Veliki brat na TV Pinku

Started by Bred, 08-02-2009, 13:03:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Bred

Autor: Predrag Mihailoviæ |
„Veliki brat” se seli na „Pink”. Nova sezona najpopularnijeg rialiti serijala, koji æe pod imenom „Veliki brat All Stars” okupiti najzanimljivije uèesnike dosada¹njih serijala, krenuæe u martu na ru¾ièastoj televiziji, a takmièari æe se boriti za 50.000 evra.

- „Emotion” je u svojim planovima imao zacrtan poèetak „VB All Stars” za mart 2009. godine, ali je B92 tra¾io pomeranje za kasnije. Na¾alost, mi to nismo mogli da ispunimo zbog ogromnog i veoma ambicioznog plana koji produkcija „Emotion” ima u ovoj godini jer bi pomeranje ugrozilo sve to - prièa na¹ izvor iz producentske kuæe „Emotion”, i dodaje:
- Ovo je najambicioznija godina u poslovanju „Emotiona” jer pored „VB All Stars” priprema se i najveæi kviz na svetu „1 protiv 100”, te prvi regionalni eks-YU kviz „Distraction” koji æe da vodi Dragan Marinkoviæ Maca. Snimaæe se i novih 200 epizoda kviza „Uzmi ili ostavi”, priprema se i treæa sezona „Velikog brata” za jesen, radiæe se kastinzi za drugu sezonu „Operacije trijumf”. U aprilu poèinje snimanje prve igrane visokobud¾etne serije „®ene sa Dedinja” pod supervizijom Slobodana ©ijana, a u planu je i druga serija „®ene fudbalera”. Uz sve to, imamo sedam predstavnika na lokalnim takmièenjima za „Eurosong” i u martu kreæe velika turneja po celoj eks-YU dvanaest studenata iz „Operacije trijumf”, pod voðstvom Sa¹e Dragiæa, a do kraja marta i izdavanje kompilacije OT studenata. Adnanov album za „Universal music” izaæi æe u isto vreme”.

nastavak -> http://www.blic.rs/zabava.php?id=76541

zak84

procitao sam da su ucesce potvrdila milic,era i zorica markovic  :bljak:  mislim da cu propustiti ovu sezonu...

Bred


Bred

#3
'ladno usao debeli Canak.

:face:

:siza:

I 'ladno Dzej Kej!

:lol3:

I Mira Skoric!

Bice haos.
:kul:

Adonis_Vernalis

Prijavicu se za sledeci krug.

Mozda i necu. Nisam dovoljno VIP.

KaBoom

I Karleu¹a!!! :K2:

Nisam ni znao da poèinje VB... :wacko: Niti sam mislio da ga pratim. Ali kad sam video Èanka (javili mi da poèinje VB, reko deder da bacim oko ko  su gosti), ovo ide u "must see"!!! :)

mina-L

Hahaha, Canak, Karleusa, Maca, Mira... bice zanimljivo!!! :lol:

philoserbiana

a kako je karleusa ostavila malo dete kod kuce?ko ce dete da doji? :>:

Bred

Tata verovatno. :lol3:




Uèesnici serijala „Veliki brat All Stars”
Filip Kapisoda
datum roðenja: 03.04.1987.
maneken
Biografija: Filip ima 21 godinu i dolazi iz Cetinja. Neo¾enjen je, završio je fakultet i bavi se manekenstvom. Brat rukometaša Petra.
Dalibor Andonov Gru
datum roðenja: 08.03.1973.
reper
Biografija: Dalibor ima 36 godine i ¾ivi u Beogradu. Studira Menad¾ment, sreæno je o¾enjen manekenkom Danicom Prvuloviæ dve godine. 
Ivana Škoriæ
datum roðenja: 18.10.1977.
manekenka
Biografija: Ivana ima 31 godinu, ¾ivi na Kipru i u Beogradu. Udata je veæ sedam godina za odbojkaša Edina Škoriæa i bavi se manekenstvom. 
Jelena Karleuša
datum roðenja: 17.08.1978.
pevaèica
Biografija: Jelena je veæ dugo na estradi, ¾ivi u Nemaèkoj gde njen suprug Duško Tošiæ igra fudbal za Verder. Imaju æerkicu Atinu.
Jelena ®e¾elj
datum roðenja: 12.10.1987.
student, novinar
Biografija: Jelena ima 21 godinu i ¾ivi u Beogradu. Student je i bavi se novinarstvom. Uèestovala u „Velikom bratu“.
Kalimero
datum roðenja: 31.05.1979.
estradni radnik
Biografija: Edin je jedan od najtra¾enijih imitatora u Srbiji, BIH i Hrvatskoj. Svoju karijeru poèeo je imitirajuæi pevaèice.
Dragan Marinkoviæ
datum roðenja: 17.03.1968.
glumac i šoumen
Biografija: Maca je samom sebi uzor. Na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu proglašen za najboljeg studenta. Bio u VIP VB.
Mia Borisavljeviæ
datum roðenja: 08.06.1984.
pevaèica
Biografija: Mia ima 24 godine, roðena je i ¾ivi u Valjevu. Bavi se muzikom, a u isto vreme i studira Fakultet poslovnih studija. Neudata je. 
Milan Mumin
datum roðenja: 23.08.1971.
muzièar
Biografija: Milan Mumin je roðen i ¾ivi u Novom Sadu. Završio je Karlovaèku gimnaziju, pevao u bendu „Love hunters“, radio kao taksista u Njujorku.
Mira Škoriæ
datum roðenja: 08.07.1970.
pevaèica
Biografija: Mira ima 38 godina i ¾ivi u Beogradu sa æerkom. Hobi joj je streljaštvo. Za sebe ka¾e da je jednostavna i uporna. 
Miroslav Ðurièiæ
datum roðenja: 14.03.1977.
kuvar
Biografija: Miki ¾ivi u Kupinovu. Trenutno zanimanje mu je kuvanje. Ranije je bio i vulkanizer, drvoseèa, voditelj... Bio je uèesnik dva VB.
Nenad Èanak
datum roðenja: 02.11.1959.
politièar
Biografija: ®ivi u Novom Sadu. Razveden je i ima sina. Narodni je poslanik, takoðe i predsednik stranke LSV. 
Sani Armani
datum roðenja: 13.11.1980.
voditeljka
Biografija: Sandra Draškoviæ ¾ivi u Beogradu. Završila je Fakultet lepih umetnosti, a trenutno se bavi voditeljskim poslom.
Tijana Stajšiæ
datum roðenja: 26.03.1984.
manekenka
Biografija: Tijana ¾ivi u Somboru.
Završila je srednju medicinsku školu, a studira menad¾ment. Bila Mis Jugoslavije 2001.

http://www.blic.rs/zabava.php?id=82777

KaBoom

Zanima me ¹ta cure misle o ovom manekenu... :wink: Jel vam dobar, jel vam dobar, a? :K2:

diskaaa

Canak vodi dubokoumne razgovore sa Jelenom Zezelj :K2:

KaBoom

Mmmmm, Jelena ®e¾elj... :jub:

frckica-j

Nisam gledala pro¹le sezone. Sjeæam se da sam jedno veèe do¹la kuæi i prelistala kanale i imala ¹ta da vidim. Sjedi Era i gleda u Miliæa blago zblanutom facom dok se ovaj iz petnih ¾ila dere na njega... A ne, ovo nije tvoja zanimacija, mislim...
I tako, u ponedeljak, blago meni, provedem pola dana na faksu (gostujuæa nastava, dodu¹e iz farmakokinetike pa je bilo super) i sjednem da vidim tu uvodnu emisiju, kad veæ nije bio neki zanimljiv film! Ajme meni! Mogli su da dovedu sve biv¹e ukuæane iz VB jer su to sada VIP!  :bljak: A JK im je najveæa faca, ono cica-maca, kavijar i limuzina...  :wall:  :shock2:

@KaBoom: veæina ¾ena ne cijeni mu¹karce prema tome da li su lijepi ili ne... ©to se mene tièe, zgodan momak ali ¹ta jo¹ sem toga?

A Jelena ®e¾elj studira dva fakulteta!  :face:

I moja "omiljena" pjevaljka: "Maèe" Mia! O Bo¾e...

Ne, mislim da æu da preskoèim i ovu sezonu... I vjerovatno sve naredne...  :~

Bred

I ode JK.

Zao mi samo sto nisam video kakva je ujutru kad ustane nenasminkana.

Ili je to bolje sto nisam video?

:lol3:

frckica-j

Hm, za¹to bi ostale ukuæanke bile izuzetak?  :hm Koliko mogu da primijetim, nijedna od njih nije bez neke intervencije dragih nam kolega sa skalpelima, a o kolièini dekorativne kozmetike koje upotrebljavaju da i ne govorim...