Evrovizija - utisci, otisci, pritisci...

Started by Darker, 21-05-2006, 00:09:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

AquArius

Italijani su pre nekih desetak godina ukapirali da je Evrovizija jedna sprdacina i da veze nema sa mozgom, a kamoli sa dobrim kvalitetom pesme i lepo se ljudi povukli.   :roll:

A sto se tice zombijevaca - pobedise samo zato sto su Evroviziji lupili samar (tacnije nalupali samare!). A muzika pesme je limunada '80. Text me nije ni zanimao.

Vampire 666

ja bih pre upotrebio rec cinicno. ako joj se ne dopada gitaroska muzika ne mora je slusati. omalovazavanje i predrasude su karakteristika ljudi ogranicenih mentalnih mogucnosti. miss ksenija je svojom izjavom proglasila sve metalce, punkere, rockere i slicne ljude za mentalno obolele osobe. ja ne volim narodnjake pa ih ne pjujem niti pljujem one koji ih slusaju. izbor muzike govoro o kulturoloskom nivou, sto sam vec naglasio.

shanji

Potpuno se slazem sa Aqu-om, cela ta manifestacija je zesca tragikomedija.

Bred

Quote from: Vampire 666 on 22-05-2006, 06:37:57
...
ksenija bi mogla da upotrebi malo svoj mozak ...
Ovakav nacin izrazavanja mozda je moguc na metal forumu ali ovde nece biti. Ako se ne slazes s necijim misljenjem to ne znaci da treba da ga vredjas. I ne bazirajte se na osobe tj  licnosti vec na njihove stavove. Ovo se odnosi na tebe vampire kao i  na sve druge sadasnje i buduce clanove. Neki red mora da postoji. Izvinjavam se na offtopicu 

vladimir

Quote from: shanji on 22-05-2006, 12:15:27
Potpuno se slazem sa Aqu-om, cela ta manifestacija je zesca tragikomedija.

Зато и не треба трошити вече на гледање Евровизије већ отићи на неки концерт-ипак је боље уживо! :>

AquArius

Quote from: vladimir on 22-05-2006, 13:34:18

Зато и не треба трошити вече на гледање Евровизије већ отићи на неки концерт-ипак је боље уживо! :>

Quote from: vladimir on 22-05-2006, 13:34:18

Eto nam ga EXIT npr.
Nisam propustila nijedan u posledenje cetiri godine. Mislim, nisam propustila nijedan dan EXITa! Napunis se energije za celu godinu. Svako nadje nesto... pa dobro, ili nekog.  :wink:
I tako ove godine, nema vise te gajbe gde smo (kao) spavali prethodnih puta, pa moram da smislim kombinaciju neku. Prvo nisam htela ni da idem, ali kako se primice EXIT sve me vise svrbi desni dlan (cini mi se dacu tih sto evra za kartu  :wink:).

vladimir

Quote from: AquArius on 22-05-2006, 21:45:42
Eto nam ga EXIT npr.
Nisam propustila nijedan u posledenje cetiri godine. Mislim, nisam propustila nijedan dan EXITa! Napunis se energije za celu godinu. Svako nadje nesto... pa dobro, ili nekog.  :wink:
I tako ove godine, nema vise te gajbe gde smo (kao) spavali prethodnih puta, pa moram da smislim kombinaciju neku. Prvo nisam htela ni da idem, ali kako se primice EXIT sve me vise svrbi desni dlan (cini mi se dacu tih sto evra za kartu  :wink:).

Исцимај КаБума, он је из Новог Сада, вероватно зна неког ко вам може издати гајбу на пар дана. :wink:

Bred

ccc, i opet offtopic. im gonna kill u :>
Ako iko ceni razlicitost i netipicnost cak ponekad i extremnu, to sam ja, ali Lordi mi se nimalo nisu svideli. Najstrasnije mi je bilo kad su se onom liku sto peva digla krila. Jeza. Sta mislite kako je bilo npr detetu od 5 god koje je to gledalo?
Sama evrovizija je problematicna jer se glasa sablonski-komsija za komsiju bez obzira na kvalitet pesme i onda se stvarno postavlja pitanje svrhishodnosti same manifestacije. Ali pretpostavljam da je svakoj zemlji bitan marketing pa makar i kroz eurosong.
Koliko su procene za eurosong bile pogresne mozemo se i sami uveriti-Ana Visi koja je vazila za favorita No1 je na 10.mestu mislim. :roll:
Dakle, sve zavisi od same veceri kad se glasa

lijepa bosanka

Tako je Bred!!!! E ...kako da se ne upla¹i dijete od 5 godina ....kad sam se ja upla¹ila sa svoje 23 godine!!!!  :o

Vampire,ne mogu da vjerujem da si igrao folklor,a du¹a ti toliko zatrovana......Eto i ja sam 10 godina igrala....ali imam sasvim normalne poglede na svijet....i masa ljudi koje znam se tako pona¹aju.... Pod tim "normalne" podrazumijevam da nisu iskljuèivi ni u èemu!!!! Nije lijepo da onako govori¹ Kseniji,jer svi imamo pravo  na svoje mi¹ljenje.... :wink: i da ka¾emo ¹ta nam se svidja,a ¹ta ne......jer to se i tra¾ilo u temi!!!!!

