvih devojaka ima kao i muskaraca,ali ono sto ja znam da nika nisam cmizdrava i SIGURNA SAM da ce moja biti poslednja u braku!
Ovo nije feminizam,ali jednostavno znam!

bibi

Quote from: mirror-girl on 22-09-2008, 13:33:15ono sto ja znam da nika nisam cmizdrava i SIGURNA SAM da ce moja biti poslednja u braku!
Ovo nije feminizam,ali jednostavno znam!

Nemoj 2 puta to da kazes,jer kad kazes "NIKAD MI SE TO NECE DESITI",bas to ima da te strefi.....to ti je moj savet.... :cvet :cvet :cvet

diskaaa

slazem se sa bibi,uvek te u zivotu strefe stvari koje najvise mrzis.. :namcor

KaBoom

Frckili, nemoj supu po preponama, biæe belaja. To je buduænost! Nisu prepone krive ¹to ¾ena ne ume da kuva... :K2:

Znao sam da æe na ovo neko da odreaguje, mislim ono kako mi majka dolazi prati sudove i to. :) Fazon je da sam imao cimera iz Srbije, centralne Srbije, koji u 2,5 godine na¹eg su¾ivota nikad nije unono3o stan ili silèno. Jedva da je nekad bacio smeæe i to na moljakanje, kupatilo je par puta oprao, a prljave sudove tek kada su mu sledeæi put trebali, nekad i za mesec dana (bezbroj puta je "stvorio ¾ivot"). E onda je on fino smislio, pa se zvao roditelje na svakih mesec dana u posetu. Do¹li, mama se odmah bacila na unono3vanje, pranje kupatila, sudova, sre¾ivanje odeæe, kuvanje itd... Tata, brat i on su prilegli i gledali TV... :K2:

E to je ¾ena! :>:

Cecily: Da zna¹ da se u potpunosti sla¾em. Ako su joj nokti ispucali od pranja suða i ve¹a - nek ide na manikir i pedikir. Ja æu da ga platim, ako treba! Ako me neæe smarati tokom fudbalske utakmice, nek skokne do drugarice i komsinice, poslaæu joj i kafu. I dobiæe po¹tovanje, po zasluzi! :cvet

mirror-girl

u pravu ste,ali kad neko ima jak karakter ali to BAS onda ima prava da kaze,nikad..Ja za mnoge stvari ne volim da kazem Nikad jer ne mogu da garantujem,ali sto se tice braka,tu je resena stvar!Moja  rec mora da se postuje jer i ja cu postovati njega,sve po zasluzi.Nisam tip koji kad se zaljubi,ne zna za sebe i sve podcinjuje drugoj osobi,rekla sam ili ce biti pravi ili ga nece biti,nije fora udaj se sa 30,pozuri da rodis dete i ti si kao srecna...Lepo je imati porodicu i brak,ali bolje je biti single,nego sa losom osobom.I ako me muskarac dovoljno postuje,voli i poznaje,znace da prepozna moje kvalitete i mane i tako ce se ponasati>nekad treba da odreaguje nekad da me pusti da ja resim.Nikada nisam bila povredjena u ljubavi,emotivno sam izuzetno stabilna tako da ako sa ovoliko godina imam neke dobre stavove,za 7-8 godina kad dodje vreme za porodicu,mogu biti samo pametnija...
Oni koji me poznaju,znaju da ovo nisu prazne price :wink:,pogotovo moj dragi :ljubav:

bibi

Quote from: mirror-girl on 22-09-2008, 19:35:18Nikada nisam bila povredjena u ljubavi,emotivno sam izuzetno stabilna tako da ako sa ovoliko godina imam neke dobre stavove,za 7-8 godina kad dodje vreme za porodicu,mogu biti samo pametnija...
Oni koji me poznaju,znaju da ovo nisu prazne price :wink:,pogotovo moj dragi :ljubav:

Slazem se sa vecim delom sto si napisala,ali veruj mi da za sve postoji prvi put i zato nikad ne reci nikad.Ovo ti pisem iz najbolje namere,jer sam i ja do pre par godina razmisljala kao ti dok se,naravno,nisam opekla.Jos si mlada,tek si pocela da zivis,a ako sam dobro zapazila sad menjas sredinu posto dolazis u veliki grad i zato pamet u glavu. :cvet

mirror-girl

Hvala Bibi,imacu to na umu  :wink:

frckica-j

Quote from: Cecilly on 22-09-2008, 12:50:50
I naravno da ce ici na manikir i pedikir, kad joj od pranja sudja i vesa propadnu nokti.

I naravno da ce kafenisati i ogovarati sa drugaricama, kad sa deckom moze da prica samo tokom reklama.

I bice gospodjica sve dok ne dobije postovanje koje zasluzuje kao gospodja!

:puca2:  :>:

Bravo!!!  :pljes:

KaBoom, ti mene lijepo iznenadi! Iskreno reèeno! Imam par takvih sorti kao ¹to si ti u bliskoj i najbli¾oj okolini i kad im èovjek ka¾e ne¹to na ovu temu poène dobra svaða. Pri tom mislim na kritiku njihove ljenosti i bezobrazluka. Ali ti... Pa nisi ni odreagovao na to. Vidim da si nepopravljiv sluèaj. Za ove moje bar ima nade da æu da ih promjenim ali vidim da se ti ne da¹ usortati tako lako, pa makar ti poslali najveæu o¹trokond¾u da te dovede u red, èisto da vidimo kako puca¹! :) Mada, nikad se ne zna!  :wink: A taj tvoj cimer je tek posebna prièa. Za njega definitivno nema nade.
©to se supe i kuvanja tièe, recimo da bi tra¾io repete ¹to god da ti ja serviram. Ima jedna anegdota vezana za to. Kada sam mlaðem bratu prièala ¹ta sve radimo u laboratoriji, da imamo i peæi i re¹oe i da stalno ne¹to muækamo i meljamo, rekao mi je sledeæe: "Aha, sad je meni jasno za¹to ti studira¹ farmaciju. Kuhinja na faksu, kuhinja u kuæi!"  :K2:

Kamicak

Nas narod je veoma mudar, a izreke mu zlata vrede! Tako ja najvise volim da citiram onu o rupi i zakrpi,te milini kad se nadju. Za svakog od nas postoji antidot, pa kad nas neutralise ijaoooooo  :lol:

mirror-girl

 :ok:
Postoji antidot,ali ne nadje ga svako :~

KaBoom

#27
Quote from: frckica-j on 23-09-2008, 16:13:03
©to se supe i kuvanja tièe, recimo da bi tra¾io repete ¹to god da ti ja serviram.

©ta god da mi servira¹ - tra¾io bih repete! Budi sigurna u to! :wink:

Konaèno po¹tena ¾ena! A najveæi fazon, opet Bosanka! Jbte, za koju god se zalepim ili koja god se zalepi za mene, obrni okreni - uvek ali uvek bosanka! Jebe¹ mi sve ako ne o¾enim neku bosanku u svom ¾ivotu!!! :K2: Svaka èast ime moje, volo bi da probam malo tvog nedeljnog ruèka, te tvoje supièke i kuvanog zelja i pr¾ene mesine! :wink:

Mirrorka crkni od muke. Fræka ti me preotela! :plez Ili nauèi da kuva¹. Neæu ja da nam kuva onaj tvoj... :nene: :nonono:

Bred

[off]Kolega, izgleda su ti Bosanke sudjene [/off]  :wink: :K2:

KaBoom

Èuj, ne bunim se ja... :wink: Ako je prava, nek je i ne znam ¹ta. ©to ka¾e onaj buldog Ajn¹tajn u "Vratiæe se rode" - "Gazda, ja kad volim tu se ni¹ta ne pita! To je za ceo ¾ivot"! :K2: