Patofiziologija, kombinacije pitanja za usmeni

Started by frckica-j, 23-10-2008, 15:36:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

frckica-j

Jovana Bg-Bl

Jel moze neko da napise sta treba uciti iz Leposavicke,a sta iz Kalusevica?
Po onim karticama...bila bih zahvalna  :help:

Jovana Bg-Bl

ili bar sta treba iz gamulina...somebody  :help2:

frckica-j

Idealno bi bilo da ti je sve iz Gamulina.  :wink: Inaèe, jedino tu ima¹ pitanje iz rada srca pod optereæenjem, to nema ni u Kalu¹u ni u Leposaviæki. I moja preporuka je da se hormoni obavezno rade po Gamulinu, ba¹ voli hormone da ispita. Koliko znam, veæina ljudi iz Leposaviæ sprema: bubrege, pluæa i karciogenezu, a ostalo po Kalu¹u. Mada, koleginica koja je odgovarala sa mnom je imala pitanje iz bubrega i prièala je po Leposaviæ i nije bilo dovoljno kao ¹to ni dio o krvi po ovo dvoje nije dovoljno, pa ti vidi...Ili nije dovoljno za vi¹u ocjenu, zavisi ¹ta ¾eli¹...  :wink:

Jovana Bg-Bl

frckica-j

Jovana Bg-Bl

Ljudi,jel se znak kad ce biti rok iz patofize u septembru?

lingvaleta

Kolege pozdrav veliki,
zna li iko informaciju ko ispituje farmaceute patofizu?Znam da je bila Nela,pa i Nela i Kalusevic,pa PRICAJU da je sada opet Nela....I zna li neko kada se ocekuje rok u januarsko/februarskom roku?Pozdrav

frckica-j

Niko ne zna ni¹ta taèno. Zadnja informacija je da se izvlaèi profesor kod kojeg se pola¾e. Bila je prièa da Kalu¹ ide u penziju, ali on ide u penziju otkad sam ja upisala faks, tako da ne znam ¹ta da ti ka¾em...

lingvaleta

Zadnja informacija je da se i dalje izvlace profesori:) ali s obzirom da sam ja izvukla prof. Nelu interesuje me da li treba krv uciti iz Gamulina(znam da bi bilo dobro sve uciti iz Gamulina ali nema se vremena:)ja sam bubrege i pluca iz Leposavic,a hormone iz Gamulina...jedino mi je krv diskutabilna...pa ako neko ima kakav pdgovor i iskustvo da prene dobro bi doslo...pozdrav

frckica-j

Nisam sigurna hoæe li ti bubrezi biti dovoljni po Leposaviæ. A za krv ne znam...

lingvaleta

ok,znaci i bubrezi po gamulinu i krv po gamulinu:)hvala

lingvaleta

Kartica br 6 je bila sasvim uspjesna za mene :K2: :K2: :K2:...profesorici Neli sve pohvale....pozdrav

frckica-j

BRAVOOOOOO!!!  :pljes: Èestitam ti!!! Uh, kako ti ide¹ dobro u zadnje vrijeme koleginice!!!  :pljes: Svaka èast!!!  :Bog 
Naðoste li onda mjesto kafu igdje?  :wink:

lingvaleta

hahaha....mislila si nas pokolebati sa onim da nema mjesta u mr.Brown-u ali nisi uspjela...mi(kao i sve vidjenije face ovoga grada:)smo tamo popile kafu:)
a hvala za cestitke,uci se:)dosadilo vise biti student:)pozdravljam i zakljucujem javljanje na ovoj temi...sada s prebacujem na tehnologiju....:*