Zenske greske

Started by Bred, 21-09-2008, 15:17:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

frckica-j

Ajme meni, ne doðem 2 dana na forum, ovi hoæe da me ¾ene...  :face: Hm, hm, nisam ba¹ tako mislila kako si ti skapirao, ali ko mi je kriv kad nisam obratila pa¾nju ¹ta sam napisala. A sad za udaju... Hm, ajd ti meni reci kakve bih ja imala koristi da se udam za tebe? Lijen si, neuredan, kupa¹ se jednom sedmièno, nosi¹ èarape po pet dana i sad ja treba za tobom da spremam dok se ti provodi¹ u kafani... A jok, nisam ti ja taj tip ¾ene. Ako je to sve ¹to nudi¹, onda  :nene: ...

KaBoom

Zar ja? Ja sam samo ekonomièan. Kupam se jednom nedeljno i to je sasvim dovoljno. Gaæe nosim po mesec dana, ali ih svake subote okrenem. Prve nedelje: ¾uto napred - braon pozadi. Druge nedelje: braon napred - ¾uto pozadi. Treæe nedelje okrenemo gaæe na lice, pa ponovimo postupak. To su èetiri kombinacije, po jednom nedeljno, sasvim prihvatljivo. Nakon toga gaæe spali¹, jer nisu niza¹ta. To je 12 gaæa godi¹nje...

Dalje, ¹to da se ¾enim, ako ja treba da brinem o urednosti kuæe? ©ta æe mi onda ¾ena? D'umre od dosade. A i nije to toliko te¹ko skloniti malo odeæe, oprati, opeglati, ¹ta oma slinite...

No, da se skoncentri¹emo na prednosti udaje za mene, tj koristoljublje u tebe. Imam 6 jutara zemlje, traktorèe (IMT 539, u narodu znan kao Ferguson, veæ si ne¹to nauèila, a ja æu te nauèiti i da ga tera¹) sa prikljuènim ma¹inama, kola (¹koda 120 LS, stara jedno 30 godina), par kuæa na selu (zdrav vazduh) i moju neizmernu ljubav. Nakon ¹to se o¾enim neæu èesto odlaziti u kafanu, toliko sam spreman da popustim. Nije Bog zna ¹ta, ali sam iz po¹tene familije.

©ta ka¾e¹? :smekerica:

Ustvari, ma nisam se ja ni nudio da te ¾enim. Smotala si me ko cigansku svadbu sad nabrzaka.

frckica-j

 :116: :siza:

Ali imamo mi par problema u tome svemu. Ahem, ahem. Prvo, neæem ti ¾ivim na selo. Ja sam ti za apoteku i muækanje pra¹kovi a ne mu¾u krava. A tek ti neprijatni mirisi sela i ¹tale (da ne ka¾em smradovi, jer su nas uèili da hemièar nikad ne mo¾e reæi da ne¹to smrdi, nego samo da neprijatno miri¹e  :wink: ) i sve te bakterije i paraziti ¹to se prenose: svinjska pantljièara, goveða, pa da zaradim crv od 12 m u crijevima...  :bljak: Dalje, ako bih ja nauèila da tjeram to traktorèe, za¹to æe¹ mi onda ti? Zar to nije mu¹ki posao? A ako je toliko lagano to peglanje, pranje i ostalo, za¹to ti onda mama dolazi malo-malo da to obavi?  :smekerica: To ¹to si rekao da æe¹ popustiti zbog mene i neæe¹ odlaziti u kafanu, to ti je plus i to ¹to si iz po¹tene familije. A ta neizmjerna ljubav...pa hvala ti na tome. Lijepo je kad te neko voli. I da nisam te ja smotala. Ti i tvoj kum Bredly ste to sve fino dogovorili dok sam ja  :bokmal: i totalno :arracher: zbog mikroba, a da mene niko nije pitao.
Ali, i kod toga ima problem. Ja sam veæ o¾enjena. 

KaBoom

E jbga, ni¹ta onda... You lose! :plez :K2:

Ankh

Quote from: KaBoom on 21-09-2008, 21:41:16
...pa moram malo i ja da operem da imam iz èega da jedem...

Greska.
Jedan moj kolega sa studija je radio ovako: skuva sebi pasulj, pa ima da podgreva 5 dana, a jede uvek iz jednog istog - tj. neopranog tanjira, koji izmedju obroka stavlja - u frizider  :K2:. Nikad mu nista nije falilo.... :K2:.

Ankh

#35
Quote from: KaBoom on 29-09-2008, 10:00:11
Zar ja? Ja sam samo ekonomièan. Kupam se jednom nedeljno i to je sasvim dovoljno. Gaæe nosim po mesec dana, ali ih svake subote okrenem. Prve nedelje: ¾uto napred - braon pozadi. Druge nedelje: braon napred - ¾uto pozadi. Treæe nedelje okrenemo gaæe na lice, pa ponovimo postupak. To su èetiri kombinacije, po jednom nedeljno, sasvim prihvatljivo. Nakon toga gaæe spali¹, jer nisu niza¹ta. To je 12 gaæa godi¹nje...
Opet greska.
Dijagnostika koja pokazuje kad su gace za spaljivanje ili ne: bacis ih na zid, pa ako se zalepe, onda su jos za nosenje. Ako, pak, ostanu naslonjene uspravno na zid, onda su za spaliti.
EDIT: odrasla sam u kraju gde sam bila jedino zensko u nekoliko okolnih ulica, svasta pametno se nauci, ne zameri na ispravkama  :K2:.

frckica-j

Ajme Ankh, grozna si!  :bljak:  Nisam ba¹ totalni higijena frik, ali ovo je ipak previ¹e.

A Kaboom, jesi li siguran da ba¹ toliko gubim? Mo¾da ti gubi¹...  :K2:

Ankh

Quote from: frckica-j on 29-09-2008, 18:51:49
Ajme Ankh, grozna si!  :bljak: 

Eto sad :). Ja da malko pripomognem zemljaku, rod najrodjeniji, a ti tako :). Jeste da sam iz daleko prljavije struke, ali nece mu skoditi malko da se nauci, dok je mladji....


KaBoom

Eto vam sad na! Ha-haaa! Ipak vidite da sam u pravu fræka, mirrorka & company! A vi bi mene kupale svaki dan. Ankh zna kako funkcioni¹e mu¹ki ¾ivot, svaka èast, skidam kapu i dubok naklon. :wink:

Inaèe, moj sada¹nji cimer jede stalno iz istog tanjira, a da ga ne pere. Na moje pitanje, da li mu je te¹ko da ga plakne nakon jela, protrèi malo sapunjavim sunðerom preko i gotovo, on odgovara "taj tanjir je sasvim u redu dok ne pocrni. Onda se pere"... :K2: Takoðe spava, ide na faks i u teretanu u istoj majici. Jeste, oznoji se èovek, al kad ne smrdi - èemu mejnati???

Ankh, dobar ti end¾in na avataru! :wink:

Inaèe fræka, vidi¹ da ti ipak gubi¹... Zamisli da menjam gaæe i èarape svakodnevno, koliko je to pranja ve¹a, peglanja (molim lepo, meni mati i gaæe pegla!), utro¹ka deterd¾enta, vode (em kupanje, em pranje ve¹a), vremena... Pa ja milina da budem neèiji mu¾!

Ovo se sad veæ pretvara u neke va¹e umi¹ljene "mu¹ke gre¹ke". Ajde da se mi orijentiramo na ¾enske gre¹ke! Na svu tu va¹u pedantnost koju nam nameæete. Mada iskreno, u domu u srednjoj ¹koli su mu¹ke sobe bile daleko urednije od ¾enskih, u proseku. A i manje je bazdeo lak za kosu, razno-razne hemikalije, preparati itd... Molim lepo. Mi to vojnièki. Ako je u vojsci OK kupati se jednom nedeljno, ne vidim za¹to sad da to menjamo. :K2:

FFS

Mrzi me da citam sve
Jel moze fotke na pm da znam sa kim da se raspravaljam a sa kim ne
TNX

KaBoom

Quote from: FFS on 30-09-2008, 00:23:26
Mrzi me da citam sve
Jel moze fotke na pm da znam sa kim da se raspravaljam a sa kim ne
TNX

Je s' deran il cupika? :ball2:

Ankh

#41
Quote from: KaBoom on 29-09-2008, 22:18:41
Ankh zna kako funkcioni¹e mu¹ki ¾ivot, svaka èast, skidam kapu i dubok naklon. :wink:"...

...Ankh, dobar ti end¾in na avataru! :wink:

Normalno da znam, to su decenije iskustva :).
A jedan od boljih fazona mi je kako muski svih uzrasta reaguju na pokusaj mazanja bilo kakvim kremama: ja sam moje brkato musko jednom namerno poprskala onim za suncanje po prednjoj strani prekrstene noge (jos je bilo onako lepa lavanda boja), prvo se otmeno okrenuo levo-desno, da vidi jel' neko primetio tu bruku, onda polaaako vratio tu nogu na zemlju (taruci je o drugu da se otre taj uzas), onda je sve protrljao peskirom, pa isao da pliva, pa pod tus, pa me posle jos 3 dana i 10 kupanja pitao da ne mirisi slucajno, ne dao Bog i daleko bilo  :K2:. Kasnije je jos pomalo zagledao zabrinuto tu nogu, da ne otpadne valjda, sta li...  :K2:
Sad sam zaposlila jednog vrlo mladog medicinskog tehnicara, i mazuci ruke kremom mu pricam sta-i-kako, i refleksno pruzim kutiju ka njemu (kao sto sam navikla sa zenskim svetom): decko se trenutno ukocio, ustuknuo jedva vidljivo, onda je povratio samokontrolu i rekao koliko je mogao ljubazno da "on ne maze ruke, ne fali im nista, a ionako nosi rukavice, a on zaista ne bi mazao ruke, hvala meni i to, ali ne hvala, jedino ako krene malko da mu popuca koza pa krvari (pokazuje na zglobove) - onda Boze moj, ima cistog lanolina u ormaricu, nije problem, ali to se jako retko desava....".
Jedna nasa mlada medicinska sestra ocu, koji ide u banju posle baj-pasova, kupi - body milk. Brkati taja se od srca zahvali, bogznakako, odnese to u banju, i vrati natrag da fali doslovno jedan milimetar. Na cega moj otac kaze: sta, opekao se?  :K2:
Sta, pa mogu roman da napisem...

A masina je - engine od najlepsih ikad napravljenih kola, po mom ukusu, i - iako je vec zastareo model, za mene je izuzetan. Ako si video mozda, ispred BBRB ponekad stoji jedan AMG C63, sedefno beli, ali nije ovome ni blizu.....

Quote from: FFS on 30-09-2008, 00:23:26
Mrzi me da citam sve
Jel moze fotke na pm da znam sa kim da se raspravaljam a sa kim ne
TNX
Ovaj, vidi... Bilo da si bata ili seka, vrlo verovatno mogu mama da ti budem, a drugo - veruj da imam otrovan jezik kad 'ocu, pa sa takvim tvojim stavom online - bolje da se odmah postujemo izdaleka  :K2:.
Hvala.

KaBoom

Moram da se slo¾im... I ja uvek vratim kremu za sunèanje s mora kuæi skoro pa punu. Evo, jednu te istu nosam veæ par godina na letovanje... Nikad se ne opeèem. Ja se lepo èuvam u ladu uz ladno pivo! :K2:

Nezgodno je nama mazati se kad smo dlakavi ko majmuni. Onda se sve to samo ubrlja... Oseæaj nelagode stvara. :roll:

Bred

ahahahahah, kabum i ankh  :Bog :cvet :siza:  :ok:

O muskarcima (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,15242.0.html)

:K

frckica-j

KaBoom, da ima neurednih ¾ena-ima. To je istina. Kad ¾ena napravi dar-mar malo koji mu¹karac je mo¾e prestiæi. Ali odr¾avanje higijene je stvar kulture. Ja nisam ba¹ ljubitelj fug mase (kako moj æalac zove pudere i sliène proizvode) ali dajem pravo malo bogatstvo na sredstva za higijenu ko¾e a kose i pogotovo. Sad mi vi¹e ne proizvode omiljeni gel, kremu ili ¹ta bi veæ za kosu i ne znam da li da  a005 ili  :namcor. Eh, Kaboom, vidim ja na èemu ti ¹tedi¹ u ¾ivotu...
Da Ankh, znam da vi u va¹oj profesiji imate svega i svaèega. Veæina ljudi je slaba na krv. Meni to ne smeta, ali sve te gliste i slièno, fuj. Mrzim mikrobiologiju!!!