Metak iz vedra neba

Started by Bred, 29-09-2008, 17:30:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Izvor: Veèernje novosti
Beograd -- Vladimir Mr¹iæ iz Prijedora ranjen je zalutalim metkom u rame dok je stajao na ulici, pi¹u Veèernje novosti.

Kada je u subotu oko podne po¹ao na pijacu u centru Prijedora, 49-godi¹nji Mr¹iæ nije ni slutio da æe bezazlena ¹etnja zavr¹iti njegovim ranjavanjem zbog kojeg je prebaèen u bolnicu. Da stvar bude gora, sa njim je u tom trenu bila desetogodi¹nja kæerka, pi¹e list.

“Osetio sam da me je ne¹to jako udarilo odozgo u rame, ali mislio sam da je kamen, jer su u blizini radnici lomili ne¹to bu¹ilicama. Kæerku sam sklonio iza obli¾njeg kombija, a ostalima sam viknuo da se sklone sa ulice. Pojma nisam imao da me je metak pogodio. Tek kad me je supruga naterala da odem u bolnicu, doktormi je rekao ¹ta je u pitanju“, rekao je Mr¹iæ.

Odmah po dolasku u prijedorsku bolnicu, Mr¹iæ je operisan, ali metak koji ga je pogodio iz vedra neba nije izvaðen.

“Doktor mi je rekao da je preduboko i da bi moglo da doðe do o¹teæenja mi¹iæa ili ¾ivca ako bi se metak sada vadio, pa mi je ostao u ramenu. Meðutim, ruka mi je dobro, mogu da je pomeram, pa valjda neæe biti posledica“, kazao je ranjeni Mr¹iæ.
Lekari su dogaðaj prijavili policiji.

“Bili su inspektori, razgovarali smo. Nemam pojma odakle je metak do¹ao, ni¹ta nisam èuo zbog radova, ali posle su mi rekli da su u gradu bile dve svadbe“, ka¾e Mr¹iæ.

b92