Zajednicko dobro!? Zajednicka kuca!? :tpapir:

Started by Adonis_Vernalis, 24-09-2008, 16:28:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Adonis_Vernalis

Jeste, sve je tacno. Nema ni wc-papira u kolektivnim klonjama, nema ni sapuna... papirne ubruse, ili obloge za wc-dasku da i ne pominjem. Micro-Spray osvezivaca da i ne pominjem... :tpapir:

Kao i ja, tako i vi, u ovom prostoru provodite bar 8 sati dnevno. Smeta li vam djubre? O, da. Smeta li meni to djubre? Pretpostavimo da da, ali boli nas uvo, jer mi smo studenti i imamo prava, a vi ste mrski profani, i imate obaveze.

Bla, bla. Smeta mi djubre, pogotovo ono difuzno rasporedjeno po prostoru oko moga Instituta, pored svih tih korpi/nekadasnjih pepeljara unaokolo... Volim i ja uredno okruzenje, a nisu za sve prljavo moje spremacice krive. Za nesto od toga svega prljavog, odgovorni su i moji studenti, buduci akademci.

Kad dodjem kuci, sa fona cu prebaciti slike. A na slikama, kojekakvih bedastoca bese.

Evo jedne krilatice: fakultet vam je druga kuca? E, pa ponastajte se i prema drugoj kuci onako kako biste prema prvoj (svojoj).

Hvala.

Jedan stanar vase druge kuce...

Enea


Adonis_Vernalis

Naravno da je dobra tema.

A Darker je... tamo daleko. Da ga cimnem i da ga pitam gde je?

Enea

Dobro bi doshlo da izvrti turu detergenta instead...

:K2:

Evo moze i Bred, kad je vec tu!

zerocool

Ovo je nastavak teme o WC-u. Lepo rekoh ja i tada,dzaba ciscenje kad neki nemaju kulturu ponasanja u WC-u, a ocigledno i na drugim mestima. E,sto nemam malo vise vremena,pa da se ozbiljno posvetim poslu baba sere,pa da sacekam svakog nakon nuzde,proverim, uslikam i okacim na forum,pa da se zna ko cilja solju, a ko plocice i ko voli da se pohvali uspesima  :wink:

Bred


Enea

Quote from: Bred on 24-09-2008, 19:26:21
Bez slika nista!
Dajte DOKAZ(E)!
:kul:

Vidi ga ovaj, kako se dzekira, propushnjario, pa pravo u wc na pljugu.  :K2:

Bred

pa ako je vec takvo stanje kakvo profa kaze, ne bih bas u wc ...

:shit: :tpapir: .blah. :dole:

Enea

A ti budi faca i idi kod gazda Marka. :siza:

I posle ispade da jedina kopam po djubretu.

Brede,  :F :F :F

Opet mi ga  :tpapir:

:wow:

Adonis_Vernalis

Uopste nisam isao u (studentski) wc. Imam svoj, na institutu. Slike stizu.

Bred


Enea

Quote from: Adonis_Vernalis on 25-09-2008, 00:36:34
Uopste nisam isao u (studentski) wc. Imam svoj, na institutu. Slike stizu.
a gde vam je fodi?  :K2:


over&out
enea

Adonis_Vernalis

Fodi, otkako je kupio novi, digitalni, ultra-mega-giga-tera-eksa-peta-vrh Canon, vise ne dokumentuje sranjca po okolisu, nego stvara, i to umetnost.

Inace, mnogo ste dosadni. Kao, treba vam dokaz da su skamije izvrljane, najcesce skarednim porukama, pa cak i citavim pornografskim traktatima? Treba vam dokaz da posle ispita, a pred vratima pojedinih instituta, ostavljate hrpu kojecega, od zaboravljenih stvari do bacenih stvari? Kao da vam to vec nije odavno jasno?

Iako ste vi ubedjeni u svoju "higijenicnost", ja nisam. Kad budem napravio rupu u vremenu, poslacu vam fotke onoga sto nisu napravili ni profani, ni spremacice, ni majstori, nego vi, dragi moji studenti. I nece mi biti tesko da sve to dokumentujem, za ljubav onima kojima slikoviti dokazi trebaju.

Od vezbaonice posle vezbi, preko amfiteatara posle predavanja, do pojedinacnih epizoda ekoloske nesvesti, sve cu "dokumentovati". Nemam nameru da se bavim foto-montazama. Samo hocu da istaknem da ova kula na vr' kumodraskog Brda nije deponija, nego fakultet. Ako nista drugo, barem prostor koji delimo najveci deo dana.

Bred

Da, treba dokaz da bih poverovao u to , sorry ...  :wink: :K2: :>:

KaBoom

Pa to je sasvim najnormalnija pojava... Takvi smo mi studenti. Stoka nevaspitana, nekulturna, do¹li u velegrad da studiramo kao ne¹to, jer su nam eto roditelji najbogatiji u selu i mogu da nam to omoguæe. Oti¹li mi iz sela, al neæe selo iz nas. I sada ¹vrljamo. ©aramo po klupama. I¾ivljavamo se za sve ono ¹to su nam drugari radili u osnovnoj ¹koli, ¹to su nas maltretirali, jer ne ¾elimo da pu¹imo u WC-u i zato ¹to dobijamo petice. E sada je na¹e vreme. Sad æemo mi da budemo lo¹a deca, da bacamo ðubrad na sve strane i pu¹imo di mu mesto nije. U inat. Svima. A naroèito ekolozima. I da prkosimo prirodi. Naroèito njoj, jer nas je biologièar koèio u putu do vukovca! E tako!

Ma sva¹ta... .blah. Ne znam kako se studenti pretvaraju u profesore, to mi je jako zaniljiva metamorfoza. Juèe student, danas asistent, sutra profesor koji mrzi sve nezgode i gluposti koje studenti rade, a do juèe je i on sam to radio. Sem ako nije... Hm, pe¹kir? Il kako veæ da se izrazim... :wink: :K2: