Studentski 3G data paketi -MTS

Started by Bred, 22-09-2008, 20:35:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Studentski 3G Data Paketi namenjeni su svim studentima, koji ¾ele da Internet bude dostupan na svakom mestu i u svakoj situaciji posredstvom mt:s mre¾e.

U ponudi je data kartica koja omoguæavaju povezivanje raèunara sa internetom:

    * USB modem ZTE MF 622

Ova DATA kartica omoguæava osim Interneta i slanje i primanje SMS poruka, kroz aplikaciju na Va¹em personalnom raèunaru, koju ste instalirali za kori¹æenje DATA kartice.

U zavisnosti od Va¹ih potreba, mo¾ete zakljuèiti postpaid ugovor na minimalni period od 12 ili 24 meseca, uz izbor jednog od èetiri tarifna profila i data kartice:

    * Bruco¹
    * Kolega
    * Apsolvent
    * Master

Uz Bruco¹ paket kolièina prenetih podataka ukljuèenih u meseènu pretplatu je 1 GB, uz paket Kolega - 2 GB, uz Apsolvent - 5 GB, a uz Master kolièina prenetih podataka ukljuèenih u meseènu pretplatu je neverovatnih 10 GB.

VISE=> http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22409&Type=1



:news:
Novo u Surf paketima za prenos podataka!

Telekom Srbija je pripremio specijalno iznenaðenje za sve postojeæe i nove korisnike Surf paketa!

Od 1. septembra 2009. godine, a uz istu meseènu pretplatu, dobijate moguænost da se opredelite za neki od na¹ih Surf ili Studentskih 3G data paketa, ali sa trostruko veæom kolièinom GB za prenos podataka koji su uraèunati u pretplatu. U ponudi su sada isti Surf Light i Bruco¹, ali sa 3 GB, Surf Easy i Kolega sa 6 GB, Surf Classic i Apsolvent sa 15 GB i Surf Pro i Master sa èak 30 GB za prenos podataka.

Takoðe, pru¾a Vam se moguænost da kupite i 3G modem ZTE MF 622 po najpovoljnijim uslovima do sada.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/promena-u-surf-paketima.html