Ali Hari je naj,naj...... :> :>

vladimir

Alnus Glutinosa

Pa ako svi imamo pravo na svoje misljenje ( sa cime se apsolutno slazem) zasto ga onda Vampir nema?? I ko uopste odredjuje sta je to normalno?!
A Hari je stvarno najbolji!!!  :) :) :)

lijepa bosanka

Quote from: Alnus Glutinosa on 23-05-2006, 20:46:42
Pa ako svi imamo pravo na svoje misljenje ( sa cime se apsolutno slazem) zasto ga onda Vampir nema?? I ko uopste odredjuje sta je to normalno?!
A Hari je stvarno najbolji!!!  :) :) :)

Ima!!!!! I nisam rekla da nema......obrazlo¾ila sam ¹ta sam mislila pod normalno!!!!!! A nema pravo da vrijedja!!!! A ti mi reci da li je normalno,prirodno kada neko pretjeruje u neèemu,kada neko slijepo misli da je to ¹to on voli ne¹to revolucionarno.... ???

P.S. Nadam se da æete da shvatite....ne vrijedjam nikoga .....ne ¾elim to....i nije mi namjera.....ipak nisam neuropsihijatar da uspostavljam dijangoze!!!! :> :> :> :>  :wink:

AquArius

Meni se svidela Lejla. Po receptu Laneta, je l', ali mi se svidela.

Ovo ostalo su noblice, noblice (sidjite sa police... ).  :)

Darker

QuotePotpuno se slazem sa Aqu-om, cela ta manifestacija je zesca tragikomedija.
I ¾e¹æi kiè! Turbo folk, ¹to bi rekao Rambo...Pa ¹ta???!!! To i jeste poenta... Kao, ne znam, Budva nije tragikomedija?I kiè??
QuoteE ...kako da se ne upla¹i dijete od 5 godina ....kad sam se ja upla¹ila sa svoje 23 godine!!!!
QuoteNajstrasnije mi je bilo kad su se onom liku sto peva digla krila. Jeza. Sta mislite kako je bilo npr detetu od 5 god koje je to gledalo?
To ¹to ste se vi upla¹ili sa 25 godina nekih cirkuzanata je va¹a stvar, a ja mislim da se na taj fazon upravo najvi¹e lo¾e deèaci od 5 do 10 godina!!! Znam po sebi i po mlaðem bratu, a i po na¹em dru¹tvu... Takoðe, ko njih shvati ozbiljno mislim da ima te¹kih problema sa sociolo¹kim gledanjem na sve aspekte ¾ivota, da ne ka¾em da su ¾e¹æe naivni...
QuoteVampire,ne mogu da vjerujem da si igrao folklor,a du¹a ti toliko zatrovana......Eto i ja sam 10 godina igrala....ali imam sasvim normalne poglede na svijet....i masa ljudi koje znam se tako pona¹aju.... Pod tim "normalne" podrazumijevam da nisu iskljuèivi ni u èemu!!!!
Ja ne mogu da verujem... Jel slu¹a¹ ti sebe???? I to u istom redu, èist matematièki paradox... Znaèi, ako sam razumeo, da je on nenormalan jer je i¹ao na folklor, a nema iste poglede na svet kao ti koja si isto i¹la na folklor??A ti si normalna, jer "nisi iskljuèiva"?????????
QuoteA nema pravo da vrijedja!!!! A ti mi reci da li je normalno,prirodno kada neko pretjeruje u neèemu,kada neko slijepo misli da je to ¹to on voli ne¹to revolucionarno...
Opet kontradiktornost! I to dupla!! Prvo niko nema pravo da vreða, a onda  deèku ka¾e¹ da je nenormalan, ili neprirodan, jer slepo veruje i misli bla bla... A ¹ta ti radi¹??
Quoteksenija bi mogla da upotrebi malo svoj mozak pre neko sto pocna da pjuje po onome sto ne voli i ne poznaje.
Mislim da bi svi mogli malo da upotrebe mozak, a da niko ne bi tebalo da pljuje ono ¹to ne poznaje, a ono ¹to ne voli mo¾e, ali argumentovano, jer se to, ¹to reèe Bred, i tra¾i!! Naravno ne mislim bukvalno da pljuje :> :> I da prekinemo offtopic vi¹e...

lijepa bosanka